2010. jún. 11.

Viszlát, Hajlakk 2!

Napjaink egyik legsikeresebb musicaléből 2007-ben készült egy második feldolgozás a mozivászonra, amely a számok tekintetében - most nagyon kényelmetlenül érzem magam ;) - is kiemelkedően teljesített, hiszen mindössze 3 musical hozott több pénzt a konyhára, a Grease, a Chicago, és a Mamma Mia! Ráaádsul azon 6 táncos-zenés film egyike, ami 100 millió dollárt kaszált össze az Egyesült Államokban.

Hatalmas sikere után hamar megszületett egy folytatás elkészítésének gondolata, de jelen állás szerint ez már biztosan halálra ítéltetett.

"Most véget fogok vetni ennek a pletykának, már véget vetettek neki." - nyilatkozott Adam Shankman rendező a héten az esetleges Hajlakk 2-ről. "De jó ez így. Annyira boldog voltam az elsővel, hagyjuk meg ilyen jól egyedül. Minden rendben."

A remake Link Larkinját alakító Zac Efront is megkérdezték pont a hétvégén az MTV Movie Awardson ugyanebben a témában. "Tudod, nem is igazán hallottam, hogy lesz belőle valami, ha egyáltalán valaha megtörtént volna. Elég biztos vagyok benne, hogy ennek így kell lennie."

Így is, a 22 éves színész számára jó néhány projekt van kilátásban, emellett pedig július végén megjelenik új filmje, a "Charlie St. Cloud" Amerikában.

"Nem fogok semmit se azért csinálni, hogy drasztikus megpróbáljam és megváltoztassam az imidzsemet." - tette hozzá jövőbeli szerepeiről kapcsolatban. "De szükségem van arra, hogy a dolgok érdekesek maradjanak a számomra. És hogy felnőjek."

Forrás: Get The Big Picture; Just Jared Jr.

Nincsenek megjegyzések: