2010. jan. 3.

Igazán üdítő olvasni :)

Ha már az előző bejegyzésben olvasható cikk kicsit kesztyűs kézzel bánt a "Charlie St Cloud halála és élete" című filmmel, illetve a címszereplőt alakító színésszel, most ismerkedjünkmeg egy teljesen ellentétes véleménnyel.

A 23 éves kanadai Amanda Crew-nak sikerült az, amiről a legtöbb lány álmodni is alig mer, amikor Zac Efron-nal együtt forgathatott egy filmet a nyáron - ráadásul ő alakítja Zac szerelmi érdeklődésének tárgyát is.

A "Charlie St Cloud halála és élete" színésznője pedig csak tovább fokozza a fiatal tehetség tökéletességét a rajongók szemében.

Szinte majdnem az összes jelenetemben sikerült Zac-kel dolgoznom, ami hihetetlen élmény volt. Teljesen megbabonázott tehetségével és képességeivel. Nagyon sok közös jelenetünkben ösztönzött és ingerelt, hogy mindegyik felvételnél más-más reakciókat és benyomást adjak. - nyilatkozta a színésznő, akinek bár nem ez az első főszerepe, ez az első alkalma, hogy egy nagy stúdió filmben egy dráma főszerepben szerepelhet egy nagy névvel szemben, és ez elmondása szerint "hatalmas építő élményt" jelentett számára.

Ő egy hihetetlenül karizmatikus srác, aki nincs elszállva magától. - mondta. Ha egyszer túljutottál a tényen, hogy Zac Efron-nal társalogsz, rájössz, hogy ő is csak egy normális srác, aki hihetetlenül nagy szenvedéllyel kezeli az életet és azt, amit csinál. Igazán üdítő ezt látni.

Crew elárulta, hogy rengeteg tinédzserlányt látott, akik elmentek a forgatás helyszínészre, hogy legalább egy pillantását elcsípjék Efronnak, vagy talán aláírást kapjanak, esetleg egy ölelést is.

Ott voltam, és azt kell mondanom, hogy azok a lányok nagyon elkötelezett és hűséges szeretetet tápláltak Zac irányába. Szerintem Zac nagyon jól kezeli a rajongóit. Vette az időt, és minden nap forgatás után még aláírást osztott és fényképezkedett. Hogy hogy volt még erre energiája 12 óra forgatás után, az lenyűgöz. Nagyon tisztelem ezért.

Forrás: BCLocalNews.

1 megjegyzés:

Fant írta...

Mindenképp üdítő olvasni :)

Nekem Amanda első mondatai a legérdekesebbek, hogy ilyen nagy szakmai élményt jelentett neki a Zac-el való munka, jó dolog, hogy így tudták inspirálni egymást, különösen ha hozzávesszük, hogy Z is fiatal, szóval, hogy nem olyan tapasztalt színész, mint mondjuk McKay volt az ő számára a MAOW forgatásán.
Úgyhogy egyre kíváncsibban várom a végeredményt.

Z határtalan türelmét pedig ismerjük :) Tényleg jól kezeli a rajongóit, valószínűleg azért úgy volt vele, hogy ha már képesek voltak órákat várni rá, akkor ne menjenek haza üres kézzel :)