2009. nov. 16.

Kosarat kapott? :)

Zac Efron egy rövid, de tartalmas washingtoni látogatás után visszatért a fővárosból Los Angelesbe, és újból vizitet tartott a Staples Center-ben, természetesen kedvenc kosaras játékosait "ellenőrizte" csütörtök este, november 12-én. :)

Az otthoniak csapata ugyanis, a
Phoenix Suns együttesével játszott, és végül - nem meglepő - 121-102-re ki is ütötték őket. Úgy tűnik Zachary (valamint menedzsere Jason, és George Lopez) nagyon jó drukker! De azért Vani... ;)

De ne siessünk előre, ugyanis a meccs közben készült szexi képekkel már a meccs előttiek is vetekednek. Mr. Szívdöglesztőnek ugyanis lehetősége nyílt részt venni a Lakers bemelegítésében, labdához jutott, így sikerült dobnia párat kosárra - és sikerült mindet kihagynia! :)))

Ettől függetlenül mi imádjuk... hogy a csudába ne tennénk? :)

Képek ITT!

Forrás: Just Jared Jr; VABN.

3 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Ó,hát bizony:Ki kosarat ad,Ki kosarat vesz,és Ki kosarat kap!:))
Utóbbit méltósággal.:)

Fant írta...

Nem mondod, Ditta, hogy mindet kihagyta :))) Állat :)) De szerintem ettől csak szimpatikusabb, nem lett volna jó, ha fogja és lazán bedobálja mindent, mint a filmjeiben :)
Mentsége több is van, nem volt sporthoz öltözve egyrészt, meg aztán egy olyan helyen persze, hogy megremeg a keze :)
Ja és a legfontosabb: én biztos vagyok benne, hogy ha V ott szurkolt volna neki, 100, hogy bemegy mind :))

Fant írta...

A mai napunk sem telik el új MAOW részlet nélkül: nézzétek :) Ebből láttunk is már egy kis részletet ugyebár. LL-nek lassan lesz egy csokorra való :))