2010. jún. 15.

Zac & Dylan Mauin

Hmm, meglehet, hogy egy színésznek nem az a feladata, hogy felajánlja testét és engedje, hogy legeltethesse rajta szemeit a pórnép - de a daliás Zac Efron nem is színészi minősítésében lépett ki június 13-án, vasárnap a maui tengerpartra - shirtless.

Igaz, a 22 éves színész azért tartózkodik a Hawaii-szigeteken, hogy a filmvásznon nyújtott teljesítményéért átvegye a "Shining Star" díjat a 11. Maui Filmfesztiválon szerdán, azaz ma, nem nehéz kitalálni hogy azért érkezett már napokkal korábban, a hétvégén, hogy kihasználja a hawaii napsugarakat és hullámokat!

A "Charlie St. Cloud" című film címszereplője öccse, Dylan társaságában fedezte fel magának nem első alkalommal Maui partjait, megmutatva ezzel kerek e világnak kidolgozott felsőtestét és a testvérek közötti hasonlóságokat!

Kicsi szívem egy kicsi darabkája sajnálja, hogy Zac útitársa ez alkalommal nem egy elbűvölő szépségű hölgy volt, de nagyobb része odáig van, mert szereti látni, hogy virágzó kapcsolatukon kívül családtagjaikkal és barátaikkal is elegendő időt töltenek el. Mert ez annyira klassz! :)

Úgyhogy a képek: június 13-ról ITT - június 15-ről, a szörfözős alkalomról, ITT!

3 megjegyzés:

Fant írta...

Nem is értem :D Öööö, asszem lépnem kell edzeni :D

Na de Ditta, valld csak be nyugodtan, azért nem akkora gáz neked, meg persze a többieknek sem, hogy a Z-re minden tekintetben tojásként hasonlító öccse van a képeken mellette és nem V :D

LL írta...

Erre inkább nem is válaszolok :D A szörfözés a legjobb sport a magas után, na léptem :D :D

b írta...

Szerintem meg nem hasonlít rá egyáltalán :P