2009. szept. 6.

Zac a következő Elizabeth Taylor

Megan Fox szereti ingerelni az embereket. Szereti ingerelni Zac Efron-t, és szereti ingerelni előbbieket utóbbival.

A 23 éves bombázó az amerikai Wonderland magazin szeptember/októberi számában nyilatkozott Zac-ről, amikor keze ügyébe akadt az Interview magazin azon száma, melynek címlapján Mr. Szívdöglesztő látható. Természetesen nem tudott, csak annyit mondani, amennyi még nem fura...

“[Zac] gyönyörű. Ő a következő Elizabeth Taylor. Csak viccelek. Egyszerűen szeretek viccet csinálni belőle. Ismerem Zacet. Tudja, hogy szeretek viccelődni vele szeretetből. Mindent, amit az interjúkban mondok, megmondom személyesen is neki. Kipróbálom rajta, megkapom a reakcióját és utána nyilvánosan is elmondom.” - nyilatkozta az újságnak. “Ezzel most csak úgy elő jöttem, de el fogom mondani neki a jövőben. Ez a kép elgondolkoztatott. Olyan volt, mint a White Diamonds[Elizabeth Taylor parfümjének reklámja].”

Forrás: Just Jared Jr.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Áh :)) Megan ismét szólásra emelkedett, köszönjük Megan ezt a roppant elgondolkodtató párhuzamot! :) Mindig tanul az ember, életemben nem jutott volna eszembe magamtól, hogy Z-t Elizabeth Taylor-al hasonlítsam össze, nem is értem neki hogyan jutott eszébe :)
Érdekes egy nő, neki ezekről a képekről Elizabeth Taylor ugrott be, hát nem tudom... :)

Mindenesetre az érdekes és tetszik, hogy Z-vel is megosztja ezeket a képtelenségeket, már csak azért adnék meg sokat, hogy Z arcát láthassam miközben elővezeti neki Megan ezeket :)

Egyébként a felvezetés tetszik Ditta :)

A mese szövegét postáztam :)

Névtelen írta...

Ez nekem is fájt, hát még Z-nek:DD Nekem mindig az jut eszembe az ilyesmikről, hogy Megan féltékennyé akar tenni minket, hogy ő milyen gyakran találkozik Z-vel, ehhez képest ilyeneket bír kitalálni. És ezzel sikeresen magára is irányítja a figyelmez, talán nem olyan buta, mint amilyennek mutatja magát. Erre bizonyíték, hogy a TCA-n egyáltalán nem ellenkezett, mikor az általa éretlen tininek titulált Robert Pattinsonnal mehetett a színpadra. Amúgy pedig Z nagyon jó diplomáciában és pókerarcban is, de ezt én is megnézném.

Fant írta...

Elképzelhető, hogy ez a mérhetetlen butasága részben csak álca, persze itt az új filmje, valami roppant fifikás horror-paródia, arra jók ezek a meredek nyilatkozatok, meg a TCA-s dolog is, hogy rá terelje a figyelmet...
De most így akkor teljesen jót feltételezünk róla :)
Egyébként tippem szerint annyiszor nem találkozik ő Z-vel, mint ebből a nyilatkozatból látszódik.
De azért írjuk a javára, hogy általában először megosztja vele amit mondani fog és csak aztán nyilatkozik :)