2010. jan. 15.

Bright Stars

Vanessa Hudgens részt vett az ez év első hivatalos eseményén pár nappal ezelőtt, január 12-én, kedden. Az amerikai tervezőnő Stella McCartney rendezett egy estet West Hollywood-i üzletében, az ausztrál színésznő, Abbie Cornish tiszteletére, a "Bright Star" című filmben nyújtott alakításáért.

A 28 éves hölgy filmes barátaival ünnepelt: jelen volt természetesen kedvese, Ryan Philippe, vagy például Mia Wasikowska az új Aliz csodaországban főszereplőnője, de egy egész csokor Sucker Punch lány is, akiket együtt látni hihetetlen jó érzés.

Jenna Malone, Jamie Chung, Carla Cugino és Vanessa Hudgens mind a vendégek között volt, és egytől-egyig tündököltek. :) Ez az első alkalom, hogy hivatalos rendezvényen együtt jelent meg az erős női szereplőgárda egyik fele, és bár sajnálom, hogy Vanessának nem akadt férfi kísérője, ez így volt jó. Habár lett volna a Mr-nek is beszélgetőpartnere, amíg a lányok egymást közt nevetgéltek, Christian McKay ugyanis szintén tiszteletét tette a partin. Kicsi a világ, nem igaz? :)

Képeket keddről ITT találtok!

Forrás: WireImage.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Ez egy ilyen nulladik alkalom volt a SP lányok együttes megjelenése kapcsán :) Jó sok lesz majd mikor beindul a gépezet, lehet mondjuk jövőre lesz csak, sőt valószínű :)

Nahát, és, hogy McKay is ott volt a bulin, tényleg kicsi a világ, ez nagyon tetszik.
Egyre végtelenül kíváncsi lennék: hogy vajon az alsó képen miről beszélgethetnek ilyen nagy nevetgélve? :))

Andi írta...

Na ja, az tuti biztos, hogy nem az időjárásról csivitelnek ilyen lelkesen :))