2009. nov. 18.

Mindenhol megtalálják a rajongók

Zac Efron több, mint hálás hatalmas rajongótáborának szerte e világon, de mi magunk is érezzük, hogy ez néha kissé a hízelgő ellenkezője is lehet.

A 22 éves színész fanjai annyira motiváltak, hogy még 2008 elején azon az aprócska kis szigeten is megtalálták, amit úgy hívnak, hogy Isle of Man -- az Ír-tenger gyöngyszeme Anglia partjánál. Itt filmezte ugyanis a milliók kedvence a "Me and Orson Welles" című drámát.

A filmhez, amely hamarosan megjelenik az Egyesült Államokban - november 25-én! - nemrégiben tartottak egy sajtónapot Los Angelesben is, ahol Zac beszélt erről a különös figyelemről az "Extrá"-nak.

Az ötlet hogy egy meglehetősen félreeső helyre menjek és néhány hétre távol maradjak... Annyira izgatott voltam, hogy magam mögött hagyhatok minden figyelmet. - mesélte Richard Samuels megformálója.

De amint megérkezett, mást kellett tapasztalnia. Volt egy kisebb tömegünk fiatal lányokból és fiúkból, akik nekünk örültek, amíg a forgatáshoz nem hajtottunk.

De nem vette túlságosan zokon.

Hihetetlenül megnyerő és király, hogy megteszik ezt érted. Nagyon hálás vagyok. - mondta.

És nem ő volt az egyetlen, akit nem zavart a dolog.

Őszintén szólva, szerintem a stáb és a többi színész is nagy örömét lelte ebben. - nyilatkozta a Mr mosolyogva.

Bár Zac minden egyes lépését követik "High School Musical" óta, Richard Linklater, a film rendezője szerint még mindig "hihetetlenül nagyvonalú" a fiunk. És ebben nem is kételkedünk. :)

Forrás: Extra.

Nincsenek megjegyzések: