2008. dec. 15.

Twist It Up!

Hajlakk rendezője, Adam Shankman utalt a musicalvígjáték következő részének lehetséges cselekményére, amely Baltimore helyi táncműsorának tinisztárjairól szól.

A Hajlakk 2-ben Zac Efron karaktere, Link talán megmutatja a benne rejlő "Austin Powers"-t. Ez akkor hangzott el, mikor a Hajlakk rendezője, Adam Shankman a drámamusical-sorozat fejlődéséről nyilatkozott az Entertainment Weekly-nek. Továbbá azt is elárulta, hogy Link belekeveredik a "Beatles érkezését követő jelenségbe (British Invasion)."

Másrészt, arról, amivel Efron szívtipró karaktere foglalkozni fog, a hamarosan megjelenő 'Esti mesék' rendezője azt is megosztotta, hogy Tracy Turnblad és barátai 'nagy változás idejével' néznek szembe. Most útjuk a 'következő zenei érán', a ’60-as évek végén keresztül vezet.

Magáról a film fejlődéséről Shankman ezt mondta: "Próbáljuk vígjáték formájában előadni a történelmi eseményeket." Azt is bevallotta, hogy a forgatókönyv folyamatban van: "Még csak egy vázlatunk van, és néhány ötlet John Waters-től, most következik a forgatókönyv megírása."

A Tracy Turnblad - egy kedves molett gimnáziumi diák, aki egy táncos tv műsor sztárja lett – történetét elmesélő Hajlakk a 2002-ben Tony-díjas Broadway musical alapján készült. 2007 július 20-án jelent meg, John Travolta, Nikki Blonsky, Michelle Pfeiffer, Amanda Bynes, James Marsden és Brittany Snow főszereplésével. Megjelenése óta 200,6 millió dollárt termelt világszerte.

A jelenlegi tényállás szerint nem erősítették meg, de nem is cáfolták, hogy Zac Efron fogja-e játszani Link Larkint a Hajlakk következő részében.

Fordította: LinkLuvor.
Forrás: ACESHOWBIZ.

3 megjegyzés:

Fant írta...

A benne rejlő Austin Powers-t??
Ez a Beatles érkezését követő jelenség izgalmasan hangzik. Hihetőbb mindenestre, mint a múltkori drogozós történet...
Hm a forrás számai nem egész pontosak :)) A Hajlakk megjelenése óta potosan 202,548,575 dollárt hozott világszerte :))

A musical Tony-díja viszont újdonság nekem. Ez a Broadway színházi világának legnagyobb szakmai elismerése. Ez igen.

Névtelen írta...

Az Austin Powers egy film, amit nem láttam...erről jut eszembe, egy osztálytársam megdicsérte a TDK-t...ideje lenne ellátogatni a tékába:P
Lehet, hogy nem nézték meg még egyszer a számokat, és vmi régi adatból dolgoztak...bár, hogy miért, nem tudok rájönni...

Fant írta...

Az Austin Powers-ről nekem csak részletek villannak be, meg a nagyon visszataszító főszereplő... ilyen antihős figura, kémfilm paródia-féle ha jól sejtem...
TDK - hidd el érdemes, nem fogsz csalódni, nagy erejű film, de csak angol nyelven szabad megnézni (neked egyébként is úgy kötelező :), de ezt a filmet eredeti nyelven kell látni, hallani, Heath Leadger miatt elsősorban). Úgyhogy hajrá, irány a téka :)

Számok: szerintem csak valamit írni akartak róla, aztán gyorsan az első adatot beírták amit találtak, rossz forrásból dolgoztak. Mindegy, nagyságrendileg eltalálták :)