2010. jún. 30.

Rosario Vanessáról

"Elöljáróban: Vanessa Hudgens új szerepében, HIV-pozitív táncosnőként nagyszerű lesz – árulta el kolléganője, Rosario Dawson.

Hudgens leginkább példakép szerepeiről ismert, mióta a High School Musical Gabriella Montez-eként váratlanul híres lett. Most azonban sokkolnia kell rajongót, a Rent HIV-pozitív táncosnőjének Mimi-nek képében. Rosario Dawson 2005-ben, a musical filmváltozatában formálta meg Mimi-t, és biztos abban, hogy Hudgens nagyszerű munkát fog végezni. A két grácia találkozott, hogy beszélgessenek a szerepről és a tapasztaltabb színésznőt lenyűgözte fiatalabb kollégája professzionalizmusa és tehetsége.

Ő élénk, és szórakoztató, bátorítottam, hogy engedje ezeket a tulajdonságokat előjönni, mert ez egy dinamikus szerep. Mélységeiben beszélgettünk a szerepről, ami igazán, igazán nagyszerű volt, imádom őt, szerintem igazán fantasztikus!

„Ez egy mókás, pikáns szerep, és roppant közvetlen. Úgyhogy azt mondtam neki: ’Ne fogd vissza magad, mutasd meg, mid van!’ és azt gondolom, így fog tenni. Szerintem egyszerűen remek lesz.

Hudgens augusztus 6-8-ig játssza Mimi-t a Hollywood Bowl-on, a rendező Hudgens Beastly-beli kollégája Neil Patrick Harris lesz.

Rosario elárulta, hogy ezúttal sokkal mélyebb és nagyobb kihívás lesz a karakter, mint a filmben, mivel élő közönség előtt kell fellépni és több dallal kell megbirkózni.

Rosszul is éreztem magam, mert a filmverzióban kevesebb dalt kellett énekelnünk.” – magyarázza a raszta szépség. „Neki meg kell csinálnia az egész előadást, emiatt aztán nem is volt túl sok minden, amiben tanácsot adhattam volna neki. Inkább csak legmélyebb elismerésemet fejeztem ki amiatt, hogy sokkal többet kell tennie majd, mint nekem.”

A nagyobb terhek ellenére Rosario Dawson biztos abban, hogy Vanessa kiváló lesz a szerepben."

Forrás/Credit
Fordította: Fant.

2 megjegyzés:

LL írta...

Ha már ő mondja, neki biztos hihetünk, nem mintha eddig nem tettük volna :) Itt egy kis ízelítő a filmváltozatból.

Kár, hogy csak három napig fogják adni, mondjuk ha a fontosabb kritikusok látják, már nyert ügye van V-nek ez a szerep mindenképp perdöntő lesz. Remélem, hozzánk is eljut belőle valami :)

Fant írta...

Igen, nekem is azért tetszett meg az interjú, mert nem akárki véleményét kérdezték :)
Én is sajnálom, hogy csak három napig lesz, de szintén abban bízom, hogy látja, akinek látnia kell. Be is őrülök, ha hozzánk semmi nem jut belőle :)

A videó tetszik nagyon, legalább látjuk-halljuk ki Rosario :)