2010. jan. 7.

Vanity Fair

Mindegy, hogy a kifutókon jelennek meg, vagy egy Disney szériát cipelnek vállukon, fiatal színésznők egy új hada egy csapásra meghódítja Hollywoodot.

A tehetséges fiatal színésznők hollywoodi tömegéből, a szerző hat kiemelkedő alakkal beszélgetett, akik nagyon különböző módon formálják karrierüket, hogy híres vezetéknevüket, Disney-s sikerüket, és a paparazzók nyomását egy szélsőségesebb, felnőttesebb szerepre cseréljék. Lily Collins, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Isabel Lucas, Amber Heard és Zoë Kravitz pózolt Norman Jean Roy-nak és Patrick Demarcheliernek feltörekvő attrakciók különítményeként.

Vanessa Hudgens
A High School Musical első, másoodik és harmadik részének imádni való főszerepében, Hudgensnek gyors tempóban kellett belecsöppennie a hírességek világába. Amikor a lesifotósok először akartak képeket készíteni róla, “azt mondtam, ó édes Istenem, ez lehetetlen. Annyira klassz!” - meséli. “A második napon, amikor megtörtént, már azt mondtam: nem számít. Talán mégsem annyira király, mint ahogy azt képzeltem.” És csoda, hogy a Disney királynője úgy döntött, vagányabbá válik? Következik a Beastly, egy napjainkban játszódó Szépség és a Szörnyeteg sztori, és a Sucker Punch, amit Zack Snyder, a rendező úgy írt le, mint “Aliz csodaországban, gépfegyverekkel”. És hogy ha a lányoknak nem lenne elég okuk, hogy irigyeljék, korábbi színésztársával, Zac Efronnal van együtt. Találkozz a pattanásos Brangelinával.

Kedvenc Disney-s dárlingunk, Vanessa Hudgens Vancouverből repült ide, ahol Zach Snyder következő fantasy thrillerére, a Sucker Punch-ra edz. “Sikerült bekerülnöm ebbe az őrületbe, hogy azokkal a srácokkal eddzek, akik a 300-ra készítettek fel a szereplőket.” mondja Hudgens. “Fizettek azért, hogy jó formában maradjak, úgyhogy remekül éreztem magamat.

Hudgens tényleg magára talált High School Musical-es napjai alatt. “Egy szuper-szégyenlős lányként kezdtem, aki hihetetlenül döntésképtelen volt.” mondja. “Ma már igazán a saját személyiségemben növekedek. Tudok vigyázni magamra, amiről az anyukám azt gondolta, soha nem fog bekövetkeznie.”


És bár soha nem fordult meg a fejünkben, hogy Vanessa nem fog szerepelni egyszer a jövőben az elismert és neves Vanatiy Fair magazinban, azt hiszem mindannyiunkat egy kicsit sokként ért, a legeslegjobb értelemben. Ez így egy fantasztikus évkezdés, és majdnem olyan jó hír, mint ahogy tavaly a Golden Globe és az Oscar volt. :)

Ami idén is megtörténhet - legalábbis ez előbbi! :) Zac Efron megjelenését ugyanis megerősíttették az idei Golden Globe díjátadóra, melyet január 17-én, vasárnap tartanak Los Angelesben!

EDIT: Ugyan a JJ szállította a hírt, miszerint biztos Zefron jelenése jövő vasárnap az Arany Glóbuszon, most visszavonták a forrást, így egyelőre függőben marad a kérdés, ott lesz-e, vagy sem.

További két gyönyörű kép a VF-hez készített fotósorozatból ITT!

12 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

És valóban milyen érdekes is ez,mármint a "fiatal színésznők egy új hada"! Mely valójában Odakünn egy gyűjtőfogalommá vált már.:)
Némiképp elgondolkodtató.

A képek elég jók.:)

Ó,valóban jönnek a díjátadók rendesen,és a megerősítés,az a tuti(erről a részről).:)

Fant írta...

Hm, én a felsorolásból V-n kívül csak Selena Gomezt ismerem, nem értem viszont, hogy ő hogyan kerül bele ebbe a felsorolásba, ő még nagyon benne van a Disney világában.

És tájékozatlan vagyok abban is, hogy nem tudtam, hogy ebben a lapban szerepelni ilyen nagyon jelentős dolog :) De akkor duplán örülök ennek a lenyűgöző sorozatnak, eszméletlen képek tényleg.

Az új had tényleg érdekes dolog amúgy, de mindenképp tény, hogy a Disney ontja a tehetségeket, és van idejük bőven, hogy átvegyék a stafétát a jelenlegi nagyoktól szerintem.

Díjak? :) A MAOW BAFTA-jelölt 4 kategóriában :)
A Golden Globe-on valószínűsítem V megjelenését is akkor, mégsem mehet Z egyedül ilyen helyekre :))

xdittax írta...

Nos, én mondhatom, hogy mind a hat hölgy nevével találkoztam már korábban, és Vanessa után Isabelt és Selenát értékelem legjobban. Utóbbi nekem is meglepő már egy ideje - nagyon szkeptikusan álltam hozzá, Disneys szerepe és showja számomra érthetetlen, de az utóbbi időben kezdek felfigyelni egy-egy érdekes és nagyon becsülendő kijelentésére, véleményére. Nyilatkozataiból kitűnik, hogy ő is nagyon észnél van, jó példakép a fiatalok számára, csakúgy mint mondjuk egyik kedves barátnője, Taylor Swift. De amit a legjobban értékelek Selenában az az, hogy már két éve az UNICEF szóvivője, és rendkívül sok karitatív munkát végez, ahogy a fentebb említett Isbael Lucas is, aki már a világ számos pontján kampányolt egy-egy jó célért, és segített, ahol tudott. Az ilyen fiatalokat szerintem valóban ki kell emelni. :) Szóval, megérdemli Fant?

Fant írta...

Rendben van Ditta, amit mondasz az tiszta és világos, és ebben eddig teljesen igazad van. Én csak arra gondoltam, hogy szerintem ez a cikk nem az emberi tulajdonságaikra hegyeződik ki, hanem a színészi pályájukra, hogy a Disney sikert új, felnőttesebb szerepre cseréljék, legalábbis én így értelmezem :)

Elismerem és becsülöm, hogy jó példaképek, szimplán csak azzal van gondom, hogy Selena szerintem még nem távolodott el a Disney-től, attól függetlenül, hogy én tehetségesnek tartom. És mondom, elismerem a karitatív részét a dolognak, csak én úgy értelmezem a cikket, hogy inkább a színészetről szól, nem annyira a karitatív jellegű dolgokról, vagy az emberi tulajdonságokról :)
A kérdésre válaszolva pedig, de, ki kell emelni, nem vitás, csak ez a cikk nem erről szólt alapvetően, de abszolút ki kell emelni, megérdemli.

xdittax írta...

Szerintem viszont nem csak erre. Bár igazad van, nagyon elragadtattam magam a saját véleményemmel, azért ha megnézed Vanessához se színészi képességeiről írtak. Hanem a személyiségét is igyekeztek megjeleníteni, mert van benne olyan plusz, amit ha hozzárak a filmjeihez, képes kiemelkedni a hollywoodi tömegből.

Fant írta...

Oké, V-nél sem csak a filmekről van szó, de annyira mélyen nem mentek bele a tulajdonságainak elemzésébe. Persze, az nem tudhatom, hogy Selena-ról mit írnak, mit tartanak fontosnak kiemelni, elképzelhető, ha azt olvashatnánk el is tudnánk dönteni egyértelműen, hogy igazán mire céloz a cikk. Egyébként neki lesz egy filmje ha jól tudom, nem Disney produkció, a lényege az lesz talán, hogy hallja a srácok gondolatait.
Nem vitás, hogy tehetséges, és az sem, hogy jól gondolkozik. Taylor Swift is valószínűleg hasonló, ha már hoztad példának, habár őt annyira nagyon nem ismerem, láttam az SNL monológját amúgy, egyedi volt mindenképp :) Kicsit gonosz leszek, azt mondom, hogy neki kifejezetten jót tett Kanye West taplósága.

Egyébként ne szabadkozz, véleményt cserélünk, ez a lényeg. Ráadásul végre itt vagy :)
Szóval a lényeg az, hogy ha ez olyan cikk, ami olyan fiatal színésznőket akar bemutatni, akik tehetségesek és egyben nagyon jól gondolkoznak, akkor nincs bajom egyik alanyával sem.
Várható ennek a cikknek hosszabb változata egyébként, vagy csak mindegyikükhöz kb ekkora terjedelmet írtak?

Névtelen írta...

Hmmm... ez egy jó kép :) Szerintem :) http://blog-imgs-27.fc2.com/z/a/n/zanessasweetheart/00001rsg.jpeg és ha belegondolunk, hogy valószínüleg mikor készült :)

xdittax írta...

Az újság január 21-én fog megjelenni, de én már láttam egy egy rossz minőségű scannelt változatát, amiben ugyanazt írják, mint az online verzióban.

Selenáról, páldául így kezdik: Van egy sikeres Disney műsora? Pipa. Új albuma? Pipa. Randizott egy Jonas tesóval? Pipa. Nem is olyan rossz egy tinédzser lánynak, aki Grand Prairie-ben, Texasban nőtt föl elvált édesanyjával...stb. Azután említenek két filmszerepét, mielőtt bekerült volna a varázslós mese főszerepébe. Ezután hozzák a könyvön alapuló Ramona and Beezus-t, mint következő projekt, amit említettél, és amiben egyébként igen neves színészek oldalán játszik majd. Ezután pedig leírják, hogy szeret például festeni és olvasni, és majd idéznek tőle, hogy mennyire izgatott a fotózás miatt, és hogy teljesen bele van zúgva Shia LaBeouf-ba.

Amúgy én ezekkel a mellékelt írásokkal nem vagyok teljesen kibékülve, de azzal, hogy benne vannak, azzal igen. :)

Fant írta...

Értem Ditta, akkor szerintem kompromisszumra jutunk :) A felvezető szöveg el van szúrva, egyébként a világon semmi probléma nincs azzal, hogy benne vannak az újságban, sőt, a fotós maradhat a lapnál, de a cikkírót meneszteni kell :)

Különben nem a Ramona and Beezus-ra gondoltam annyira, mint következő projekt, hanem inkább a What Boys Want címűre, az előbbiről meg is feledkeztem, tavaly pedig láttam a JJJ-n, hogy készül.

Egyébként találtam egy emléket a múltból, kis nosztalgia :)

Andi írta...

Sziasztok!

Én erre a vidire nem is emlékeztem, láthattuk már korábban is csak ennyire régen volt? :)

Fant írta...

Amit linkeltem az teljesen új elvileg a JJJ is újként mutatta be. Annyira még nem volt rég, emlékeznénk szerintem azért :)

Andi írta...

Akkor jó, mert nekem is úgy rémlett, mintha nem láttunk volna még ilyen forgóházas felvételt :)