2009. nov. 20.

Fantasztikus hétvége

Tudjuk jól, hogy a hazatérős hétvégékben sok jó dolog történik. Vegyük csak az elmúlt pár szabad napot, és hadd mondjam, hogy Vanessa szemszögéből: találkozni Apuval, megünnepelni a hugi szülinapját, látni a szerelmedet, és felköszönteni egy régi barátnődet!

És, talán meg fognak néhányan lepődni, de nem a legnyilvánvalóbb barátnők jönnek a képbe, hanem a mindig szeretni való, Stellával egy napon ünneplő, immáron 29 éves Monique Coleman! :)

Szóval úgy történt, hogy november 14-én Zac, Vanessa (itt a megerősítés..!) MoMo-val kiegészülve töltötte az estét Los Angelesben. Honnan tudjuk? Maga Mo számolt be róla a Twitteren! :)

Tegnap este együtt lógtam Zac-kel és Vanessával és néztük a harcot, és ma este Kim Klapow-val fogok összejönni… fantasztikus hétvége

- GimmeMOnique.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Akkor minden kételkedő megnyugodhat, Ditta ismét eloszlatta az aggályokat. Amúgy a mi szempontunkból egészen kapóra jön ez a Twitter mánia, sok esetben a legautentikusabb forrás, mint most is.

Az a harc egyébként tippem szerint a Pacquiao-Cotto bokszmeccs lehetett. Tudom persze, hogy ez nem érdekes a lényeg szempontjából :))

Összeérnek a szülinapok mostanában, és a sornak még nincs vége :))