2009. nov. 18.

Kezdődik a brit promó!

Az amerikai főváros után újabb jön: Zac Efron (és Claire Danes) meghozta a "Me and Orson Welles"-t Londonba!

A film két főszereplője november 18-án, azaz ma reggel egy jó hosszú repülés után érkezett meg a ködös Angliába, a Heathrow repülőtérre. Zac szexi kabátját szexi napszemüveggel párosította, ezzel is remek képeket ígérve a lesben álló brit paparazzóknak.

Még ma este megtartják Londonban a film díszbemutatóját, de természetesen a további napokban is folyatatódik a promóció, interjúk, tévéshowk, és vetítések például a Picturehouse-nál, vagy a Moving Picture Company-nél, de azon a korábban már emlegetett Isten háta mögötti szigeten is lesz majd premier. :)

Készüljünk fel, mozgalmas napoknak nézünk elébe, de azért biztosra veszem, hogy Zac tudott előtte lazítani barátnőjével a hétvégén...! :)

Képek a Heathrow-ról ITT!

1 megjegyzés:

Fant írta...

Abban én is biztos vagyok Ditta, sőt vehetjük ténynek :)

Mozgalmas lesz akkor a következő pár nap, ennek örülök, jönnek remélem az érdekes interjúk is.

Reméltem, hogy McKay is ott lesz a premieren, annyira nem szól róla a fáma, de ahogy a képeket néztem ott van, úgyhogy ez a része is rendben van :)

Z öltözéke érdekes, alapvetően simán jó az elv, én mondjuk tornacipőt kihagynám :))

Egyébként érzem a filmmel kapcsolatos hivatalos megjelenései kapcsán, hogy igyekszik az eddigieknél komolyabban kinézni, elegánsabbnak lenni, szerintem így is akarja hangsúlyozni, hogy ez most neki többet jelent mint egy átlagos film.