2009. nov. 5.

Nylon TV: Zac Efron

Nylon! Innentől kezdve sokat fogtok találkozni ezzel a szóval, illetve ezzel az amerikai magazin fiúknak szóló kiadásával és novemberi címlapfiújukkal Zac Efronnal!

Elsőként következzék a magazinfotózásról készült kulisszák mögötti videó:


Három dolog, amit elvinnék egy lakatlan szigetre: a szeretőm, egy ágy és egy repülő, ha megunnám… csak viccelek, a neten olvastam, nem ez az igazi válaszom. Ez itt a Nylon TV, Zac Efron vagyok.

Mindenféle zenét hallgatok, mostanában nagyon sok Michael-t, a Joy Divisiont, és korai reggae-t, ilyeneket, mindenfélét keverve.

Nemrég találkoztam Jim Carrey-vel, aki iránt mindig is rajongtam, teljesen leblokkoltam, nem tudtam neki mit mondani. De szerintem megértette, nagyon kedves volt.

Cassandráért, a Wayne világából, szóval Tia Carrere iránt rajongok most.

A következő projektem a Charlie St. Cloud halála és élete. Inkább dráma, nagyszerű regény, és a forgatókönyv fantasztikus lett.

Randira bármilyen film megfelel, amit a barátnőd meg akar nézni, a lényeg az, hogy tegyél úgy, mintha nagyon izgatott lennél miatta.

Amúgy a mozi az egyik legjobb hely, ahova elmehet az ember. Sötét van, mindenki egyfelé néz, és a film sokkal érdekesebb nálam. Ezért ez az egyik kedvenc szórakozásommá vált, minden filmet megnézek, ha megtehetem. Ajánlom, hogy ti is tegyetek így.

Fordította: LinkLuvor.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Tehát eljött az ideje a Nylon-ozásnak, ez ígéretesen hangzik mindenképp.

Hm, hát az biztos, hogy Z kedvelt nőtípusban következetesnek jellemezhető :)

A mozi: igen az első válaszból már értem, miért hangsúlyoztad ki az elején, Ditta, hogy a fiúknak szóló kiadása ez a magazinnak :)) Az lehet az újság elve, hogy: Hé, nézzétek csak meg a barátnőjét - ugye, hogy érdemes inni a szavait? :))