2010. nov. 9.

Kailani és a best man

Ugyan mostanság a Sucker Punch szédületes világában élünk, Vanessa Hudgens jelenleg egy következő filmen szorgoskodik és ügyködik, ez pedig nem lenne más, mint a Journey 2: Mysterious Island címet viselő alkotása, amelyet egyelőre Hawaiiin forgatnak.

A 21 éves színésznő legalábbis még biztosan ott tartózkodott a hétvégén, ugyanis november 6-án, szombaton egy esküvőn vett részt, amelyet a lesifotósok is megörökítettek.

A kalandfilmben Kailani megformálója talán azért jelenhetett meg a tengerparti ceremónián, mert kollégája, Josh Hutcherson volt a vőlegény tanúja.

És bár a boldog párról is megtalálhatók képek az interneten, és mégis a Nessáról készületeket ajánlom figyelmetekbe, mert nagyon kedvesek, öröm rájuk nézni, mosolya, szépsége és színei miatt. Mintha csak egy Lakers meccsen ülne az első sorban, arca oly sok mindent elárul érzéseiről. :)

Képekre tehát ITT lelhettek! Gyönyörködjetek! :)

KÉSŐBB: Csak újra föl kellett emlegetni a szigeten forgatott filmet, és máris új képek jelentek meg online róla, amint Vanessa, Josh, valamint Dwayne Johnson végzi a munkáját a tengerparton november 9-én, kedden.

Ezeket ITT találjátok!

Forrás: Celebrity Gossip.

Nincsenek megjegyzések: