2009. nov. 18.

New BFFs :)

Lassan a vámpírláz annyira elterjedtté vált, hogy úgy gondolom nem sok mindenkinek kell bemutatni a jövőbelátó szeleburdi vérszívólányt alakító Ashley Greene-t.

Ráadásul ezen a blogon sem, hiszen a fiatal színésznő neve már itt is néhányszor felbukkant, amikor a Kétlábonjáró Szépséggel töltött el közösen időt Vancouver városában még a nyár végén.

Ashley az amerikai Maxim magazin évvégi decemberi számának címlapján szerepel, de az újság belsejében új barátságáról is kifaggatták.

Ezek a sztorik azok, amikhez a legnagyobb humorérzék szükségeltetik. Például, Vanessa Hudgens és én voltunk egy koncerten, és egész este együtt táncoltunk, és körülnéztünk és, természetesen, voltak emberek, akik fényképeztek és videóztak. - mesélte a 22 éves színésznő.

Mondtam is, hogy 'Holnap a hírekben legjobb barátnők leszünk, talán leszbikusok, és azt fogják mondani, hogy az köt össze minket, hogy mindkettőnkről megjelent néhány botrányos kép.’ Annyira kiszámítható volt. 'Ashley és Vanessa az új legjobb barátnők!' mondták. - tette hozzá velősen.

Forrás: Just Jared Jr.

3 megjegyzés:

Fant írta...

Hm, ez a csaj aztán nem kertel, korrekt nagyon! Sőt szimpatikus is nekem. És hát, na, totálisan igaza is lett, így történt minden.
Nem nagy öröm, hogy így működik a világ, nagy-nagy humorérzék kell hozzá, ezt is nagyon jól mondja.

Vámpírláz, naná :) Egész nap a helyi rádióban nálunk az megy, hogy jegyet lehet nyerni az Újholdra :)) Á, nincsenek eszemben a vámpírok :))

pucca írta...

szerintem mindketten naon jópofák
és hasonló személyiségűek
így szertem nem meglepő hogy ha jól kijönnek:)

Dorka írta...

Két legnagyobb kedvencem, sőt példaképem, én örülök, hogy jól kijönnek :D