2010. nov. 20.

Rövidebbnél is rövidebb Sucker Punch klipek

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még csak nagyon keveset időztem suckerpunchmovie.warnerbros.com weblapon. Úgyhogy lehetséges, hogy néhányotok már találkozott ezekkel a nyúlfarknyi (és még annál is rövidebb), de pazar klipekkel Zack Snyder következő alkotásából, nekem újdonságot jelentettek, és arra gondoltam, megosztom Veletek! :)

Kíváncsi vagyok, a 10 másodperc alatt lévő videókból összesen végül mennyi időt vesz igénybe megtekintelük... ;)

#1


#2


#3


#4


#5


Credit: zanessasweetie100

4 megjegyzés:

Fant írta...

Én is kevésszer csekkoltam még a hivatalos honlapot, de ahogy nézem csak tegnap meg esett le a nagyvilágnak is, szóval Ditta, most tisztára nosztalgikus érzése lehet mindenkinek, abszolút időben vagy :))

A kilpekről annyit jegyeznék meg teljesen elfogulatlanul, hogy szenzációs mind egytől egyig!! Fergeteges látvány, elképesztő harcjelenetek, nekem az első és a 4. a kedvencem, na jó még az 5. azért ott van a szeren nagyon :D Az első kedvcsináló előzetesre hajaz az összes részlet, mondjuk attól meg beőrültem, hát ezek is nagy hatással voltak rám meg kell mondjam :))

Nagyon ügyesen csinálja a WB, jó hamar megkezdte a kampányt, előre dörzsölöm a tenyerem mi lesz itt úgy január közepétől :)

LL írta...

Kár, hogy ilyen rövidek, csak a hangulatkeltés a cél, mindenesetre nálam maxpont mindegyik :)

A WB nagyon ügyes, egyetértek, ma voltam a Pottert csekkolni, és az utolsó - és leghatásosabb trailer a film előtt a SP volt - magyarul most már Álomháború :) És biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel ez így történt... :D

Fant írta...

Tényleg nem :D Képzeld teljesen véletlenül velem is ugyanez történt :D
De a nézőtérről nem érkezett panasz rám, nem volt közveszélyes a beőrülésem :))
Nagyon kellemes meglepetés volt :)

Viszont az Álomháború korrekt cím, mivel lefordítani lehetetlen, ez kb. visszaadja a film tartalmát. Látszik, hogy nem ugyanaz a team agyalt a magyar címen, mint akiknek a Szerelmes hangjegyeket "köszönhetjük" :)

LL írta...

Nahát! :D :D

Az, hogy a biztonsági őr is a SP trailerrel volt elfoglalva, nem jeleni azt, hogy más nem panaszkodott :D

Korrektnek korrekt, de jobban mutatna a Sucker Punch - Álomháború, mert csak a magyar címből nem lehet az eredetire következtetni.