2008. dec. 30.

Vanessa, Zac és a HSM3 a legjobbak közt

Egy német TV adó kihirdette, hogy a legjobb színésznő ez évben nem más, mint a képtelenül szépséges, bájos és tehetséges, mindössze 20. életévét taposó kaliforniai lány: Miss Vanessa Hudgens.


Úgy gondolom, nem veszitek rossz néven, ha én hasonlóan gondolkozok a VABN-s lányokhoz. Egy kicsit...korai, vagy egy nagyon kicsit alaptalan, nem is tudom hogy fogalmazzak. De talán mindannyian érzitek, egy listán látni úgy Vanessát Angelina Jolie-val, Charlize Theron-nal, Meryl Streep-pel vagy például Scarlett Johanson-nal, hogy ő az első; egy kicsit szürreális.

Semmi kétségem afelől, hogy Vanessa sok film és közelazonos korcsoport után azon a bámulatos helyen megérdemelten fog tanyázni még párszor az életben, mert bár így is tagadhatatlan varázsa - képernyőn és a való életben egyaránt - mégis, merőben más egy fiatalosabb musical filmben megcsillogtatni tudásodat. Azonban ha csak azt nézzük, ki adott bele a legtöbbet, anyait-apait, szívet-lelket...a mi egyetlen Nessánknál keresve se találhattak volna alkalmasabb nőt a dobogó legfelső fokára. :)

Ugyanakkor a Pro7 szerint Zac Efron is 2008 legjobb színészei közé tartozik, és természetesen senki nem sértődik meg, ha az első helyet mégis az év elején elhunyt Heath Ledger-nek adták, ezáltal Mr. Efron a második helyre "szorult", de még így is olyan hihetetlen nagy nevek előtt szerepel, mint Pitt, Clooney, Bale, Depp, Smith vagy a jelenlegi Bond sármőr személye.


Ráadásul ugyanezen csatorna fejet hajtott maga a 2 színészpalántát felvonultató szenzáció előtt is, egyesegyedül, de azért valljuk be, viszonylag méltán sorolta a High School Musical 3 elé a legújabb Batman-alkotást, A Sötét Lovagot.

Ennek ellenére, úgy érzem, nyugodtan kijelenthetem, és nem hazudok, ha azt mondom, nagyon büszke vagyok. Persze, ez az eddig látottak alapján, csak egy lista, egy díj - a sok közül.

Forrás: Pro7.

33 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hmm,egyet kell,hogy értsek az előttem szólóhoz!:))
Nessa előtt ott van a nagybetűs élet,és ha ez a listás dolog csak negyed igazságot tartalmaz csupán,már akkor is rengeteget számít.:) (f.é.)

Fant írta...

Sziasztok! Ditta, most mondjam azt, hogy ezért a hozzáállásért dícsérlek mindíg és járok ide minden nap? :) Kezdenék unalmas lenni, úgyhogy csak azt mondom, abszolút egyetértek veled! Népszerűségi lista ez csak (természetesen örülünk neki), viszont amit a Pro7-ről írtál, bizony találó, és nagyra becsülendő, tanulhatnának a németektől a magyarok.

És a Sötét lovag és Heath Leadger... Ha Leadgernek nem ítélik oda az Oscart, akkor nincs igazság. Méltán került Zac elé a listán, mert amit művelt abban a filmben, az felülmúlhatatlan a maga nemében...

És, hogy kerek legyen a német sztori: dec 21-ig 15,777,316 dollárt hozott ott a nagy film :)

Névtelen írta...

El kellett kezdődnie ennek is valamikor - csak azt nem vártuk, hogy ilyen korán. Az a csatorna adta le a müncheni premiereket is, ennek köszönhető szerintem a helyezés. De kíváncsi lennék ezekre a listákra úgy 5 év múlva, hogy ők lesznek-e az élükön...ha így folytatják, biztosan.
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal:))
A TDK-t meg kell néznem, csak sose jutok el a tékáig, letölteni meg lusta vagyok:P

Andi írta...

Sziasztok!

Ez most tudom nem ide tartozik de nem hagy nyugodni:(....karácsony óta!
Sajnálom Fant,de én nem olvastam el akkor a művedet mikor belinkelted "ODA", bár Millió gratulációt küldtem akkor Neked...olvasatlanul... mert örültem, hogy örülsz...csak éppen nem jeleztem ezt Neked...mert mafla voltam!!!!
Sajnálom....és....hiányzik a ...feeling!:)

Fant írta...

Hello Andi! Most lassú vagyok azt hiszem, ráadásul álmos is :) Szóval az lenne a lényeg, hogy nem is olvastad akkor a művet, mikor belinkeltem? Hű, én azért nem küldtem el neked karácsonyra, mert meg voltam róla győződve, hogy elolvastad! Nos :) Nincs probléma. Ez ne nyugtalanítson :)
És azóta sikerült elolvasnod? Csak azért kérdem, mert nem tudom belinkelni, mivel a moziplussz oldalát karbantartják éppen ahogy látom :)

b írta...

Sziasztok.
Néztem tegnap Az ügyfél c. filmet, mert szívesen megnézem, ha adják. Gondoltam egyet, és rákerestem a Markot alakító srácra a filmkatalógus-on. Első amit megláttam: elhunyt 2008.jan.15. pár nappal Heath Leadger után, hasonló dolgok miatt. Elég rosszul esett, pedig anno is olvastam róla. És eszembe jutott pl Zac. Elég veszélyes környezetben él, sok a kísértés, és ha nincs észnél az ember, akkor bármi lehet. Gondolom a "családom segít normális hétköznapi srácnak maradni" alatt ezt is érti.
Természetesen mind2 fiatalon elhunyt színészt sajnálom, és kár értük, mert tehetségesek voltak :(

Andi írta...

Hello Fant:)
Örülök Neked:)
Bánt mert elszúrtam egy meglepit:)..
...és nem volt szándékos!
Dec. 27.-ig bírtam, aztán visszakerestem és elolvastam a "Mosolyt csalni a kicsi arcokra" című bejegyzés commentjében, ahová belinkelted kitörő örömödben....
igazán lenyűgözött...
gratula mégegyszer...azóta többször is elolvasom....:)
WOW...!:)

Fant írta...

Köszi akkor ismét Andi. :) De különben nem is értelek ám, jelezhetted volna, hogy nem olvastad és várod vele a karácsonyt :) Na mindegy már, lényeg, hogy ha kicsit körülményesen is de megvolt az olvasás :)

Bizony b, a blogalanyok potenciálisan veszélyeztetve vannak ebben a dologban, de ezért jó olvasni, hogy kiemelten fontosnak tartják a családjukat, mert még ha ennek csak a fele igaz, akkor is rendben van a dolog. Tudod szerintem ez mindíg az egyénen múlik alapvetően. Bízunk benne, hogy a jövőben sem élnek ilyen dolgokkal, egyelőre nem áll fenn ennek a kockázata persze... De igazad van, a veszély valós. De ezek most elég intő példák lehettek mindenki számára...

Névtelen írta...

Hello Mindenki:)
Ennek a veszélynek minden híresség ki van téve sajnos...de Zac-ék pont arról híresek, hogy távol tartják magukat az ilyen dolgoktól...viszont én úgy tudom, hogy Heath Ledger azért halt meg, mert rossz két olyan gyógyszert vett be, amiket nem lehet kombinálni - rosszul tudom? És ez bárkivel előfordulhat:(
Nem tudhatjuk, valóság-e, amit az interjúkban mondanak, de abból, amit mi látunk, úgy tűnik, igen.

b írta...

Na de miért kellett neki az a 2 gyógyszer??
És mindenki veszélyben van, de ők fokozottabban.
Tegnap a zone realityn csíptem el egy ilyen műsort, ahol a lány az egyetem alatt szokott rá a morfiumra meg valamire. És ami szomorú, hogy egy nagyon okos kicsit zseni volt a csaj. És odáig fajult, hoyg az apja morfingyógyszereit lopkodta, ha nem volt neki. (aki pont őmiatta lett súlyos beteg)

xdittax írta...

Igazából...Heath ledger halálát valóban a rosszul párosított, egyébként receptre felírható gyógyszerek okozták, de az is igaz, hogy ő valóban nyúlt, többször is tiltott szerekhez. Ettől független a világ akkor is kevesebb lett egy nagyszerű emberrel, színésszel, tehetséggel és apával. Szóval szintén szorítok neki az Oscar-hoz, Golden Globe-hoz, mindenhez. Jó ember volt.

Fant Te pedig, jól teszed, hogy inkább nem mondasz semmit.×P×D Mármint...tényleg unalmas lennél már...tudod, hogy csak viccelek, de komolyan ezt gondolom, és ezért még nem kell dicsérned. Már az hihetetlenül jól esik, hogy hasonlóan vélekedünk épp erről a témáról (is).

És a kritikádban leírtakról is egybehangzó a véleményünk, de ezt már úgy is tudod.:)

Andi írta...

Fant:) az olvasás tényleg megvolt...csak a meglepi nem úgy sült el, ahogy azt Te tervezted és én szerettem volna és ez bánt!:(

A témához kapcsolódva csak bízhatunk Zachary józan eszében és ítélőképességében....és a legfőbb a közvetlen pozitív környezetében...mert az Ember egy idő után olyanná válik...amilyen Emberekkel körülveszi magát!

xdittax írta...

b, mint Te is elismerted nekik, hírességeknek valahogy mindig nehezebb az élet már a felhajtásokra és ismeretségre(és nem feltétlen elismertségre) értve, és ezért sokkal-sokkal könnyebbnek veszik azt, ha drogokhoz, különféle pirulákhoz "fordulhatnak". Heath Ledger-nek nem voltak problémai, egyesegyedül a szerepi elől menekülhetett, meg az elromlott házassága miatt, legalábbis a sajtó ilyenek ír.

De abban számomra is van valami, hogy láthatjuk milyen sötét, de zseniális szerepi voltak...ez pedig nehezen lehetett elbírnia lelkileg. Nem bírt aludni, állandóan nyugtatókon élt, nem tudott kiesni a szerepeiből, még akkor sem, csak nehezen, mikor leálltak a kamerák.

Huh, most visszanézve, mit írtam...én sem tudhatok mindent, csak olvastam akkoriban, lassan egy éve róla. És valóban így gondolom, hogy lehettek olyan nehézségei mind a magánéletében, mind a munkájában, amik miatt ezt a megoldást választotta... ma már tudjuk, hogy nem volt a legjobb, de egyébként semmiképp sem ez lenne a legjobb. Ez a lehető legrosszabb, és ezért kell a feltétlen szeretetünkkel mindig támogatni Zac-et is. Nem mintha tudná, hogy mi itt vagyunk neki, de mégis. :)

Fant írta...

Heath Leadger esetében én úgy tudom LL, hogy nem ennyire egyszerű a történet. Azok nem sima gyógyszerek voltak. Úgyértem, hogy ő azért kábítószer fogyasztó volt... A gyógyszereket is ennek tükrében kell értenünk. Aztán kering az a pletyka is, hogy altatókat szedett, mert Joker szerepe egyszerűen nem hagyta aludni, rátelepedett a lelkére a figura...Gondolom az igazságot nem tudjuk meg lehet soha...
Kábszeres történeteket a főiskolán láttam én is nem egyet (sőt már középsuliban is) , persze annyira vészes az nem volt, mint a b által leírtak.
Sajnos vannak olyan tipusú emberek, akik mennek a társasággal, lehet őket vinni mindenfélébe bele. Az a fontos, hogy az ember belássa, hogy nem éri meg ilyen vackokhoz nyúlni, teljesítményre nem hat pozitívabban hosszútávon, viszont hamar rá lehet szokni és veszélyes.
Én a blogalanyokat nem féltem, amennyit látunk belőlük, abból megállapíthatjuk, hogy megvan a magukhoz való eszük.

Andi írta...

Ha másként nem is lehetünk....
Lélekben Mindenképp Ott leszünk...Vagyunk Zac-nek, Ditta....ammá tuti biztos...:)

xdittax írta...

"megvan a magukhoz való eszük"

Ó, igen, azt hiszem ráhibáztatok. És a remek család, példás környezet. csak maradjon is. Most úgy is itt van a helyük a jókívánságoknak! :)

Fant írta...

Sebaj, Andi :) Figyu, jövőre lesz három film, majd lesz még meglepetés :)
Leadger-el kapcsolatban közben látom tökéletesen vázoltátok a helyzetet.
Ditta, ha jól emlékszem egyszer azt írtad, hogy az ő halála miatt nem nézted meg még a filmet. Azóta már rávetted magad?
Kritika - tudom bizony, és örülök is :)
A jókívánságok közt pedig az általad említettek bizony kiemelt helyen állnak :)

xdittax írta...

Az az igazság Fant, hogy eddig is próbáltam lapítni...:) De nem még nem néztem meg, annak ellenére, hogy megvan, bele van helyezve lent a nappalinkban egy dvd-tartóba...Ma ráadásul épp a kezem ügyébe akadt egy pár órája, de most is rázom a fejem. Nem nekem való, vagy nem is tudom. Van egy csomó indokom, miért nem nézem még meg. De nagyon-nagyon kíváncsi vagyok rá másrészről meg. Például, miattad is. De valahogy...

...egyszer bizonyos meg fogom, csak légy szíves várd ki! :)

Andi írta...

Köszi Fant:)a meglepetést illetően, bíztató a jövő....!:)

Bocsika,de milyen film lehet az mitől Ditta oly annyira óckódik...!?

Fant írta...

Rendben van Ditta, kivárom természetesen :) De azért hidd el nekem bátran, nem olyan lélekölő, mint amilyennek kinéz. De tudod, ha egyszer megvolt, feltétlenül érdekel a véleményed :)

Andi, Ditta a The Dark Knight (A Sötét lovag)-tól tart ennyire :)

Jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Valószínű az ilyen 'művész lelkek' labilisabbak, és ezért érzik szükségét némi "kapaszkodónak".
De hála sok olyan jó színész, zenész, stb van, akiknormális életet tudnak élni a tehetségükkel :))

A legújabb Batman filmet még én sem néztem meg, többek között HL miatt. (És azért is, mert eddgi minden filmen elaludtam, csak a menő betűkre emlékszem a film elején és végén :D)

;o) írta...

Sziasztok, még beugrottam megnézni mi újság felétek és látom nagyon jó kis bejegyzés sikeredett a nap végére...
Fant specifikus lett a cikk és nagyon jó, hogy ilyen helyzetek is várhatóak mostmár a házuk táján. LL, ha ez így megy tovább, biztos, hgy évek múlva is hallunk majd róluk.
Egyébként Joli az elmúlt évben szült és szoptatott, tehát nagyon nem is mutatkozott a világ előtt. Most éppen a GG-re egy filmje megy már és talán Oscarra is jelölték, évek óta az élmezőnyben van (nem érdemtelenül) tehát a lista megint hozta a formáját, de mindenképpen nagyon jó, hogy V ott van a legismertebb és elismertek között és arat!
Ditta, mind a melett, hogy tiszteletben tartom a TDKval kapcsolatos elméleted, azért még 1 lapáttal csak rá tennék a dolgokra. Én kis időhúzással, de megnéztem a filmet és mondhatom, hogy a legmesszebb menőkig csak felsőfokon lehet róla beszélni. Ledger alakítása eszméletlen, már-már ördögi, nem is csodálkozom, hogy saját démonaival nem tudott megküzdeni, inkább csak mérhetetlenül sajnálom. Sok jó szerep lehetett volna még benne....

;o) írta...

Night!

Andi írta...

Köszi Fant:) a film címét és jó éjt Neked!
Az enyém garantált...a mai nappal...!:)

Jó éjt Mindenkinek!

xdittax írta...

Rendben ;o), természetesen sikerült egy kicsit tovább csigáznod, de majd jön a megfelelő pillanat annak megnézésére is. De például Nővérem és Kedvese az Újév első napján fogják megnézni. És viszont aznapra Alkonyati lemaradásomat pótolom. :)

Annyi biztos, hogy látatlanba is, és Rátok támaszkodva is a legnagyobb hévvel Heath-nek drukkolok az elkövetkezendő neves díjátadókon.

No meg a HSM3-s bagázsnak.:)

Jó éjt: Ditta×××

Andi írta...

b, ki az a HL....?

Jó, hogy jöttél ;O)...még ha csak beugrottál is..!
Jó éjt!

xdittax írta...

Andi: b a szóban forgó Heath Ledger-re utalt, azt hiszem.:(:)

b írta...

Heath Leadger :)

b írta...

Köszi Dittus a kisegítést :)
Szokás szerint 6 fele vagyok, töltök, tv-zek, minden :)) de vagyok :)

b írta...

Most kivételesen iwiwezek is, ami mindig kiakad, így lassú :)

Andi írta...

Köszi lányok...az nem jött le, hogy a Batman-ban is játszott...mostanáig!
Azért volt egy halovány sejtésem...

Névtelen írta...

Hello Mindenki:)
Először is B.U.É.K., bár fogok még jönni később is...
Köszi a helyzetvázolást Ledgerrel kapcsolatban...tényleg elég rémisztő...viszont kíváncsi vagyok a filmre, de félek is tőle:PP
Zac előtt neg tényleg kinyílt egy csomó ajtó, bármilyen szerepet választhat...de a családi háttere megvan, és Zanessával se lesznek gondok, úgyhogy sztem kicsi az esélye, hogy rosszul dönt, de mi ezt nem tudhatjuk...

Andi írta...

És max. bízhatunk bennük LL!:)