2010. nov. 28.

Meghívó Vanessától!

Őszintén bevallom, kicsit tanácstalanul ülök most itt, de igyekszem összeszedni magamat. Hiszen a nagy hallgatás ellenére, minden jól megy a maga útján. Vanessa Hudgens Hawaiiin forgat, Zac Efron Louisianában, de az amerikai Hálaadás ünnepére természetesen felhagytak a munkával és ők is szabadnapot vettek ki. Olyannyira, hogy Twitteres források tudni vélik, hogy történt egy repülőút Louisianából Hawaiira és így a két szerelmes fiatal együtt töltötte a hosszú hétvégét.

Persze azért hiányérzetet ad, hogy alig tudunk ennél többet róluk, de a filmjeik kitűnően haladhatnak, és az eddigi anyagok pedig csak rám várnak. De hogy valami érdemlegessel is szolgáljak Nektek, és esetlegesen feldobjam azokat, akik rászorulnak: közeledik egy dátum, ami biztosan csupa jót fog hozni az egész rajongótáborra.

Miss Vanessa ugyanis hamarosan, december 14-én plusz egy évet jegyezhet magának, amit bizony szándékában áll ezévben is megünnepelni! Méghozzá nem is akármilyen körülmények között.

Születésnapi partit fog rendezni pár nappal később a hírhedt Las Vegas városában, a Pure Nightclubban, a Caesars Palace Hotel és Kaszinóban a DJhere Productions közreműködésével. De nem csak hogy barátai és családja társáságában szeretné eltölteni az estét, hanem arra is lehetőséget ad, hogy rajongói is jegyek megvásárlásával részt vehessenek a mókában.

Akit esetleg érdekel, és tényleg igazán érdekel, annak megadom a lehetőséget, érdeklődjön ITT további információkért, és utána ne felejtse el tudatni velünk mi hogy s mint lesz és sikerül! ;) Mert egyébként pazar lehetőség, nem? Ha mi is egy Amerika nevű helyen élnénk...

5 megjegyzés:

LL írta...

A témához kapcsolódva: boldog 18. szülinapot Ditta! Aztán avass be, milyen nagykorúnak lenni :D

xdittax írta...

Köszönöm szépen, LL, de még igazán nem mondhatok semmit!:) Csak annyit, hogy ugyanilyen boldog maradok, ha a jó dolgok az életemben nem változnak meg. És ez rajtam múlik, úgyhogy szívesen belevágok az elkövetkezendőkbe! ;)

Névtelen írta...

Készült róluk egy kép amikor Hawaii-n voltak (L)
Nem látszik annyira , de azért kivehetők a dolgok. A 4. képen csattant el az a bizonyos csók :D

http://blog-imgs-36.fc2.com/z/a/n/zanessasweetheart/200277081.png

Fant írta...

Isten éltesse sokáig a nagykorú Szerkesztőt ! A számok jelentősége ismét előtérbe került ugyebár, az a bizonyos 18, még mondjátok, hogy haszontalanok a számok :)

Hm, előre látom, hogy pont két hét múlva jön a tapasztalatcsere :D

Ennyi szülinap egy rakáson, ezt meg kell ünnepelnünk egy szülinapos mesével úgy érzem, tök jó, mivel 3 szülinap lesz, ebből kettő a felnőtt korról szól, ezért extra sok szám várható :D:D És szerintem úgy igazságos, ha egy köztes időszakban lesz a mese, közel egyenlő távolságban minden szülinaptól :)

xdittax írta...

Köszönöm szépen! :)

Ó, szóval születésnapomra kapok egy kicsit Zanessából és még a mese is ünnepléssel lesz tele, ugye Fant!? Nem olyan gonosz számokkal?! ;):) Bár a kedvességetek miatt úgyis tudom, hogy elnéző leszek, sőt még élvezni is fogom, ahogy kivétel nélkül szoktam! :)