2010. jan. 10.

Vanessával a városban

Remélem nem válik szokásommá hogy Vanessával a városban, nem bírok lépést tartani vele, illetve a róla készült utcai képekkel.

Ugyanis a 21 éves hölgy természetesen nem tartja vissza magát, nagyon mozgékony és sok helyen megfordult most is az elmúlt napok alatt.

Először is, január 5-én, kedden, el kellett ugrania némi emberi táplálékért egy zöldségesbe, majd később autóját is kénytelen volt megetetnie egy helyi benzinkútnál. Be kell vallanunk, rendkívül stílusosan hajtotta végre a műveleteket, bár valószínűleg csinossága nem ennek, hanem barátjának szólt, akit ezután keresett fel házánál.

Szerda azonban már nem élete férfijáé volt, hanem barátnőié; együtt ült be az Aroma Coffee & Tea Company-ba Ashley Tisdale-lel, valamint Aly & AJ Michalkával. Bár az ő esetükben nem állhat fenn az a variáció, hogy megtörjék a borongós téli napokat... :) Mégis, mi tudjuk, bárhol a világon, ezek az alkalmak esnek legjobban szívünknek! ;)

A következő nap, csütörtök az üzleti teendők elintézésének napja volt, ugyanis igen tetszetős szerelésben, szögegyenes gyönyörű hajjal V egy üzleti találkozóra igyekezett a Century Plaza Hotelbe, Studio City-be. Mosolygós arcát elnézve bízzunk a legeslegjobbakban! :)

És a sorban következő péntek délután Nessa újra egyik kedves barátnőjével töltötte az idejét, és meglátogatta Ashley Toluca Lake-i otthonában.
Ezután még kedvet kapott egy másik jótékony időtöltéshez, természetesen a vásárlásra gondolok, és egy helyi bevásrlóközpontban tartott is egy rövid szemlét. De az estét már újra nem egyedül, hanem szeretteivel töltötte a La Loggia nevű étteremeben: a társáságát Ashley és kedveese, saját párja és az összes szülő alkotta.


Forrás: Just Jared Jr.

9 megjegyzés:

Fant írta...

Köszönjük a mesét, Ditta! :) Az új évtizedben is remekül mennek az összefoglalók :) Azt mondd meg még légyszi, mert kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy a január 5-én viselt felsője V-nek, mennyire nyerte el a tetszésedet? :)

Kíváncsi leszek az üzleti találkozó végeredményére, én is úgy értékelem, hogy mivel nagy mosolyok voltak az arcán, ezért kimondottan jól kellett sikerüljön. Remélem valami izgalmas sül ki belőle.

A paparazziknak aranyéletük van továbbra is :) Dehát ez ellen nem tud mit tenni V sem, bár néha azért igen morcosan néz rájuk, de ez nem tántorítja el őket :)
Viszont mindenképp jó látni, hogy mindenfélét csinál V, pihen, barátaival találkozik, de közben az üzlet is halad, jó év lesz ez is remélem :)

xdittax írta...

Én köszönöm, Fant, igazán. :)

És mivel azt kérdezted mennyire nyerte el a tetszésemet a top, azt mondom, hogy szinte alig. De az már más kérdés, hogy Nessán mennyire. Mert rajta majdnem maximálisan. :)

Az az igazság, hogy mindig is voltak, és vannak most is olyan szerelései, amivel nem értek egyet, nyilván ez így természetes. Valahogy az utóbbi összeállításai nem állnak közel hozzám, de szerencsére utána mindig jön egy-egy, amitől "hanyatt eshetek". :) De kritizálni amúgy is mindig szerettem... :)

LL írta...

V-nek mozgalmas hete volt :) Ami a stílusát illeti, nekem szinte mindegyik maxpontos, amelyik nem, az csak azért, mert nekem nem biztos, hogy jól áll :D Mondjuk a legelső külön kategória, szerintem nagyon jól néz ki benne :) Amúgy Ditta, neked melyik a legszimpatikusabb? :)

Az egyre jobban idegesít viszont, hogy hogy bír ilyen tűsarkúban így lemenni egy lépcsőn :D Megtaníthatna egyszer :)

Andi írta...

Sziasztok!

Azért, ahogy elnézem V-t azokban a tűsarkakban lejönni a lépcső, hát óvatosra vette a lépteit és még az öklét is beszorította, persze ha mellette lenne a kedvese akkor simán belekarolhatna :)

xdittax írta...

Ez igaz, nincs olyan magabiztos nő, akinek ne kellene szintén nagyon odafigyelnie, hogyan tipeg azokban a topogókban. :)

Az első összeállítás szerintem is lélegzetelállító. A sapka, a farmer, a cipő, minden kiegészítő páratlan, a top önmagában viszont nem állná meg a helyét, csak ezek között. És bár szeretem rajta látni ezt az összeállítást, valahogy nem lesz kedvenc, bár baromi ütős. :)

Amit pedig még ki kell emelni, az a lépcsős. Bár a fölső itt is kevésbé hasonlít az én stílusomra, nem eszerint nézem, hanem hogy gyönyörű benne, nőies és egyszerűen ragyog. Szóval nem meglepő módon ez a kettő, ami eddig kiemelkedik, bár jó lenne látni a vacsis öltözékét, fogadok, hogy az lenne az igazi! ;)

Egyébként az ez évi legeslegelső felbukkanásakor viselt Avatarra összeállított ruhája is szép, kényelmes, de teljesen természetes is. Amit viszont onnan emelnék ki, az a fehér hippis top. Emlékeztek tavaly mennyit láttunk rajta fehér, lenge, hippis és gyönyörű toppokat? Ébenhajával tökéletes párt alkotnak, ezzel mindenkinek egyet kell értenie!? :)

De tudom, hogy lesznek itt még lesnivalók az esztendőben! És már az első hivatalos jelenése is meg van... :)

Fant írta...

Picit lemaradtam a divatforgatagban bevallom :))

LL, szerintem sok éve gyakorolja V a tűsarkúban a legkülönbözőbb mozdulatokat, minél meredekebb lépcsőkre való fel-le sétálást és futást, és azért mert egyszerűen muszáj neki ilyen cselekhez folyamodni, hiszen viszonylag alacsony :) Ugyebár ezzel nem mindenki van így, és aki nincs így annak nem sürgős megtanulnivaló, szerintem legalábbis ;)

Szóval akkor a ruhák :) Itt megint belenyúltam a területbe, de igyekszek összeszedni magam :))
Szóval Ditta, ahogy látom, te magad egész kevés dolgot viselnél V cuccaiból, de legalábbis másféle összeállításban, mint ő. Viszont ami nem annyira tetszik neked, az is megnyer magának, mert V-n annyira jól áll :) Ebből a szempontból (is) szerintem lehetne Vanessa valamelyik nagy ruhamárka arca, nem? :) Összességében nincs olyan ruha, amiben ne mutatna jól :)
Fehér top, ébenhaj, hát persze, hogy egyetértek :)

Andi írta...

Sziasztok!

V színes öltözködésével én is egyet kell, hogy értsek, annál is inkább, hiszen jelenség és egyéniség és ahogy elnézem a ruhakölteményeit,hát mindenevő lehet és hát olyan tökéletes alakja van, hogy mindenben jól fest, bármit vegyen is fel, persze csak amiben ő is jól érzi magát :) Azért egy zsákruhába vétek lenne belebujtatni, bár szerintem azt is átalakítaná :))

xdittax írta...

Örülök, hogy javítottál Fant, mert tényleg nem úgy áll a dolog, hogy nem vagyok elégedett V stílusával, mert a következtetést mindig le lehet vonni: akármiben, akármilyen körülmények között gyönyörű ez a lány.

De valóban, nem kap gyakran max. pontot. És általában ez nem azért van, mert nem fest makulátlanul, hanem mert lehetne ennél sokkal jobb is. Persze nem az én ízlésemnek kell megfelelni, és nem támasztok felé elvárásokat, meg amúgy is, nem állunk távol egymástól ruhaügyileg.

Csak itt ez a lány, gyönyörű, fiatal, és tökéletes alakja van, ahogy mondja Andi is, még kísérletezőbbnek kellene lennie. Elmondja, hogy csodálja azokat, akik mernek bevállalni egy-két szokatlan darabot, de ő maga még kevés ilyet mutatott. Mindig gyönyörű, és csinos, de ez néha unalmassá válik szerintem. Finoman értve persze, nem a legnegatívabban.

Például, el hiszem, hogy mindig olyan ruhába bújik, amihez kedve van, de például a vörös szőnyegen tavaly és már előtte is hiányoltam a színt róla. Tényleg lélegzetelállító, de valamivel izgalmasabb darabokra is lecsaphatna. Hiszen minden jól áll neki. Például nagyon emlékszek, hogy a HSM3 nagy promóján az összes premieren vagy fekete, vagy fehér ruhában jelent meg. És jól mutatott, a jobbnál is jobban, de mást is választhatna. Ugyanez lehet érvényes a hétköznapi stílusára is, bár arra kevésbé.

De tudom, hogy még rengeteg ideje van, rengeteg eseményen fog részt venni, és mindig hozni fogja önmagát, azt, akit annyira szeretünk. Úgyhogy mindegy mit visel, mert a divatban már meghatározó alak, és tudjuk jól, hogy ez nem csak a ruhákon, hanem a kisugárzásán is múlik. Életszeretete mindig látszik rajta, úgyhogy olyan nem létezik, hogy nem szeretjük valamiben. Legyen az fekete, vagy színes, legyen az Chanel, vagy egy "no name" ruha. :)

Andi írta...

Mert magát V-t szeretjük és vele azt amit hoz magával illetve magán, hogy a divatnál maradjunk :)
Na nem mintha lemondani készülnék a hőn vágyott hsm-es lábosomról, de ha V lehetne mint egy nagy ruhamárka arca, a sorrendemet még fel is cserélném :))