2008. dec. 7.

Próbálok önmagam maradni

A tegnapi Vanessával készült ír interjú után, jöjjön a párja, ahol az interjúalany nem más, mint Mr. Zac Efron. :)


Az iTunes-on már azelőtt szenzáció történt, mielőtt a film egyáltalán megjelent volna. Meglepődsz egyáltalán ezek után, mikor hallasz ezekről, például a jegyeladási rekordról, hogy megelőzte a Harry Potter és a Tűz Serlegét, ezt a filmet jobban várják, mint azt várták. Ez meglepetés volt számodra?
Igen, az, ezt egyikünk se tudja megszokni, ez őrületes. Az iTunes-szal kezdődött, ma pedig világjelenség, és nem akarom elhinni. Hihetetlen érzés a világ minden részéről, minden országából gyerekeket látni, akik kapcsolatot találnak a High School Musical-lel.

Hallottam, hogy olyasmiről is szó volt, hogy a Halloween-nel lesz kapcsolatos a film, de szerintem a diplomázás jobb döntés volt. Sokat haboztál, hogy aláírd-e a filmet. Ez nagy döntés volt számodra?
Ha egy film harmadik részéről van szó, mindig az jár a fejedben, hogy lehet, hogy nem lesz olyan jó, mint az első kettő. Még nem tudtuk, hogyan valósítjuk meg a harmadik részt. Mikor megtudtuk, hogy a vászonra készítjük, pozitívumként fogtuk fel. És a témája sem Halloween, hanem érettségi, ami nagyon valóságos. És megmutatja a felnőtté válást, ez nagyszerű módja volt, hogy nyomot hagyjunk.

A Disney nagyon sok sikeres munkát készített, és már a HSM4-et tervezik. Lehetséges, hogy bármilyen formában viszontlátunk ott titeket?
A karakterek érettségiznek, nem tudom, hogy lehetne ezt megoldani.
Ha mind megbuknak...(nevet)
Őszintén szólva a sajtón kívül senkivel nem beszéltem a HSM4-ről. Még senki nem beszélt velünk a folytatásról.

A Disney egyértelműen befolyásos a filmvilágban, most a táncoló fiatalokkal rukkoltak elő, az egész piac az övék. Te ennek a része vagy, ami csodálatos és nagyszerű, de gondolom, újdonságokat is ki szeretnél próbálni.
Igen, ez nagyon fontos számomra, egy évvel a HSM3 előtt két másik filmet forgattam. Az egyik a 17 Again, ami egy családi vígjáték, nem musical.
És középiskolában játszódik.
Az egyik része. És lehetőséget kaptam, hogy szerepeljek a Me and Orson Welles című filmben, amit Richard Linklater rendezett. Orson Wellesről, a Mercury Színház társulatáról szól, és 1937-ben játszódik. A Julius Caesart viszik színpadra. Ez inkább dráma, szóval már most próbálok több új dologba kezdeni.

Hozzám hasonlóan edzésőrült vagy, és hihetetlenül jó alakod van. Nem tudom, milyen lehet most Zac Efron-nak lenni, mert a rád irányuló figyelem hatalmas, és mindig jól kell kinézned, mert az emberek figyelnek rád. Ez nehéz?
Tudod, számomra mindig a munka a legfontosabb, amit élvezek csinálni. Minden más pozitív vagy negatív mellékhatás. Próbálok önmagam maradni.

A nyilvánosság ellenére próbálod megvédeni a magánéleted, te és Vanessa mindig figyeltek, hogy ne tudjon meg sokat a média a kapcsolatotokról, ezért bujkálásra is kényszerültök, mikor elmentek a tengerpartra, vagy együtt piknikeztek. Nagyon fontos, hogy a szerelemeteket ne lássa a nyilvánosság, és ez igaz a magánéletre is.
Tudod, ebben az iparban ez a divat. És minél többet tudnak meg a magánéletedről, annál rosszabb lesz a karriered. Én nem akarok ebbe a hibába esni.

Fordította: LinkLuvor.

9 megjegyzés:

b írta...

Ez is a nem rossz riportok közé tartozik szerintem :)
Köszi LL

xdittax írta...

Egyetértek. Látszik, hogy értelmes a hapi. Mindkettő :)

Névtelen írta...

Nincs mit:))
Most mennem kell...az eddig feltöltött képekért katt ide. Remélem, mükszik...még lesz pár kép...

b írta...

Működik, csak jelszót kér :)

Névtelen írta...

Hahó!:) Hát igen,az újdonság varázsával már ez a riport nekünk nem hatott,de jó volt újraolvasni,és pláne beszélgetni egymással!:)
De minő meglepetés,hogy a szívdöglesztő szépfiú a legfontosabb,és élvezetes szavakat használja a munkával kapcsolatban,ahogyan én is.:)
És a magánélet,arról felesleges beszélnünk,hiszen az álláspontunk megegyező.:) Habár ez az én karrieremet nem befolyásolja.:)
Szép napot mindenkinek.:)
(f.é.)

Netty írta...

Igen, szerintem is ez egy jó interjú. Köszi LL, hogy megértetted azt, amit a riportet csávó mond...:D Én sehogyse tudtam...

Névtelen írta...

Nos LL, köszönöm az élményt. Komoly önkritikát gyakoroltam!
A pasi lenyűgöző!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

Bocs, ez megint lemaradt...
;o)

Névtelen írta...

Óhh, közben visszaolvastam itt és látom a linket.
Hááát, kedvcsinálónak nem rossz, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy a képeid kielégítették kíváncsiságomat. Erősen gondolkozom egy közeli megoldásban....mármint, hogy hogyan juthatnék ki oda mielőbb!
;o)