2010. nov. 12.

Logan Thibault először

Nicsak, ki van itt! Igaz, már néhány hete megkezdődtek a munkálatok Scott Hicks rendező legújabb filmjén, mégis két homályos és gyakorlatilag semmitmondó forgatási candid képen kívül semmink, semmilyen képi anyagunk nem volt róla. Tegnap óta azonban újabb két képet hozzátehetünk az előző kettőhöz - amik azonban legalább tökéletesen bemutatják a "The Lucky One" főhősét.

A magyarul Szerencsecsillag című Nicholas Sparks könyvön alapuló drámában a 23 éves Zac Efronunk alakítja az Amerikai Egyesült Államok hadseregében szolgáló Logan Thibaultot, aki az iraki háború után visszatér otthonába és minden igyekezetével azon van, hogy alkalmazkodjon a normális életéhez, és hogy megtalálja azt a titokzatos nőt (Taylor Schilling), akinek a fényképe állandó kabalája lett a háború alatt.

A "The Lucky One" várhatóan 2012-ben érkezik meg a mozivászonra. Egyelőre pedig marad ez a két hivatalos kép a filmből, tetoválással, Efronnal - dehát ez még nagyon az eleje. :)

Credit: Zefron.Com.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Én csak azt nem értem, Zac vajon mikor kapott magára ennyi izmot. Mikor először láttam a képet, rögtön az volt az első benyomásom, hogy de nagy magához képest. Nagyon jól fog mutatni a vásznon, az biztos.
Remélem egyszer elárulja egy interjúban, hogy kell aránylag rövid idő alatt sokat izmosodni, tuti vevő lennék rá, az én módszerem ennyire nem gyors :D

Amúgy remélem a szerkesztő kedvez nekem is azért, oké, le a kalappal az egyre deltásabb Z előtt, de az a bizonyos sziget nagyon el lett rejtve ott az egyik bejegyzés utózöngéjeként, pedig azért szívesen néznék onnan is pár képet a főoldalon, remélem ez tolerálható nekem :D

Andi írta...

Sziasztok!
És az izmok mellé jó kis tetkót is varázsoltatott magára :) Hú, vajon mit szól ehhez a Mama ? :)

xdittax írta...

"Nagyon jól fog mutatni a vásznon, az biztos." Ebben teljes mértékig igazad van. Ízig-vérig pasi a képeken, szerintem, érett és férfias. Azt még nem tudom, hogyan fog mutatni katonaként, de van egy olyan érzésem, hogy nagyon sokakat le fog venni a lábukról. Mert többen megkérdőjelezték, hogyan lehet majd őt komolyan venni a sereg tagjaként, de nekem ezek a képek igenis biztatóak rátermettségét illetően. Jó érzésem van. :)

És hogy Neked is egy kis örömet szerezzek Fant, természeten lesz szó a hozzád illő nemről, de hát Zac olyan régen volt már "velünk", hogy muszáj volt vele foglalkozni - és nem, nem azért, mert ő meg nekem ellentétes nem. :P :)

A lényeg, hogy: türelem, türelem ;)

LL írta...

Afelől nekem eddig kétségem sem volt, hogy Z jól mutat a vásznon, ennyi idősen elvárás, hogy férfiasan nézzen ki :)

A mostani forgatási képekkel minden nem elégedett lehet, ez kétségtelen. :D

Amúgy elkezdtem olvasni a Szerencsecsillagot, ha van hozzám hasonló ember, az jelezze :D