2010. nov. 13.

Jump for the Journey

Azt hiszem, el kell ismernem, hogy megértem, miért előzte meg ezt az egyszerű kis bejegyzést akkora várakozás, holott ez újra csak néhány forgatási képet rejt magába... ;)

Miután Vanessa Hudgenst és a további stábtagokat kiszúrták november 9-én, kedden, Halona Cove-ben, Hawaiin a "Journey 2: The Mysterious Island" forgatásán, másnap, november 10-én, szerdán a nagy csapat és ezúttal azt hiszem mondhatjuk, hogy majdnem teljes csapat újra kikötött a helyszínen és munkába fogott.

De még mennyire! Egyetlen hölgytaguk, a 21 éves Vanessa igazán elemében volt! A színészek aznap nem csak jeleneteket rögzítettek a 3D-ben megjelenő kalandfilmhez, de egyúttal promóciós anyagot is fotóztak a Csendes-óceán partjainál.

A színészek, különös Josh Hutcherson és V, rengeteget mókáztak a felvételek között, amelyekben a további szereplők, Dwayne Johnson és Sir Micheal Caine is részt vettek. Sőt, Ness kapott egy filmes apukát is a Puerto Rico-i Luis Guzmán személyében. Az 54 éves színész játssza Kailani édesapját, akiknek a közreműködésével érkezik a rejtelmes szigetre az eltűnt nagyapát kereső unoka és segítője, és akik végig segítenek nekik eligazodni a szigeten.

A hawaii forgatást még a karácsonyi ünnepek előtt befejezik, és januártól Wilmingtonban, Észak-Karolinában folytatják a kalandokat.


A tömérdek bolondos képet ITT és ITT tudjátok szemügyre venni!

Forrás: IMDb; Vanessa-Hudgens.Com.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Asszem nem lennék teljesen őszinte, ha csak azt mondanám, hogy legfőképp az tetszik, hogy újra munkában látom V-t :D Szóval V bombasztikusan néz ki ezeken a képeken, ő is fantasztikusan fog festeni a vásznon, hogy diplomatikus legyek, ráadásul mindez 3D-ben :D
Szóval igazán csemege a szemnek ez a pár tucat kép - ráadásul nem is olyan statikusak, mint az előző bejegyzés képei, és ha nagyon lojális akarok lenni, akkor azt mondom, hogy mindenki találhat magának tetsző képet, hiszen Rock még Z-nél is úgy háromszor nagyobb :) Amúgy vele kapcsolatban nekem tök fura, hogy egy ilyen felépítésű ember, aki ráadásul ex-pankrátor, hogyhogy nem akciófilmekben szerepel, ez érdekes nekem.

Na szóval, kompromisszumként megállapíthatjuk szerintem, hogy vizuálisan nagyon ott lesz a film, már csak azt remélem, hogy minimum olyan jó lesz sztoriban is mint az első rész.

LL írta...

Nahát, már megint, és még lojális is akar lenni, megáll az ész :D Fant, téged nagyon nem kéne V-s filmekre beengedni a mozikba, biztos tömegkatasztrófát jelentene. :D :D

Amúgy egyetértek a második bekezdéssel, a vizuális dolgok önmagukban nem elegek :)