2010. jún. 11.

Abszolút bámulatos lesz!

Neil Patrick Harris rendezésében lesz látható augusztusban három alkalommal a "Rent" című musical a Los Angeles-i Hollywood Bowln, és a rendező úr meghallgatás alapján Vanessa Hudgens-t választotta ki a 19 éves Mimi Márquez, egy HIV pozitív táncosnő megformálására.

A szereplőválogatást a bejelentés óta sokan megkérdőjelezték, és Neilt is, aki először próbálja ki magát ebben a feladatkörben, megdöbbentette, hogy ennyi negatív visszajelzést kapott, ennek ellenére tántoríthatatlan, hogy a 21 éves Vanessa a tökéletes a szerepre.

"Nagyon izgatott vagyok Vanessa Hudgens miatt. Mindenki elég csípős a dologgal kapcsolatban, amióta bejelentettem. Nem tudom miért. Szerintem ő fantasztikus. A nagy 'Rent' fanatikusok azt mondták: 'Istenkáromlás! Felháborító!'" - védte színészét Neil.

"Dolgoztam együtt Vanessával a "Beastly" című filmen, ami hamarosan megjelenik és igazán szerettem a munkához való hozzáállását. Bejött a meghallgatásra és jól énekelt... Abszolút bámulatos lesz!" - ígérte meg a csak NPH-ként ismert színész.

Egyébként nem elhanyagolható a tény, hogy immáron kialakult a teljes szereplőgárda, ami többek között az Emmy díjas, Grammy jelölt Wayne Brady - ő alakítja NPH karakterének testvérét az Így jártam anyátokkal című nagysikerű sorozatban - szereplését jelenti Tom Collinsként, vagy Nicole Scherzingerét(a Pussycat Dolls énekesnő, a Dancing With The Stars legutóbbi szezonjának nyertese és nem mellesleg Lewis Hamilton Forma 1-es pilóta barátnője, ) Maureenként.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy végre befejeződött a szereplőválogatás folyamata és alig várom, hogy nekigyürkőzzek és nekikezdjünk a próbáknak." - nyilatkozta a direktor.

Forrás: Ace Showbiz; Just Jared.

2 megjegyzés:

Fant írta...

Akkor nem is akármekkora sztárral erősített NPH, végtelenül várom milyen lesz az előadás.

Egyébként csekkoltam a jegyárakat :D Nézzétek csak meg :D Annyira nem veszélyes 55 dollár, az olyan bő 12 ezer forint, nyilván nem olcsó, de itthon is van ilyen árban jegy bizonyos előadásra, úgyhogy ahhoz képest mekkora durranás lesz, nem olyan gázos :) Mondjuk finoman szólva szép nagy a tér :D

A fanatikusokkal nem egyszerű a dolog eleinte, de ők, ha jó lesz az előadás még a legkönnyebben meggyőzhetők, mert tudják értékelni a színvonalat. A cinikusokkal nehezebb a helyzet, pláne azokkal, akik mindenfélét össze irkáltak eleinte, őket is a csökönyösség miatt lesz nehéz meggyőzni.
Na majd látjuk, én maximálisan bízom ebben a produkcióban, NPH-nak van akkora tapasztalata, hogy egy fergeteges előadást rakjon össze.

LL írta...

Ezek a jegyek nem tűnnek olyan durvának, mondjuk elég rendes távolságra lehetnek a színpadtól, szerintem tuti távcsövek vannak beszerelve a székek elé, hogy valami látható is legyen. De az akusztikára kíváncsi lennék :)

Szerintem ez az előadás pont hogy mindenkit könnyen meggyőz, a cinikusok már csak a szkeptikusság miatt elmennek csekkolni, a fanatikusok meg a színészek miatt, ha meg látják, hogy jó, akkor meg csak nem fogják a homokba dugni a fejüket... legalábbis szerintem.