2010. jan. 24.

Hope For Haiti

Egy egész Hollywoodot akcióba lendítő rendezvényt szerveztek január 22-én, pénteken, a Los Angeles-i Beverly Hilton-nál.

George Clooney és az összes többi szervező tengernyi hírességet hívott össze jótékonysági telefonos műsorukba, melyben a január 12-én Haitit ért földrengés áldozatainak megsegítésére igyekeztek annyi pénzt összegyűjteni, amennyi csak lehetséges. 2 órán keresztül sztárok válaszoltak a hívásokra, ezzel ösztökélve az embereket az adománynyújtásra.

A világ több pontján, számos ilyen estet szerveztek a hétvégén, neves énekesek előadásaival és közös produkciókkal színesítve, így például Londonban, New Yorkban, vagy Torontóban.

Hihetetlen, szívszorító, de szívet melengető is egyben együtt látni egy helyen ennyi hírességet, színészt, énekest, akik mind-mind arra hívják fel a figyelmünket, hogy mindenki tehet valamit, ami segítségére lehet a katasztrófa áldozatainak.

Daniel Craig, Sting, Leonardo DiCaprio, Halle Berry, Colin Farrell, Dijmon Honsou, Jared Leto, Ewan McGregor, Madonna, Jack Nicholson, Reese Witherspoon, Robert DeNiro, Bono, Penelope Cruz, Tobey Maguire, Meg Ryan, Steven Spielberg, Ringo Starr, Kenny Ortega, Charlize Theron, Mark Wahlberg, Forest Whitaker csak néhány ezek közül a nagy nevek közül, akiket lehetetlen lenne felsorolni, és akik mellett szintén képviselte magát a fiatal "utánpótlás", például: Anna Kendrick, Taylor Swift, Ashley Tisdale, Rihanna, Selena Gomez, Katy Perry, a Jonas testvérek, Katharine McPhee, Keke Palmer, Zac Efron és Vanessa Hudgens is.

Íme egy közös galéria az utóbbi kettőről, de szinte bármelyik képre ha ránéztek, mely a "Hope for Haiti Now" névre keresztelt műsorról készült, rájuk fogtok találni a megannyi híresség között.

6 megjegyzés:

Andi írta...

A borzalom tekintetében azért jó látni, hogy ennyi remek híresség együtt másokért.

Aranyos ez a kép ZV-ről:)
http://officially-zanessafied.net/photos/displayimage.php?album=432&pos=14

Névtelen írta...

Szerintem annyira nem aranyos kép , Vanessa olyan furcsán néz :S

Andi írta...

Talán V-nek nem éppen ez a legjobb pillanata mert sokáig néztem mielőtt belinkeltem, hogy vajon mire gondolhat közben, de talán az tetszett meg benne, ahogy Z olyan elmerengve mögötte áll :)

Fant írta...

Az összeg végül 58 millió dollár lett. Mindenképpen szép és nemes maga a kezdeményezés is, örülök, hogy Z és V is részt vettek benne. Nagyon fontos, hogy adott esetben tudjanak így élni a hírnevükkel.

A kép: azt be kell látni, hogy ez nem olyan program volt, ahol kettesben elmentek valahová csak, hogy együtt lehessenek, hanem egy karitatív rendezvény volt, cseppet sem felemelő apropóból, így nem csoda, ha nem mosolyognak folyton.
Ettől még, hogy nem mosolyog rajta V, a kép jó szerintem.

pucca írta...

jó tudni hogy tényleg vannak még olyan emberek akik segítenek ha tudnak
tapasztalatból mondom hogy segíteni igazán felemelő érzés ha komolyan és öszintén teszed boldoggá teszed magad de ami még fontosabb
másokat is
örülök hogy kedven párunk ilyen jó emberekből áll
és persze mindenki aki megszervezte vagy egyáltalán segített ha csak mint háttérmunkás is

xdittax írta...

Minden szavad igaz, Pucca! Köszönöm :)