2010. jún. 1.

Get Him to the Greek

Zac Efron és Vanessa Hudgens nem az a hollywoodi életbe kimozdulós fajta páros, mégis alkalmanként szívesen részt vesznek akár együtt is egy-egy hivatalos rendezvényen. Ilyen meglepetésszerűen jött az is, amikor múlt héten, május 25-én megjelentek a ‘Get Him To The Greek’ című vígjáték Los Angeles-i díszbemutatóján.

A premiert a filmhez tökéletesen passzolva, a Görög Színházban tartották és Zanessa mellett olyan hírességek vonultak fel megnézni a filmet, mint maguk a szereplők, Jonah Hill és Russell Brand, illetve Katy Perry vagy Rosario Dawson. A film producere egyébként nem más, mint az a Judd Apatow, akinek a felesége a mindig vicces és bájos, Leslie Mann. Hmm, ő a múltkorijában még nem egy bizonyos Mike O'Donell házastársa volt? ;)

A műfajhoz illően Zac és Vanessa vígan tették meg a fényképészek előtt az utat a színházba, Vanessa egy nyárias virágos miniruhában, de azért bőrdzsekire még szüksége volt, ahogy Zac sötét szereléséről sem mondaná az ember, hogy tavasz, vagy éppen nyár van. Ettől függetlenül azonban mesésen festenek együtt! :)

Több, mint 200 képet találhattok ITT a premierről és az afterpartiról egyaránt!

Forrás: ZA Angel's.

Nincsenek megjegyzések: