2010. jan. 13.

Babavárás

Igazából egy kicsit bajban vagyok, mivel fogalmam sincs, hogyan szokták ezt nevén nevezni picinyke hazánkban. De tény, hogy Beverly Hillsben január 9-én, szombaton Jennifer Tisdale babájának tiszteletére gyűltek össze szép és vidám hölgyek, a közeli család és barátok.

Jennifer Tisdale, Ashley Tisdale nővére és férje, Shane McChesnie februárra várnak egy kislányt, és őt ünnepelték a nagynéni szervezésében meg például a Hudgens lányok és Haylie Duff társaságában. El tudom képzelni mindenki mennyire szuperizgatott, és mindneki mennyire nagy örömmel várja a kicsi érkezését.

Ehhez a lányok gyönyörű tavaszi színekbe burkolóztak és tervezgettek, amit a People Magazin örökített meg. Jennifer, a bababuli után a Twitterén is jelezte, milyen jól telt a napja.

‘Egy csodálatos bababuli volt, nagyszerű barátokkal, szerencsés egy lány vagyok!!’

A hölgyek csokráról készült fotókat ebben a galériában is megtalálhatjátok! Vanessa, Stella, Ashley, Jennifer... :)

9 megjegyzés:

Andi írta...

Babaváró buli, jó lehet - na majd a másodiknál szervezek én is egy ilyet :)
Jöjjön akinek jönnie kell :)

xdittax írta...

Andii :))

Névtelen írta...

Valaki tudja, hogy Zanessa megy-e a Golden Globe díjátadóra?

b írta...

Mai bulváradag:
http://neon.hu/celeb/celeb-hirek/vanessa-es-zac-osszekoltozik/
Gondolom a jjj-ről vették.

xdittax írta...

Nos, pár nappal ezelőtt a JJ megerősítette, hogy Zac megjelenik a vasárnap tartandó Golden Globe-on, és így valószínűsíthető volt, hogy kedvese is vele tart majd, de később visszavonták a megerősítést. Azóta nem érkezett hír erről a díjátadóról, viszont a holnap, azaz 15-én megrendezésre kerülő Critics Choice Awards-on Zac, mint díjátadó részt fog venni, és ezután már csak imádkozhatunk, hogy valóban igaz legyen és megfelelő partnere is legyen! :)

Fant írta...

Meg kell mondjam, hogy szerintem az új év két nagy kvázi visszatérőt hozott ide, Andit és Dittát :) Mindketten sokkal intenzívebbek vagytok, mint az előző évtized vége fel, és ez tök jó, tényleg, nagyon örülök neki, jó látni :)

Tehát akkor megvan a neve a gyereknek, hogy stílszerű legyek, babaváró buli :)) Mindenesetre V gyönyörű volt, most is mint mindig :)

A bulvárhoz: kivételesen az odaszúrt megjegyzésben van valami, nemrég vettek házat mindketten, habár az is lehet, hogy mi túl földhözragadtan képzeljük el, hiszen nem feltétlen probléma az ő helyzetükben adott esetben, hogy kihasználatlanul van egy ház :) Persze az egész csak feltételezés.

A Critics Choice Awards-is infót köszi Ditta :) Én úgy gondolom, hogy egész biztos részt vesz, szerintem legalább a két esemény közül az egyiken mindenképp, és ha igen, kizártnak tartom, hogy egyedül menne :)

Andi írta...

Pedig nem beszéltünk össze Dittával:)) Tényleg tök jó, mert nálam már az elvonás tünetei jelentkeztek :))

b írta...

Vajon a jjj-n milyen apropóból dobták fel ezt a "hírt"? Bár inkább hangos gondolkodásnak gondolom, mint hírnek. És bármi történik, nem fogják a nyilvánosság orrára kötni. Ez tuti :)

Fant a megjegyzésnek igaza van, ez tény, de gyanítom, hogy az elmúlt pár hónap alatt együtt laktak.

Fant írta...

Összebeszélés vagy sem, mindenképp pozitív a dolog és kell is a tünetmentességhez :))

Inkább én is hangosan gondolkodásnak értékelem, b. A JJJ-nek elnézem, nem akarnak V-ék nélkül maradni több napra, inkább bedobnak egy ilyen vitaindítót :)
Most hirtelen nem tudom megítélni, hogy együtt laktak-e az elmúlt hónapokban, összességében különben nem hiszem, hogy nagy jelentősége lenne, úgy is annyi időt töltenek együtt amennyit csak tudnak. És ami így a forgatás befejezése után most egész jelentős.
Mindenképp az ő titkuk marad, kizárt, hogy megosszák a médiával :)