2008. dec. 11.

Tanácsok a példaképtől

Hihetetlen, de lassan kéne csinálnom egy saját kis címkét Leonardo DiCaprio-nak, vagy Ti nem így találjátok? :))

Az utóbbi időkben - persze egyáltalán nem baj - sokszor "hangzott" el itt a híres amerikai színész neve, és általában Zac Efron-nal került valamilyen összefügésben.
Ez most sem változik, ugyanis a lassan igencsak Oscar-t érdemlő Leo Titanic-beli parnernőjével forgatott a közelmúltban egy filmet(A szabadság útjai), amiben végre újra egy párt alakítanak, és ennek köszönhetően a brit Kate Winslet-tel az amerikai Entertainment Weekly magazin januári számának címlapján szerepelnek.

És ha fellapoznánk a lapot, a következőt olvashatnánk, ahogy Leo valamilyen vonatkoztatásban az ifjú szívtipróról beszél és például még a 'vámpír' Robert Pattinson-ról.

"Az az érdekes dolog a színészkedésben, hogy szintén egy közismert személy is vagy. Korábban már kialakítottam a politikámat, hogy a nyilvánosság egy bizonyos mennyiségben jó - előlépteted a munkád, csinálod a filmjeidet, megtartod magadnak a magánéletedet és nem szivárogtatsz ki mindent magadról.


És mikor látom a fiatalabb színészeket, ahogy óriási mennyiségű nyilvánosságot kapnak, azt mondom magamnak, nos, kaptak egy hihetelen lehetőséget, és remélem, hogy magukon belül tudják azt, hogy mindaz, ami igazán számít a nap végén az a munka.

Minden ilyen zaj és figyelem meg fog kopni és egy új, friss darab hús fog a fókuszba kerülni a médiában, kevesebb mint egy éven belül. Szóval amit nekik ebben a pillanatban csinálniuk kéne, az az, hogy kidolgozva a s*ggüket bizonyítsák be a médiának és bizonyítsák be maguknak, hogy mindenképpen lehet egy hosszú távú karrierük."

Mert valóban lehet. Zac Efron-nak legalábbis biztosan.

Forrás: Just Jared.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hali!:)
Leo,most"is" igazat szólt,habár ő már ezeken már túl van!:)

Zac segge,tényleg ki van dolgozva,a média is szinte rendben,de a saját bizonyítás valószínűleg még egy hosszabb feladatkört foglal még magában!:)) (f.é.)

Névtelen írta...

Kicsim,ha véletlenül erre tévednél,
halkan megjegyezném:én is ácsingózom!:)) De tudom,hogy tudod,hogy tudjuk!:)) (f.é.)

xdittax írta...

Tudom-tudom...Ne haragudj. Belegondolni is szörnyű meddig nem tévedhetek arra hosszabb ideig. Meg egyáltalán ide is...hosszú hétvége, hosszú hét eleje, majd hosszú hosszú - hosszú...minden. Ez így szomorú, pedig a napok közben viszonylag jól érzem magam.:)

Remélem azért Te is, Kedves.

Tudod: Dittus