2008. dec. 18.

Simple Beautiful

Vanessa Hudgens, a már nem is olyan Baby V, tegnap újra csak meghökkentő időben - legalábbis számomra - mászkált Los Angeles utcáin.

Mondhatnám vagy énekelhetném, hogy Walking on Sunshine, de nem teszem és nem azért mert ma már untig elég koncertet adtam...hanem mert egyáltalán nem napsütéses időjárás dúlt ottan. :)

Esett, és bizonyára hideg is volt, mert Vanessának valahonnan muszáj volt előkotornia imádnivaló kabátkáját. Komolyan mondom, nem tudok ellenállni a sítlusának, ebből fakadóan pedig a hímnemű egyedek nem tudnak ellenállni bámulatos szépségének....feltételezem! xD

Azt embert még akkor is megérinti ez a lány, amikor épp nem nyitja ki a száját (Szó nincs most singing in the rain-ről)...csak elugrik kávéért és a menedzserével intéz üzleti ügyeket, de no lám csak, és a fél világ elalél. Én biztosan - pedig nőből vagyok!;)

Ultrahelyes képekért kattintsatok IDE!

És bocs, hogy késett...minden! Őszintén. :(

4 megjegyzés:

Fant írta...

Jó estét Ditta! :) Helyes feltételezés!! :) A lány gyönyörű, nincsenek is szavak a szépségére :) És még ráadásul tehetséges is, micsoda kombináció! :) Mosolyog is, nem takargatja az arcát, így is kell.

xdittax írta...

Ó, persze, én nem akartam olyat írni, hogy az jöjjön le belőle, csak a szépségét tartom fontosnak, de ránézek ezen képek valamilyére és csak...sajnálom, annyira megfogtak. Furcsa fából faragtak, mi? Nem is tagadom.:)

Néked is Fant! :(:)

Andi írta...

Ez a lány oly bájos és édes...egyszerűen elragadó...olyan varázsa van....hihetetlen!

Fant írta...

Ó, Ditta, egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy ne értékelnéd a tehetségét, elhiheted!
A képek és a lány engem is megfogott már régen :) Én aztán nem szólhatok egy szót sem, ha dícséritek, legalább nem egyedül teszem :) És ha több nő dícséri egyszerre egy másik szépségét, abban bizony tényleg van valami elragadó - valami olyan, amit most Andi fogalmazott meg tökéletesen :)