2008. dec. 8.

"A féltékenységet nem ismerjük!"

Mostanában nagyobb csend ül Zanessa háza táján, mind szakmailag, mind magánéletileg, de ezek az idők sem telnek el teljesen újdonságok nélkül. Ma este például egy német interjút olvashattok el a srácokkal, amit még a HSM3 német promója idején készített Katrin Zywek.

A beszélgetésben szó esik barátságról, sikerről, rajongókról - és mi másról, mint a High School Musical 3-ról!

"A High School Musical 1 és 2 meghódította a TV-ket, egyidejűleg világszerte rajongói szívek millióit. Eljött az új kihívás ideje: így Kenny Ortega rendező a HSM jelenséget áthelyezte a mozivászonra.

Ortega úr, mit gondol a High School Musical sikeréről?

Kenny:
Ez egyszerűen fantasztikus. A német premieren még a hangomat is elvesztettem. Nagy boldogság ennyi rajongót látni, akik mind velünk örültek. Egy olyan filmet, mint a High School Musical 3 már tíz éve el akarok készíteni, most végre összejött.

Érzi, hogy az első két sikeres rész nyomást gyakorolna Önre?

Vanessa:
Színésznőként mindig érzem ezt a nyomást, ezért javulni szeretnék. Előkészületként megnéztem újra az előző filmeket. Tartottam egy kicsit az új kihívástól, de tudtam, hogy ezekkel tehetséges emberekkel itt nem lehet problémánk.

Zac: A saját filmedet nézni extrém módon megalázó. Rögtön meglátom az összes hibámat. De tudom, hogy nem vagyok mindenben a legjobb és állandóan dolgoznom kell magamon.

Habár a High School Musical 3-ban befejeződik az iskola, a diákokat soha nem látjuk tanulni. Ez lenne az Ön üzenete a német diákok számára, Ortega úr?

Kenny:
Nos, emlékszem egy jelenetre, amelyben Vanessa karaktere, Gabriella az ágyon fekszik és a házi feladatát készíti. Ha ez nem lenne elég, legközelebb kifejezetten könyv-musicalt készítünk.

Az egyik jelenetben a Troy és Chad között lévő különleges kapcsolatot jelenítik meg.

Zac:
Nem igazán volt eddig soha egy szám csak nekünk...
Corbin: Pontosan, és ez a dal a roncstelepen egyszerűen csak megmutatja kettőjük különleges barátságát, amely már hosszú ideje fennáll közöttük.
Zac: A jelenet kiváló lehetőséget kínál nekünk arra, hogy megmutassuk mennyi energiát kapunk egymástól.
Kenny: Rögtön megláttam a Zac és Corbin közti mágiát. És így megpróbáltuk ezt a különleges kapcsolatot a vászonra is bevinni.

A High School Musical-ben a barátság egy központi téma. Önök a való életben is barátok?

Corbin:
Mi? Csak az interjúk alatt. Nem, csak viccelek. Annyi mindent átéltünk együtt, hogy kölcsönösen a földön tartottuk egymást. Néhány régebbi barátunk sok dolgot egyáltalán nem érthet meg, mert ők maguk mindezt nem élték át. Jó, hogy itt vagyunk egymásnak.
Ashley: Vanessa és én a legjobb barátnők vagyunk, még akkor is, ha annyira különbözőek vagyunk. És a legnagyszerűbb, hogy nincs köztünk féltékenység. Mindig mondjuk, hogy olyanok vagyunk, mint az ikrek. Úgy mint Mary-Kate és Ashley Olsen.

Önök nagy sikert értek el fiatal korukra. Hogyan készülnek fel arra, hogy ennek egy nap vége szakad?

Ashley:
Én már nagyon régóta benne vagyok ebben az üzletben, de most van életem legjobb időszaka. Forgattam egy új filmet, amelyben más gyerekekkel együtt meg kell védenem a nyaralónkat az idegenektől. Mindemellett van egy saját produkciós cégem, amivel új célokat tűztem ki magam elé.
Vanessa: A High School Musical 3 után forgattam egy zenés drámát, Bandslam címmel, amiben egy sötét, kívülálló lányt alakítok, aki a rockzene iránti közös lelkesedésüktől vezérelve összebarátkozik az iskola legkedveltebb lányával. Mókás kombinálni a zenei és filmes karrieremet. Nem tudnék választani köztük, egyszerűen csak azt remélem, hogy mindkettőt még hosszú ideig csinálhatom.

Milyen volt fiatal, új arcokkal dolgozni?

Ashley:
Nagyszerű volt. Természetesen sok időt töltöttem Jemma McKenzie-Brown-nal. Mindenestre először egy Sharpay-táborba kellett küldjem őt, mert kezdetben egyszerűen túl kedves volt.

Befolyásolhatták a saját ötleteikkel a forgatókönyvet?

Zac:
Kenny szerencsére nagyon nyitott és teret enged a javaslatainknak és a rögtönzéseinknek. Így lehetőségünk van arra, hogy belevigyük a saját személyiségünket.

Miért gondolja, hogy a fiatal gyerekek még mindig kedvelik a musicaleket?

Vanessa:
A musicalekkel nőttem fel, amelyek aztán valamikor eltűntek, így nekünk vissza kellett hoznunk. Egyszerűen hiányoztak. És ki az, aki azt mondaná magáról, hogy nem kedveli a musicaleket?

Lesz negyedik film?

Kenny:
Keményen dolgoztunk a harmadik film elkészítésén. Csupán három nappal a premier előtt készültünk el igazán. Mivel csak a rajongók miatt vagyunk itt, a Disney lehetővé fogja tenni a folytatást.
Vanessa: De a harmadik rész még alig került a mozikba. Nézzétek meg először. "

A High School Musical 3 – Senior Year című film jelenleg 15,347,071 dolláros összbevételnél jár Németországban.

Fordította: Fant.
Forrás: Kino.de; BoxOfficeMojo.

40 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az x17 videón található kettő Zac-es videó, az egyik még november 21-ről, a másik december 4-i, de én még egyiket sem láttam. És ti? Valamit vásárolt, de nem ismerem fel, mert dobozban van. Csak nem Vanessának vette, vagy az új házba? Azt meg kell vallani, hogy szinte menekül a fotósok elől.

Andi írta...

Gratula Fant, szép munka volt!:)

Fant írta...

Köszönöm Andi! :)

Andi írta...

Még én sem láttam azt a dobozcipelős vidit...és,hogy mi lehet benne?
Felette nagy titok!...és ez így van jól!:)

Andi írta...

Az én "időm" is lejárt mára:)

Jó éjt Mindenkinek!:)

Andi írta...

Ja és mi köszönjük Fant!:)

Jó éjt!

Netty írta...

Nekem is új volt az a dobozos vidi...törhetjük rajta a buksinkat, hogy mi is lehetett benne...:D
Nos, jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Én is kidőltem mára :) De akkor Andi, köszönjük meg Dittának is, mert ismét nagyon jó képekkel (és felvezetővel) tette élvezetesebbé a tömör szöveget :)

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Jó reggelt Mindenkinek! Csak, hogy mindenkinek jól induljon a nap: NÉZZÉTEK :) A lány gyönyörű, mint mindíg és most semmi arceltakarás, vagy bármi újdonsült rossz szokás!

Rohantam! Szép napot mindenkinek!

Netty írta...

Nah, örülök, hogy Vanessa végre nem takargatja az arcát. Remélem szép napotok lesz, én most rohanok az orvoshoz...

Netty írta...

Am, most JJJ-n Zacyről is van friss...vagyis inkább a Hairspray 2 terveiről...
Hát nem tudom, hogy mit szóljak hozzá...

Névtelen írta...

A Hajlakk 2-s post nagyonnagyon remélem, hogy pletyka...nem jön be a sztori...Link ne nyúljon droghoz! És a többi része se jön be...

Viszont végre láttunk vmit Z-ből és V-ből^^. Szinte biztos vagyok benne, hogy abban a dobozban V számára volt vmi...:)

xdittax írta...

Tömör szöveg, de pazar fordítás. Kijár a köszönet Neked, Fant!:)

És Vanessának, amiért hosszabb idő után tudott pozitívabban állni a fotósoknak.

Viszont a Hajlakk 2 stábjának majdnemhogy ne köszönjünk semmit, mert a sztori, ami felötlött bennük...ne, ne, ne! Szerintem se a legjobb..

De ettől még jó napom van!

Nektek?:)

Névtelen írta...

Egész tűrhető...fanficet olvasok...6. fejezet:) És a ford is király:)

Netty írta...

Egész jó...holnap mehetek már suliba...
Hát igen a Hajlakk 2...hát nem nagyon jött be(drogok?!)...ha ilyenre akarják, akkor inkább ne is legyen 2...

Névtelen írta...

Sziasztok!
Ma már emberek közé vegyültem, igaz csak sofőrrel és mankóval, de nagyon energikus lettem. Kifejezetten jól érzem magam!
Remélem a ti jókedvetek is kitart egész napra és még azon túl.

A Hajlakkhoz még nem tudok hozzászólni, mert nem láttam a nagy filmet sem; de gondoljátok, hogy ha ekkora érdeklődés övezi (márcsak Z miatt is) képesek lennének ilyen témát belefűzni? És Z eljátszaná a csapat no meg a pénz kedvéért?

Én szívesebben látnám valami jó kis akcióval tarkított filmben. Mondjuk mint a Halásos iramban? Vagy a halálosabb iramban? Ami más, mint a musical, más mint a fiataloknak szóló történetek és mégis minden korosztály számára fogyasztható.....
Hmmm?

Nagyon tetszett ahogy bevágta a dobozt az autóba és rávágta a csomitartót....porzott minden. Jól odafüstölt a keselyűknek - ez is megmosolyogtatott.
Mi volt a csomagban? Kiskarácsony, nagy szülinap....szabadon választott!!!!
Örülök, hogy V is előkerült, bár nekem ez a nagyon erős vörös rúzs az ő fekete színéhez nekem kicsit koravén látszatként hat. De él és virul, ez a lényeg!
;o)

Fant írta...

Sziasztok! Örülök, hogy javulsz ;o)! És, hogy még jobb kedvre derítselek (mivel ez a múltkor akkora örömet váltott ki belőled :) ) szeretném kifejteni, hogy kivételesen megint nem értünk egyet :) Leszögezem először is: ez a Hajlakk 2 sztori kamu úgy gondolom. DE mondjuk azt, hogy stimmel. Nos én úgy gondolom, hogy Zac simán eljátszana egy ilyen szerepet, mert ez is eltérne az eddigiektől, más karakter, lehetőség, hogy megmutassa magát. Persze mindez részemről is csak elmélet, mert a filmet még én sem láttam (de megvan, már csak idő kérdése :) ). Szóval adott esetben én simán el tudnék képzelni egy hasonló szerep megformálását a részéről.
Persze az már más kérdés, hogy tetszene-e. (Bár nem lenne vele bajom.)
V és a rúzs: én az ilyen divatizékhez ugye nem értek, kontrasztos az tény, de szerintem teljesen jól áll neki.
Na most mondd, ennyi egyet nem értés egy napra! :)

Az én napom: lassan telt és fárasztó volt... De mostmár éledezek :)

Netty írta...

Divat,divat,divat...Szerintem sem nagyon előnyös ez a rúzs...Vanessának túl sötét színei vannak ahhoz, hogy egy ilyen erős rúzst használjon...
De hát, ízlések és pofonok.:D
Nah megyek tanulni, mert most tudtam meg, hogy holnap angol tz-t írunk, és mivel hiányoztam semmit nem tudok.:S nah de mind1...Nem siránkozom. Talán csak egy kicsit...xD

Fant írta...

Hello Netty! A te gyógyulásodnak is örülök persze :)
Én "halmozottan hátrányos helyzetű" vagyok, hogy úgy mondjam: a divathoz sem értek, elfogult is vagyok - szóval :)))
Jó tanulást!

Netty írta...

Köszi Fant! Az angolban csak a szavak tanulását nem szeretem...amiből most van vagy 100...és ezt holnapig a fejembe kell vernem...Próbálkozom.:D
És Vanessa olyan gyönyörű, hogy néha azért találnunk kell, egy kis "szálkát", amibe beleköthetünk..:D:P

Fant írta...

Kitartás Netty :) Sajnos a szótanulás könnyítésére nincs tippem - türelem kell :)
Szálka: jogos lehet :) Dehát a rúzs legyen a legnagyobb gond ugyebár :)

Névtelen írta...

Úgy néz ki, ma este tudok maradni...nekem németből kéne szavakat tanulnom, holnap tz, de sztem elég volt egyszer megtanulni őket...
A rúzshoz pedig...az előző sztem jobban passzolt hozzá, pedig az is erős volt, de az összkép oké sztem, ahogy mindig:)) A kardigánja pedig király...nekem is kell!!:))

Andi írta...

Sziasztok!
Üdv. a lábadozóknak:)

Kérhetnék Valakitől kicsit több infót arról a még ha "kamu" sztori is...Hajlakk 2-ről? Mert most kicsit ledermedtem amit itt olvasok!:(

Andi írta...

Természetesen köszönjük Ditta mind a képeket és a bejegyzéshez tartozó felvezetőt is mely megfűszerezte a fordot!:)

Fant írta...

Andi a német verzió két dolgot említ a Hajlakk 2-vel kapcsolatban: az egyik, hogy Zac karaktere kipróbálja a drogot, a másik az, hogy afőszereplő csajnak mindenki azt vágja a fejéhez, hogy, most, hogy híres lett miért nem tud lefogyni? Edna, Tracy anyja lead 20 fontnyi súlyt, de látja, hogy a férje a (nos) teltebb nők felé kacsingat, így visszaszedi a leadott kilókat. Mindezt egy dalon belül.

Fant írta...

De olvadj fel a dermedésből, mert ez kamuízű :)) Kb egy hete még arról volt szó, hogy nincs sztoriterv. Csak az tűnik valószínűnek, hogy lesz Hajlakk 2. Nekem meg jó lesz igyekezni az első résszel, mert még a végén beelőznek a folytatással :))

Andi írta...

Ki mástól is kaphattam volna eme gyors segítséget, mint attól a Valakitől aki Fant:) Köszönöm!
Oké...felolvadtam:)
Azért majd, ha megnézed az elsőt, kíváncsi lennék, hogy szerinted, mi lehetne a folytatás....én próbáltam kicsit agyalni rajta, de igazából semmi érdemlegesre nem jutottam.

Névtelen írta...

Szasztok!:)
Hát,elég érdekes ez a "kamudolog" a Hajlakk háza táján! Ha ténylegesen belegondolunk az időbeni dolgok átfolyására,azért nem is tűnnek olyan valótlannak ezek a feltevések sem!:)Ugyanis a 6o-évek:szex,seggrázás,szarvasbikák szexuális tánca a parketten,az agyat mogyoróvá zsugorító zenék,és a szabad,és felhőtlen fogyasztás évének is tekinthetnénk!
Már mi a fenéért ne próbálhatna ki valaki némi bódultságot okozó anyagot,mely az adott időben igenis jelenségnek számított. Vagy a soványabb testalkat,mely örök mozgásban maradt máig a teltkarcsú idomokkal egyaránt!:) Én nem tartanám rossznak ezt a kicseppenő "kamut". Természetesen némi politikai,és zenei ráhatással,amely már az első részben is megkapta a magának kijáró helyét!:) Persze ez csak az én személyes véleményem!:))
(f.é.)

Fant írta...

Szívesen Andi, máskor is :) Oké, ha megnéztem, kigondolom mi lehetne a folytatás :) Amúgy is elég agyalós tipus vagyok - hátha jutok vele valamire :))

Fant írta...

Hello f.é.! Nagyon érdekes a felvetésed! De gondolod, hogy ilyen komoly témákba belevágnának? Elképzelhető persze, csak én azért gondolom, hogy kamu, mert túl konkrétak ezek az infok ahoz képest, hogy múlt héten még semmi nem volt.
De: akár a komoly téma is jöhet persze :)
A héten meg kell néznem már ezt a filmet, hogy képben legyek :)

Névtelen írta...

Sziasztok! Na akkor megpróbálom újra...már írtam egy regényt és elszállt mikor be akartam küldeni. Azt hittem agytubit kapok...

Szóval:
Fant a 3H önkritikáddal MAXIMÁLISAN egyetértek! Azon felül meg kinek a pap, kinek a papné - a rúzson nem fogunk összeveszni....

Én mindezek ellenére sem venném szívesen, ha a Hajlakkból is hétköznapi drogos problémás 60-as évekbeli tunyafilm lenne.
Annak idején (és talán még ma is) a Grease is nagy sikert aratott és láttál benne mindent (na jó drogot azért nem) - de nézd meg a 2. részt....valahol a süllyesztőben. Halál gyenguszra sikeredett. Z eljátszik bármit. Még a drogos plakátfiú szereppel is biztos elbánna, de szerintem a Hajlakk stílusát és varázsát komolyan megváltoztatná. Ez a mama lefogy és kétségbeesetten hízik vissza apuért meg kimondottan gagyi. Van ilyen ma biztos, de a Hajlakknak egészséges életérzésről kellene szólnia sztem (jelzem: még mindig nem láttam, de a sztorik, a bemutatók alapján így érzem.)
Egyébként dobtam fel egy kicsit akciósabb, férfiasabb stílust Zacnek, de úgy látom nem aratott babért. Pedig Isten lenne...
;o)

Névtelen írta...

Csá!:) Már az első rész is feszegetett politikai dolgokat,nem is kicsit! A második is fog(szerintem),akár burkoltan,akár nem,de ez benne kell,hogy legyen.
A Hajlakk,ettől függetlenül egészséges életérzésről fog szólni,
az adott időhöz képest,és az adott időbe kell,hogy eljuttassa a nézőt,a kornak megfelelő ábrázolással egyetemben. Hát majd meglátjuk!:))
(f.é.)

Fant írta...

Bár a hízós-lefogyós rész szerintem is gagyi, de a drogos részt úgy is meg lehet jeleníteni, hogy ne legyen gagyi: lásd pl. a Hair. De szerintem ez a drogos téma, ha benne lesz is, nem lesz drasztikus.
F.é.-hez csatlakozva: én is úgy gondolom, hogy az adott kort kellene ábrázolni amiben játszódik, annak minden jellemzőjével...
Nade majd ha megnézzük a filmet jobban képünk lesz a dologról :)
Majd látjuk...
Akciófilm? Nos... végülis miért ne. Jó kiállású, sportos srác, karakteres hanggal, jó lehet akciófilmekbe is, persze.

Névtelen írta...

Na,nekem biztosan lesz képem hozzá,de mikorra is tervezik?:)
Úr isten!:) Na asszem elég volt a komolykás dolgokból részemről,ideje lazulnom.:) (f.é.)

Fant írta...

2010-re f.é. Azt megfigyelted, hogy ahogy én lazulok, te úgy komolyodsz? :)) Na nem egyforma az arány, de azért én értékelem ezt :))

Névtelen írta...

Na végre,már azt hittem,nincs látszata annak,hogy van egy kis "sütnivalóm" is!:) Lassan egyenesen arányosak lehetünk.:) Na?:))
(f.é.)

Fant írta...

Dehogynincs látszata :) Észrevettem én :)) De nem is kételkedtem benne soha :) Egyenes arányosság - simán! :)

Névtelen írta...

Az jó,pedig,ha tudnád!:))

Ha jó,ha nem jó,indul már a hajóm!:)
Jó éjt!:)) (f.é.)

Fant írta...

Még egy rím a nap végére :) Jó éjt!

Andi írta...

Csak eszembe jutott, hogy DiCaprio-nak is van egy drogos filmje az "Egy kosaras naplója" címmel....persze az jóval keményebb történet mint ami esetleg szóba jöhetne a Hajlakk 2-vel.