2009. nov. 5.

LA - Pace - Zac

Ahogy azon már meg sem lepődünk... Zachy Efron újra LA-ben tengeti napjait, és ahányszor csak kiteszi a lábikóját otthonából, fotósok hada veszi körbe.

Szóval november első napja óta mindennap szembetalálkozhatunk a 22 éves aktor képeivel. Szépek, szexik, és olyan egyszerűek, amilyennek kell lenniük.

Egy srác november 3-án kijön egy jó kis edzés után egy Toluca Lake-i edzőteremből, vizesen, fáradtan, de elégedetten és nagyon - emberien, már amennyire emberien lehet kezelni a vakukat villogtató fényképeszeket.

Aztán szintén kedd este kisétál egy fickó egy los angelesi olasz étteremből(a Pace-ből) egy jó barátja társágában(Ryan Rottmannel, Brittany Snow párjával), beszállnak egy kocsiba és elhajtanak. Jó tudni, hogy újabb jóbaráttal futottak össze, és töltöttek el együtt egy kis időt. :)

Végól tegnap, azaz november 4-én is feltűnt egy jóképű hapek Los Angelesben, amint üzleti ügyeit intézte, és egy találkozóra igyekezett a fényképezőgépek kereszttüzében.

Az biztos, hogy jó krapek ez a fickó, semmi kétség efelől. És egy egész világot hoz lázba. Szóval már régóta jó üzlet naponta megörökíteni, bármit is tesz. Ráadásul azon hírességek egyike, aki nagyon jól tudja kezelni ezt a kialakult helyzetet.

Ettől függetlenül azonban ez az őrület még nem jó neki. A hazatérés rossz oldala, tulajdonképpen. De ez már jó ideje egyet jelent az otthont magába foglaló várossal...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintetek Zac és Vanessa még együtt vannak? Remélem igen, és remélem, hogy Nessa hazautazik a hétvégére és akkor kapunk majd róluk paparazzifotókat. Mondjuk nekem az egy kicsit nem tetszik, hogy Ashley így ráakaszkodott Zacre. Majd így megint elindulnak a pletykák, hogy Zashley újra él.De nekünk akkor is Zanessa forever! Ugye?

b írta...

LL az esti éttermes (Ryan Rottmannel való találkozásos) vidire gondoltam, illetve, amikor az edzőteremből jön ki. Mást sem lehet hallani, mint fényképező kattogást. DE legalább megköszönték Z-nek, hiogy nem rohant el.

Fant írta...

Na jó, fussunk neki a témának, végül is, már elég régen nem került szóba ez a dolog, szerencsére.

Szerintünk abszolút igen a válasz, Névtelen, még csak fel sem merült az ellenkezője. Ha visszaolvasol néhány bejegyzést, ami szemtanúk megfigyeléséről szól, neked sem kellenek, hogy kétségeid legyenek.
Azt nem hiszem, hogy V mostanában utazik haza, vagy ha mégis az üzleti ügyben lesz, mint legutóbb, ezerrel forgatja a Sucker Punch-t, ami több, mint ígéretesnek tűnik.
Vancouver-ben paparazzi-mentesen élhettek, aminek örülnünk kell.
Ashley Twitter-bejegyzése meg előre elejét veszi minden kavarásnak.

A bejegyzéshez: Zac nem unatkozik otthon sem az már biztos. Tényleg rossz ez az őrület ami a paparazzik részéről körülveszi, nem tesz jót neki, de nem kell őt féltenünk. És hát szerintem csak már elszoktunk ettől, mielőtt Kanadába utazott forgatni, ugyanez volt naponta, csak hát furcsa újra visszacsöppenni ebbe, még nekünk is, neki is megterhelő lehet. De maximálisan profin kezeli a helyzetet, ebből a szempontból sem lehet fogást találni rajta.

B, nekem is feltűnő volt, hogy megköszönték, ezek a normálisabb-fajta lesifotósok voltak szerintem. Ez a munkájuk, ezt Z is tiszteletben tartotta, nem takarta el magát, így hamarabb túlestek a kattogáson, mindenki jól járt, a fotósoknak is el van végezve a munka, ő is mehet hamarabb dolgára. Hozzáteszem, hogy ehhez őrült nagy türelem kell szerintem :)

b írta...

Hát kell nagy türelem, az tény. Az esti az durvább volt, és a képeken is látni, hogy nem is tetszik neki.

Névtelenhez neked is milyen türelmed van :DD Én azt mondtam volna, hogy nem, mert V VC-ben van, Z pedig LA-ben... :P

Fant írta...

Azért van türelmem, mert régebben hetente kétszer merült fel hasonló, emlékszel, most hónapok óta az övé az első ilyen kérdés, ilyen dózisban van hozzá türelmem :))

Gondolom, hogy Z sem tudja mindig ennyire jól kezelni a fotósokat, de még a legszélsőségesebb esetben is elég higgadt, szóval az összkép nagyon pozitív részéről mindennel együtt.
Meg aztán vannak sokféle típusú fotósok, ezek most normálisabbak voltak pont.