2010. jan. 27.

Help Haiti koncert

Zac Efron és Vanessa Hudgens a két legutóbbi híresség, akinek a nevét megerősítették, hogy részt fog venni az amerikai színész, George Lopez által megrendezett jótékonysági koncerten, amely a haiti földrengés áldozatait támogatja.

A jövő csütörtökön, azaz február 4-én lévő koncertet a Nokia teátrumban fogják megtartani, olyan vendégekkel, mint Kobe Bryant, Ray Ramono, vagy Ozzy Osbourne.

A Haitin élő embereknek szükségük van a segítségünkre. Fenruár 4-én, csütrötökön egy jótékonysági koncertet szervezek “Help Haiti” néven, a Nokia Theatre-ben, itt Los Angelesben. A legjobb zenészek, komikusok és atléták fognak részt venni, beleértve jóbarátimat, Andy Garciát, Slash-t és Samuel Jackson-t.

A bevételek 100%-a közvetlenül Haitira megy, hogy segítsen az áldozatoknak és családjaiknak.
- írta George Lopez hivatalos weboldalán.

Akinek pedig ismerős lenne a 49 éves színész, csak nem tudja hova tenni, annak én most nem egyik filmjét ajánlanám figyelmébe, vagy nem saját beszélgetős műsorát, hanem például ezt a képet...

Forrás: Just Jared Jr; Lopez Tonight.

2 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Helló!

Ismét győzedelmeskedett az önzetlen emberi nagyság!!
Próbára tesz,könnyekre fakaszt,és erőt ad folytatni,és újrakezdeni!

Tündérem!!Bevallom,nekem ez a fickó,mint színész nem passzol sehová sem,így ez a kép maradt,és valóban rémlik a figura!:))

Andi írta...

És itt a következő nemes lépés ami talán várható is volt és melyben jó tudni, hogy kedvenceink is ott lesznek a sűrűjében.