2008. dec. 28.

A Végzősök Krónikája

Minden mese akkor jó, ha továbbszőhető tetszés szerint. A High School Musical 3. – Senior Year pedig ennek a kitételnek vígan megfelel, ráadásul a mesebeli 3-as szám köré fonódik e heten aktuális meséjének története.

Három, mert 33 a pozíció száma, amit odaát elfoglalt a múlt hétvégi összevetésben. Három, mert csupán három olyan film van előtte a rangsorban, ami régebben fut nálánál. Három, mert olyan filmből is csupán három akad a tengerentúlon, ami a HSM 3-at megelőzi és vele azonos ideje fut. És végül háromszor három, mert pontosan kilencedik hete fut hazájában a nagy film.

A mesemondó két héttel ezelőtti fejtegetését alátámasztva immáron konkrét számok birtokában írhatja, hogy csökken már azon mozik száma, ahol vetítik még a mesekönyv olvasóinak közös kedvenc filmjét: a két héttel ezelőtti 260-al szemben a kilencedik hétre 161 a pontos szám ebben az összevetésben.

A bevétel viszont stagnál, arányaiban legalábbis mindenképp. Karácsonyhoz közeledve pedig roppant érdekes számokat kapunk. Nade csak szépen sorban: a december 15-18-ig tartó hétfő-csütörtök periódusban 45, 957 dollár volt a bevétel, a december 19-21-ig tartó mozis hétvégén pedig 56,436 dollárral büszkélkedhettek a Végzősök. Karácsonyhoz közeledve viszont két nap alatt hirtelen csaknem hozta az előző heti négy nap pénzét: december 22-én és 23-án összesen 39,495 dollárral járult hozzá a Disney világszenzációja az amcsi mozik elő-karácsonyi ajándékához. Hogy aztán Karácsonyra mennyien kérték ajándékba a nagy film mozis megtekintését, az jövő héten legkésőbb kiderül.


Így hát: kilenc vetítési hét után a High School Musical 3. című film 89,444,242 dolláros amerikai bevételt könyvelhet el.

Nos mindezek után evezzünk nemzetközi vizekre és lássuk, hogyan lubickol a nagy film a nagyvilágban.

Hogy (f.é). örökbecsűjét kicsit átalakítva továbbszőjem: Argentínában még senkinek nem szóltak, hogy Vanessa bár lehet, hogy egy angyal, de nem kifejezetten vad. Minderre az a tény utal, hogy a HSM 3 négy hét után a box office lista harmadik pozíciójának birtokosa, ami pedig külön érdekes, hogy a múlt héten közölt számokhoz képest az aktuális heti 90,812 dollár csupán 8,7%-os visszaesés!

A brazilok viszont lassacskán, így kilenc hét elteltével kezdik kapizsgálni, hogy Vanessa nem Esmeralda, de feltételezhetően úgy vannak vele, hogy egy rabszolganő és egy vak nő után szívesen gyönyörködnek előnyös helyzetű fiatalokban is. 26,030 dollárt gyűjtöttek legutóbb a moziknak.

Hogy ne csapongjunk az úticélok között, Venezuelában egy hetedik helyet és 35,908 dollárt jelentettek négy hét után.

Uruguay-ban viszont teljesen meseszerűen alakulnak a számok: 37%-os növekedéssel 2,924 dolláros aktuális és 47,590 dolláros összbevételt jegyezhettek fel a helyi mozik az ötödik hét végére.

A törékeny színésznőkkel bunyózó kenguruk földjén a lakosság engesztelésként 626,242 dolláros fájdalomdíjjal emlékezett meg erről a kicsi incidensről. Ott egyébiránt három hét alatt már 5,550,728 dollárt hozott a film, így hát vélhetően nincs harag Vanessa és a kenguru között. Szóval: Peace/Pace/Paix/Mir/Pokuj/Frieden/Pax. ;)


A legnagyobb százalékos növekedést a törökök mondhatják magukénak: a múlt héthez képest 1628%-os bevétel növekedésnek örülhettek a helyi mozik, na és persze a Disney. Számszerűen: 1,849 dollár volt a bevétel a hatodik hét végén, tehát a film bizonyította, hogy rengeteg szufla van még benne.

És ha bevétel növekedés, akkor Peru-t sem hagyhatjuk ki: ott 126,7%-ot nőtt a bevétel a nyolcadik hét végére.

A kilencedik hét végén pedig Finnországban is növekedésnek indult a bevétel: 11,478 dollár az aktuális teljesítmény, ami 4,8%-os növekedés.

Nigériába nem utaztunk még sosem talán – itt az idő: öt hét, stabil második hely, aktuálisan hozott 4,854 dollárt, összességében 30,029 dollár a HSM 3 krónikája, amivel ott a második legsikeresebb az aktuálisan futó filmek közül.

Új-Zélandon harmadik hete ballagnak a Végzősök, a harmadik hét végén 135,581 dollár ballagási hozzájárulást kaptak.

E mesekönyv olvasóinak nagy közös ügye Hollandiában stagnálni kezd: 272,534 dollárt hozott a második hét végén, ami csupán 9,6%-os visszaesés a nyitóhétvégéhez képest! És ha ehhez még hozzávesszük a hétközbeni számokat, a 207,186 dollárt. akkor teljességgel elmondható, hogy maximálisan megtalálta a közönségét a film, amely így két hét alatt összesen 781,329 dollárt teljesített.


Ennyi szám és a sok karácsonyi süti után ha valaki már bóbiskolna, annak egy kis ébresztő: nemzetközi színtéren a december 18-21-ig tartó mozis hétvégén a HSM 3 1,559,424 dollárt keresett, ha ehhez hozzáadjuk a múlt hét fennmaradó napjaiban keresett 697,576 dollárt, akkor össz-nemzetközi bevételként megkapjuk a 147,435,889 dollárt!

A Karácsony előtti héttel bezárólag a High School Musical 3. Senior Year című alkotás összességében immár 236,880,131 dolláros bevételnél tart, ami huszonegy és félszeres megtérülés!

Írta: A Mesélő, "rendes" nevén Fant. ;)
Forrásmunkái: Rotten Tomatoes 1 2; BoxOfficeMojo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14.

Jó éjszakát! ×P

57 megjegyzés:

Névtelen írta...

All I can say is: WOW!
Az eddigi talán legjobb esti mese;)
Kíváncsi lennék a karácsonyi bevételekre...amikor mi voltunk, a terem negyede volt telve...bár elég kis terem volt...
A mai alvás garantálva akkor Mindenkinek

Névtelen írta...

Hmm,a mese jó(hosszú),de az alvás nálam nem garantált(sajnos).:)
Argentína: Vad angyal?:) Lehetséges,hogy Vanessa kifejezetten nem vad,de én ezeknek a számoknak a láttán kissé vad kacajban törtem ki!:) Természetesen jó értelemben.:)
Köszönöm a Mesélőnek,és a blogmesternek ezt a megmosolyogtató mesét!:) (f.é.)

Fant írta...

Nagyszerű lett a mesekönyv Ditta! :) És a béke minden nyelven :) LOL :)
LL, ezek szerint akkor fejlődök, ennek igazán örülök :))
A karácsonyi bevételekre én is kíváncsi vagyok, gondolom jövő hét közepére megtudjuk majd. Én előzetesen úgy tippeltem, hogy Karácsonykor tisztességes számok jönnek majd, a kétnapos bevétel erre is utal - meglátjuk. Sajnos magyar adatokat nem találtam most.
Bizony f.é. a Vad angyalra céloztam :)) Figyelj, bár alvás nem garantált, de legalább jól szórakoztál a mesén, ez is eredmény, nem? :)

Andi írta...

A ma esti számok is mesések...
gratula a két alkotónak!

Mikor én voltam moziba, minden alkalommal szinte félház sem volt nem, hogy teltház!

Andi írta...

Olyan szép vidit találtam a YT-on
Zanessa at Lakers vs Knicks Game:)

Névtelen írta...

ÉS melyik a sok közül? Néhányat kidobott a kereső ilyen címmel :)

Andi írta...

Oké b, jógos a kérdés!

Ahogy kidobta azt a sokat akkor a
Playlist Renult for Zanessa at Lakers vs Knicks Game szövegrész közvetlen alatti 3. képre a sugdosósra kattincs...a képben 02:37-es van írva!

Andi írta...

elírtam
Playlist Results for...

Andi írta...

Mindegyik vidi helyes de nekem a kedvencem a 02:37-es kép vidije:)
Az aláfestő dal nagyon el van találva...szerintem:)

Andi írta...

Ezt a dalt eddig csak
George Michael-el ismertem, de így sem rossz a lényegen nem változtat!

Névtelen írta...

Szerintem megtaláltam, aranyos :))
Jók a képek :)

Andi írta...

Örülök és igen, nagyon azok...mert Ők maguk is jók:)

Mennem kell mert holnap korán kelek, meló van.

Jó éjt b és Mindenkinek!

xdittax írta...

Hmm...Andi megtaláltam és meg is néztem én is a vididet. Zanessáról csak annyit, hogy alig lehet kedvenc képet választani, míg a másik páros is nagyon jó!

Az elején nagyon elgondolkoztam, nahát, ez mintha a Király gyerek lenne, aztán jött Magdi és csak néztem. Remek a dal, és remek a páros - de szigorúan nem jobb, mint Zanessa, lol:)

És Fant, szerintem is nagyszerű lett a mese.:) És bár nem minden nyelven jött a béke, csak azokon amiken én tudom. De tehettek hozzá;)

Pusza Nektek, szép napot, és kitartást a munkához! Ditta×××

Névtelen írta...

Azt mondod Ditta, hogy magyarok éneklik?

xdittax írta...

Óh, igen! A Megasztár 4 duettes döntője. Király Viktor és Rúzsa Magdi. De igazából nem véletlenül magyarok éneklik,mivel a videó készítője is magyar lány adatlapja szerint. :)

Mostmár csak azt nem tudom, hogy Andi ezt tudta-e?

Névtelen írta...

Nem néztem a mega4-t, de ezt már írtam miért. A dalt amikor hallgattam, RM hanja ismerős volt, de azt gondoltam, hogy mit keresne ő ebben a dalban, ennél a vidinél?? :)) (anno a mega2-ben Caramel énekelte, az sem volt rossz)

ades írta...

HÁT NEM TUDOM LÁTÁTOKE MÁR DE AZÉR NAGYON JO EXCLUSIVE: Zac Efron Runs Away From Us

Fant írta...

Sziasztok! Ditta, Ditta, megint elővetted a hárítást és a diplomáciát, amiben persze kétségkívül hatalmas mester vagy ,de a mesekönyv lett nagyszerű :) A mese önmagában csak egy nyersanyag, ami fele ilyen jó nem lett volna ilyen kötés, és persze kiegészítés nélkül :)

Különben, hogy telik a szünidő, kedves érintettek? :) Azért néha-néha egy egész kicsit már unalmas nem? :) Nem azt mondom, hogy a tanulás hiányozhat, de a légkör, meg a hangulat? Vagy nem jól gondolom? :)

Névtelen írta...

Khm, az itteni légkör igenis hiányzik...viszont unni nem unom a szünetet...csak néha:DD És jövőre, a szünet után sztem hosszú időre el kell búcsúznunk a pihitől, mozgalmas év lesz sztem:) Úgyhogy használjuk ki még ezt a hetet:))

Névtelen írta...

Helló szünidőben küppedők!:))

Igen, használjátok ki még ezt a pár napot.:)
Én is ezt teszem,ugyanis a buszokon van végre ülőhely,HEJ!:))
(f.é.)

Andi írta...

Jó estét Mindenkinek!

Na, hát akkor a mai maló sekeresen a hátam mögött....

Nem Ditta nem tudtam, hogy magyarok énekeli azt a vidit alá, főleg nem, hogy Király és Rúzsa...bár a rekedtes Női hang hallatán kicsit...de erre nem gondoltam.
"Azon" a vidin keresztül megkerestem "ezt" a duettet...
hát nem tudom....azért én maradnék a George Michael-es verziónál...már csak a számomra kellemesebb "hang"zása miatt is:)

Andi írta...

Melót akartam írni

Andi írta...

O...most látom, hogy átalakult a VABN!

Névtelen írta...

Szasztok!:)

Én pedig legszívesebben a seggemen maradnék,de nem lehet.:)
Vastag ruha,tudom: sapla,sál no meg a kesztyű.:) Irány megmozgatni magam.:) Vajon ma sok sütnivalóm lesz?:)) További (sivár) szép estét kívánok nektek.:) Ja,és jó éjszakát!:) (f.é.)

Névtelen írta...

hello Mindenki!
képzeljétetk most néztem az AXN-en a David Letterman show-t és Bruce Willis volt benne meg a Hsm-es videója,akkorát röhögtem=)

Andi írta...

Szegény (f.é.)....én 3x szállok át, de majd mind végállomásról így ülőhely gondom nincs...annál inkább volt a mai hideggel...majd ki fagytam.

xdittax írta...

Uhh, én sose nem szerettem buszozni, de hál'Istennek utoljára is csak akkor ültem ilyen nemú járművön, amikor a nagy napunkon arra kényszerültem, október 23-án.:)
Szóval egyáltalán nem irigyellek Titeket, pláne ilyen cudar egy időben.:)
De ha ilyenkor a blogra gondoltok, az emberkékre akiket itt "felszedtetek", bizonyára meleget éreztek majd.<3 És akkor még azt is el lehet felejteni, hogy az ember már fáradt a sok állástól.:) Talán.:)

Nekem úgy nem lesz sivár estém. Csak holtkóros. Két nap herce-hurca után, folyamatos takarítás, sütés-főzés és ebből adaódóan zabálás után, olyan fáradt vagyok és kényelmes, mint ahogy az elvárható. Plusz, hozá kell venni, az egész délutánomat egy 3 éves szerfelett aktív kiskölyökkel töltöttem.:) Gonosz vagyok?:)

De azt hiszem kikapcsolom magam az egyik kedvenc filmemmel az etse, csak most szúrtam ki, hogy adják ma a tv-ben. Tudom rengeteg kedvenc filmem van, de a Suttogó... Szóval melegen ajánlom Mindenkinek, aki ráér, akiknek van egy kis hangulata hozzá.:)

És míg el nem felejtem, F.É.-nek jelzem, hogy a minap én is hajlottam az intő szóra, és az Álomlányokkal tartottam.;) És nem bántam meg.;)

Kellemes szép estét, pusza: Ditta×××

xdittax írta...

Ui.: Dorka mikor szokták adni a David L. Show-t? Mert ahányszor én odakapcsoltam a műsorújság szerinti időben, sose nem az volt. :(:)

Tudsz nekem segíteni?
Előre is köszönöm! :)

Fant írta...

A légkörös felvetésed jogos LL, na majd a szünet után újra visszatér az élet. Én például úgy vagyok vele, hogy ha szabdságon vagyok és nagyon rá akarok érni valamire, az tuti nem jön össze :) A következő év pedig igen nyüzsgő lesz, ahogy nézem minden ünnep hétvégére esik majd, úgyhogy nem lesznek hosszú hétvégék sajnos...
Sebaj, cserében lesz három jó filmünk, meg három jelenésem a moziplussz.hu-n ;)

Vabn: igen, tényleg dizájnosabb lett, ahogy nézem.
Én csak kb. tíz percre lakok a melóhelyemtől, úgyhogy nekem nincs ilyen gondom mint nektek a busszal :)

Látod Dorka, a blog hónapokkal előzi a magyar tv-ket :)

Vidám éjszakát f.é.! :)

Fant írta...

Nem vagy gonosz Ditta :) De ugye nem voltál agresszív sem? :))
Én kitömegközlekedtem magam egy életre azt kell mondjam nektek, négy évig buszoztam a középsuliba, aztán három évig vonatoztam a főiskolára, úgyhogy elég volt bőven :)
Ditta, amiíg a válasz meg nem érkezik addig is itt a port.hu verziója: nézd

Névtelen írta...

ditta az az axn szokott menni??
mert azt én is szoktam nézni de késő este szokot menni.

bea

Névtelen írta...

jah ok már már fant kitette

bea

Andi írta...

A Suttogó-t én is láttam....szép film!
Egy 3 éves izgága kiskölyök egész délutánra...nem semmi!:)

Névtelen írta...

A buszt én is utáltam mindig, meg a vonatot is, évek óta használnom kell őket, most mindkettőt:(
Az én estém se lesz sivár - "Hawaii"-on vagyok és leszek még a szünetben;):DD
Ha arra gondolunk, hogy háromszor annyi filmünk lesz, mint tavaly, 2009 ígéretesnek tűnik:))
A VABN jobban kezelhető, viszont nekem elég lassan tölt be...
A szünet alatt én is életmódot váltottam, edzéseket nem látogatok, és 3 órával tovább alszom, mint szoktam:DD Fura lesz visszatérni a régi kerékvágásba:)
Nah lépek, jóccakát Mindenkinek,
LL

Andi írta...

Kellemes "Hawaii"-os jó éjt LL!:)

Névtelen írta...

Mindenki elment aludni? :S

Andi írta...

Én még pl. nem...

Fant írta...

"Háromszor annyi filmünk, mint tavaly" bizony LL, ez a jó hozzáálás :)

Jó éjt Mindenkinek!

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Jó reggelt Mindenkinek! LL, a karácsonyi bevételek végül nagyszerűen alakultak odaát! Volt egy nagy-nagy ugrás az amcsi bevételekben , az utóbbi egy-két hét számaihoz képest! Szóval sokan voltak úgy odaát, mint te, hogy mozizást kértek Karácsonyra!

Szép napot Mindenkinek!

ades írta...

ez mégis miröl szol Did Zac Efron eat dog food by mistake?

Névtelen írta...

Bocs hogy csak most írok,de este aludtam mert fáradt voltam =)
Az axn-en szokott menni asszem este 8-kor,csak most épp nem mutatja a tv de ha meg lesz és még kell akkor írom!Holnap Szilveszter!

Névtelen írta...

Hello Mindenkinek,
Ades, linket elfelejtettél adni, de a "cikk" színvonalal így is világos: "Zac Efron véletlenül kutyakaját evett?" LOL:D
Fant - király!:)
Én meg láttam egy fantasztikus hírt VABN-en: Vanessa az egyik német csatorna - asszem a Pro7 - listáján a legjobb színésznő, Miss Jolie csak utána következik...azért ez döbbenetes, asszem az a német fanok saját csatornája:DD

;o) írta...

Sziasztok! az ünnepi életmódváltás engem is elért. 1/2 11 körül kecmergek ki az ágyból, de akkor a többiek még alszanak....mi lesz ebből, ha vissza kell térni a régi kerékvágásba,

Enni már nem tudunk (szerencsére), lassan ruhatárat kell cserélni, ha így megy tovább, minden esetre ez a csoda step gép még magányosan áll a szobában (a Jesszuska gondolta, h prolémásak leszünk kilók terén az ünnepek alatt)

Ditta a Suttogó a legkedvesebb filmem, és talán az egyik legjobb alakítás, amit valaha Redfordtól láttam. Este kiderült, hogy már a szinkron is megy kívülről. :D Egyszerűen csodálatos a film. Én elfogult is vagyok, mert imádom a lovakat és imádok lovagolni...
A kicsik nevelése/megőrzése elég fárasztó, de örömteli és jó esetben hálás feladat, persze kor függő, ki, hogy éli meg....a zene nyugtatóan hat, a fuvola kimondottan ;o)

Fant a számok őrületesek, minden a várt fejlmények alapján alakul. Még a Japók után is lesz fellángolás.... És januárban jönnek a különböző ezerszámra ömlesztett díjkiosztók....vajon várható, hogy valahol felmerül ténylegesen a HSM? "Kíváncsian várom".

Névtelen írta...

Helló,sziasztok!:))
Remélem a kedvetek jobb,mint amilyen az időjárás nálunk.:)
Buszozni jó,buszozni kell,mert hát valamivel csak menni kell.:)Nemde?:)
A melegségtől eltekintve azokra az emberkékre tényleg szoktam gondolni,akiket "felszedtem" a blogon!:)) De mint már írtam, állnom most nem kell hozzá :))

Jóó,köszi a jelzést!:))

Fant,a vidámság megvolt,és remélem ma is meg lesz!:)

;o),üdvözlet,és fel a fejjel.:)
Kilók? Ne félj lesz rá módunk,hogy az elkövetkező hónapok folyamán simán elhagyjuk őket.:) A mindennapi gépezet tesz majd róla.:)

(f.é.)

Névtelen írta...

Sziasztok,
a felkelés nálam is kb fél 11-re esik, sulinapon, ha ide is fel akarok nézni, ez reggel 6 óra...azért ez elég nagy eltérés:DD
A különböző díjkiosztókon biztosra veszem, hogy megjelenik a HSM3, voltak hírek róla amcsi oldalakon...
Ahhoz képest, hogy elvileg Hawaiion vagyok, az időjárás egyáltalán nem méltó a helyhez...viszont kaja van bőven:))

xdittax írta...

Az én mindennapjaim menete is fölborult. Merően ellustultunk. A mai nap legalábbis tuti. 3 óráig pizsamában virítottam, és kb. 11-ig szundítottam. Sőt, utána is még visszakerültem az ágyamba, ezen magam is meglepődtem, de néha kell az ilyen, nem?

Persze a jövő héttől már én is félek, mint az állat. Majd lesz valahogy, először éljük túl az év-váltást.:)

Addig is legyünk csak vidámak, ha már állítólag az agresszívkodás nem megy...:P

Üdv Néktek: Ditta×××

Névtelen írta...

Sziasztok! Szegény Vanessa-nak megint nem vtak ínyére a paparazzik...

http://vanessa-hudgens.com/photos/thumbnails.php?album=906

Am valaki németes elmondaná röviden a Summer-Romance Fan Projektjét?

Névtelen írta...

Na erről van a szó Kicsim!:)
Túlélni az év-váltást!:) A többi pedig majd alakul,természetesen a mi közreműködésünkkel.:) Én azt a sajátos teóriát vallom,hogy ennél rosszabb nem lehet,és így csakis meglepetés érhet a következő évben IS!:)) Nagyszerű évet zárok,habár vissza van belőle még egy csöpp,tehát én elégedett vagyok.:) Pláne ilyen "mindennapi" társakkal ez nem volt nehéz számomra!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Szegény Nessa!:(
Szegény táska!:))

Biztosan nem volt toppon az édes.:)
Hogy ez sajnos milyen rémes.:)
Sapka sem volt a fejében,így táskát emelt nagy serényen!:))
Táskájában minden volt,nehézsége jól látható.:) (f.é.)

Fant írta...

Nóri a fanprojekt: Kurz und gut - valami olyasmit kell készíteni, bármit, akármit, lényeg, hogy minél kreatívabb legyen, amivel kifejezed azt, hogy mennyira nagy rajongójuk vagy. Ez lehet levél, videó, akármi. Lényeges, hogy angol nyelvű legyen. Az oldal szerkesztője szeretné elérni, hogy minél vastagabb legyen aza boríték, amiben végül elküldi a cuccost, hogy kitűnjön a napi bizonyára rengeteg rajongói levél közül. Ha nevezni akarsz fel kell tüntetned a neved és a címed, melyet a szerkesztő természetesen titkosan kezel. Erre azért van szükség, mert ha jól olvasom a legjobb, legkreatívabb pályamunka beküldője kap egy egyészen kicsi ajándékot.
Huh, hát ez nem lett éppen rövid, de ez a lényeg :) Ez a tartalma, a többi ugyanez lényegében.
Remélem tudtam segíteni.

Fant írta...

Látom szaporodnak azért a kommentek, lassan de biztosan visszatér a pezsgés ide is :)
;o - látom a Jesszuskában a diszkrét jószándék megvolt :) Már csak erőt kellett volna adjon a használatához, nemde? :) Nekem meg hozhatott volna energiát a sportoláshoz, kb. félévente kampányszerűen elkezdek futni, majd három nap után ellustulok és hagyom az egészet :) Nekem a ruházattal már az ünnepek előtt problémáim voltak, a nadrágom gombja egy reggel a szoba másik végében landolt :) Úgyhogy kellett vennem egy újat :)
A díjakkal kapcsolatban nagyon az az érzésem továbbra is, hogy valaminek történnie kell. Valamit akarnak kezdeni az egésszel, mert érzik, hogy azért szó nélkül elmenni egy ekkora jelenség mellett nem célszerű. Majd látjuk, kíváncsian várom én is. És hogy a Japán preimier után is lesz fellángolás? Reméljük, mondjuk nagy az ottani piac az tuti.

Azért látom jót punnyad a banda :) Mikor ti keltek én akkor ebédelek éppen :)

F.é. - rímesz megint, ez nagyon jó :) Bemelegítés? :) A teóriád roppant érdekes, akár persze praktikus is lehet és megfontolandó :)
Nekem kiváló évem volt összességében, az év vége pedig teljességgel várakozásaimon felül alakult. És végtelenül örülök is neki :) És ezek a mindennapi társak, nem mindennapi társak :)

Névtelen írta...

Úgy,ahogy mondod(írod)Fant.:)
Tényleg nem mindennapiak!:))
Na de ezt mind tudtuk is,azt hiszem.:) Háát lehet,hogy ismételten előreszaladok a dolgokkal,de mivel holnap én majdnem akkor fekszem le,mikor mások felkelnek,így engedjétek meg,hogy Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!:))

Névtelen írta...

Ja,(f.é.) voltam,és vagyok.:)

xdittax írta...

Tudtuk, hogy Te vagy, le sem tagadhatnád már...;)

És amikor holnap "reggel" felkelek...majd elmormolok egy "jó éjszakát"-ot Neked, rendben?:)

B.Ú.É.K.!

Névtelen írta...

Köszönöm szépen Fant a segítséget!:)

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Fant írta...

Szívesen Nóri! :)