2010. jún. 2.

Példamutató csillag

Zac Efron május 27-én, csütörtökön az első sorból izgulta végig a Los Angeles-i Staples Centerben megrendezett LA Lakers - Phoenix Suns kosármeccset.

Leglazább szerelésében, barátjával, Ryan Rottmannel (Brittany Snow párja) tartott a mérkőzésre, melyet végül a hazaiak nyertek meg mindössze 2 ponttal.

Z újra összefutott David Beckhammel, illetve a meccs alatt megismerkedett a The Vampire Diaries című sorozat két szereplőjével is, Nina Dobrevvel és Ian Somerhalderrel is.

De a közeljövőben más jellegű hivatalos rendezvényeken is biztos, hogy meg fog jelenni, ha csak a hétvégét nézzük, most vasárnap kerül sor az idei MTV Movie Awards-ra, ahol egyszerre jelölt(!) és díjátadó is. Rá 10 napra pedig, tehát június 16-án - kapaszkodjatok meg - Hawaii-on várható jelenése, mivel a 2010-es Maui Filmfesztivál keretében a "Shining Star" díjjal fogják kitüntetni.

A fesztivál rendezője, Barry Rivers a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy Zac egy "példamutató fényes csillag", mind filmes sikerei, mind botránymentes élete miatt, ellentétben hollywoodi, fiatal társai legtöbbjével.

Pénteken érkezett a megtisztelő bejelentés, azzal a kiegészítéssel, hogy a díj olyan filmművészeknek jár ki, "akik még mindig karrierük felemelkedésében vannak - számos elragadó előadással a hátuk mögött és előtt - és akiknek a képernyőn való jelenléte ugyanannyi fényt, mint meleget garantál."

A díjat korábban már olyan neveknek ítélték oda, mint Jake Gyllenhaal, vagy Jessica Biel, és lehetséges, hogy némi elfogultság beszél belőlem, de szerintem Zac Efron neve is tökéletesen illik a sorba. Gratulálunk, Zac! :)

A Maui Filmfesztivált, amely először 2000-ben került megrendezésre Barry és Stella Rivers szervezésével, idén 11. alkalommal tartják meg június 16-20-ig, Wailea-ban.

Képeket a kosármeccset néző srácokról ITT nézhettek meg!

Forrás: The Wrap.

Nincsenek megjegyzések: