2010. nov. 10.

PCA: Zac vs Vanessa

Miután naponta meg volt a lehetőségünk szavazni kedvenceinkre, tegnap, november 9-én bejelentették a 2011-es People’s Choice Awards jelöltjeit West Hollywoodban.

Múlt hónapban derült ki, hogy egyaránt Zac Efron és Vanessa Hudgens is közéjük kerülhet, a Movifone által létrehozott "Kedvenc filmsztár 25 év alatt" kategóriában.

És sikerült! Szavazatainkkal mindketten bekerültek az első 5-be, és így a végső jelöltek - Emma Watson, és a szintén egy párt alkotó Robert Pattinson és Kristen Stewart - közé!

Innentől kezdve újra az a dolgunk, hogy voksoljunk rájuk, ahányszor csak jól esik, hogy végül valamelyikük - de melyikük? - megnyerhesse a díjat. Szavazni december 7-ig ITT lehet, kivéve a "Kedvenc új TV dráma" és a "Kedvenc új TV vígjáték" kategóriájában, amelyek egészen a díjátadóig nem lesznek lezárva.

A gálát január 5-én fogják megtartani a Nokia Színházban, Los Angelesben, Queen Latifah színésznő (és Zac Hajlakkos kolléganője) vezényletével.

Nem győzöm hangsúlyozni, de végtelen sokszor lehet szavaznunk, regisztráció nélkül, és bármelyik kategóriában, semmiféle kötöttség nélkül. Így a díjakat tényleg az emberek ítélik oda a művészeknek és az alkotóknak, és így bár színészi képességüket igazán nem méri fel a díjak gazdára találása, csak rajtunk múlik!

A kérdés viszont így maradt ugyanaz: ki legyen az az egy?

Zac versus Vanessa. Vanessa versus Zac.

Forrás: PCA.

Nincsenek megjegyzések: