2010. nov. 28.

2010 Legstílusosabb Sztárpárjai

Tudom-tudom, majdnem év vége van és egy kicsit pangás, de hát mit tehetnék? Szeretem Zanessát és hiányolom őket, és a divat világának is bolondja vagyok... úgyhogy jobb híján én is előrukkolok az ebben az időszakban nagyon népszerű különböző listák egyikével.

Hiszen a napokban döntött úgy az angol InStyle magazin online szerkesztősége, hogy fittyet hányva arra, hogy még éppen több mint egy hónap hátravan az esztendőből, elkészíti 2010 Legstílusosabb Sztárpárjainak listáját. És a 25 közé Zac Efron és Vanessa Hudgens csodálatos kettőse a 9. helyre került be! Egyáltalán nem rossz!

Minden szem az aranypárra, Zac Efronra és barátnőjére, Vanessa Hudgensre szegeződött, amikor megjelentek Zac filmjének, a "Charlie St Cloud"-nak Los Angeles-i premierén. A szívtipró Zac a 'magas sötét és jóképű' címért ment ebben a Prada öltönyben és Ferragamo cipőben, míg a kaliforniai aranyoska, Vanessa fiatalos és friss volt Reem Acra ruhájában, egy pár Jimmy Choo-val és Ferragamo táskával. Ez a fiatal pár egy szuper stílusos kettőssé érik!

A teljes lista ITT szabadon szemrevételezhető, ha tüzetesebben érdekelne valakit borongós télies esténken! :)

Nincsenek megjegyzések: