2009. nov. 17.

The Ultimate Idol

Zac Efron - The Ultimate Idol DVD

November 24-én egy DVD jelenik meg az USA-ban Zac-ről
!

Termékleírás: ez a DVD exkluzív bepillantást nyújt abba, hogyan vált egy kicsi városi színházból Zac Efron minden idők egyik legnagyobb Disney sztárjává. Láthatjuk Zac hogyan nőtt fel, az iskoláit, és azt, hogyan szeretett bele a színházba.

Hallhatjuk a riportereket, barátokat, rajongókat. Bepillanthattok Zac korábbi munkáiba, úgy mint a Miracle Run című tv-filmbe, vagy a díjnyertes, Gyerek a nyeregben című filmbe.

Ráadásul egyes egyedül itt kaphattok infókat Zanessáról, valamint arról, hogy Zac miért lépett ki a Footlose-remake-ből és arról, vajon mi a következő dobása.

Fordította: Fant.
Forrás: Zac Efron News; Amazon.

3 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Hát csak vegyék azt a dvd-t,de buták!:))Inkább kattintanának ide hozzánk,vagyis Ditta szentélyébe,és hipp-hopp,már kapnák is a vadi új infókat!:)

Fant írta...

Hello f.é.! Rátapintottál a lényegre! Teljesen igazad van, pont ezért tartom kifejezetten rossz ötletnek ezt a dvd-t, egyrészt valóban, ahogy mondod, nem lehet rajta olyan infó, amit ne tudnánk, sőt, szerintem jócskán le is lesz maradva az az összeállítás.
Másrészt pedig a karrierje mostani pontján nemhogy nem használ ez a dvd, hanem visszaveti szerintem. Persze neki magának semmi köze nincs ehhez valószínűleg.

Az egész csak arra jó, hogy újabb számokat kövessünk a mesében :)) Most egyszerre vesz mély lélegzetet mindenki, fogadjunk :)))

(f.é.) írta...

Velem az élen!!!:))
Jaj már!:))