2010. jan. 14.

Minden idők 5 legnézettebb videója

Az amerikai online videónéző oldalak között nem kérdés, a YouTube a legnépszerűbb. És az itt megtekintett videók száma egyre csak emelkedik!

A héten viszont azt is összesítették, melyek minden idők 5 legtöbbször megtekintett videója a YouTube-on, és mind az 5 videó a zenére korlátozódik. A britek tehetsége, Susan Boyle meghallgatásának videója mellett a többi 4 mind-mind hivatalos videoklip.

Miley Cyrus videója volt a legnézettebb a "7 Things" című dalához, amit ha jól vettem ki körülbelül 108 milliószor néztek meg, majd követi Pitbull "I Know You Want Me" nevezetű száma, (93 440 618), Susan Boyle bemutatkozása( 85,396,272), Timbland "Apologize"-a (81 396 931) és a "Say Ok" Vanessa Hudgens-től (78 806 152).

A számok szállításában ugyan nem jeleskedem, de azért a hír hallatán szerintem nem csak nekem dagad a keblem. Vanessa Hudgens, és persze Zac Efron, megcsinálta! Gratulálunk! :)

És miért is ne nosztalgiázzunk...? :)



Forrás: Music Week.

4 megjegyzés:

Fant írta...

Számok!! :)) És nincs közöm hozzájuk :)) Köszi az infót Ditta, látod így ez olyan kis mini-mese, van zene, van körülötte sztori, és persze vannak számok :)
Szép ez a pozíció, nagyon is, büszkék lehetünk V-re. Biztosan sokat jelent, hogy szimbólum-jellegű a klip, de ez csak erősíti az eredményt.
Nagyszerű mindenképp.

Ha már a meséknél tartunk, januárban úgy néz ki nem lesz egy sem részemről, februárban folytatódik LL függőben hagyott befejezésének folytatásával meg egy sor számmal a sztori :)

Andi írta...

Sziasztok!

Még mindig nagy szám - ahogy bele borul a só a sültburiba, na meg az a vetődés :)
Mindenképpen elismerő helyre került :)

Névtelen írta...

de jo meghalgattak imáink el sem hiszem hogy a beastly-t vetiteni fogják nállunk a mozikban ha már a bandslam elmaradtt ez a minimum nem ?
én tökre örülök v-nek ez is bizonyitja mennyien szeretik öt köztük mi is :D jaj de rég láttam a klippet tök jo hogy bekerült a kedvenc számom :D pusza mindenkinek laura

LL írta...

Mindenképp hatalmas szám, mondjuk nagyon benne van, hogy mit is jelképez, de ettől függetlenül V büszke lehet magára. Szerintem az eddig legjobban sikerült klipje, tőle a kedvencem :)

Úgy tűnik, a végtelenségig kell várnunk, míg megtudjuk hőseink sorsát, de legalább akkor a fényt látjuk már :D