2010. jún. 30.

Kié ismét a legjobb mellkas?

A szívdöglesztő Zac Efron van az ehavi különleges dupla számú amerikai People magazin címlapján és egyáltalán nem véletlenül, épp ellenkezőleg - meglehetősen nyomós indokkal, de szerintem egy lélek se akarná ezért beperelni az újságot! :)

Ugyanis a júliusi lapban összegyűjtötték az 50 legfantasztikusabb test birtokosát és az első helyre a borítóról visszatekintő Zachary-t rangsorolták!

Hivatalos: A High School Musical csillaga szexszimbólumi státuszra érettségizett.

A színész tavaly nem egyszerűen szerezte meg helyét a People 2009-es Legszexibb Embere panteonjában. "Petíciót kellett írnom és gyűjteni vagy ezer aláírást." - viccelődött Efron a The View műsor vendégeként novemberben. "Házról házra jártam, és aláírásokért könyörögtem." Nos, Zac, idén nem okoz gondot összegyűjteni a szavazatokat: a kaliforniai születésű 22 éves színész nemrég mutatta meg hawaii szörfözése alkalmából kockás hasát, ami még Matthew McConaughey-t is arra késztetné, hogy kétszeres fokozatra kapcsoljon.


"Színészként könnyű egész nap csak ülni. Muszáj aktívnak maradnom." - nyilatkozta 2008-ban Efron a People-nek. "A biztos megoldás egy óra az edzőteremben." De míg a szörföt, a síelést, a snowboardot és a hegymászást a hobbijai közé számolja, Efron - aki legközelebb a nyári drámában, a "Charlie St Cloud"-ban szerepel (és leveti a pólóját!) - azt mondja, a legtöbb kihívást nyújtó edzése párja, a 21 éves Vanessa Hudgens előzékenysége miatt talált rá, aki az akció-fantasy Sucker Punch-hoz az amerikai hadsereg kiképző programjával edzett. "Azzal dicsekedett, hogy milyen nehéz volt, ezért muszáj volt, hogy én is megnézzem magamnak!" - mesélte Efron a brit Glamournak. "És minden darabja olyan nehéz volt." Az eredmény? Egy lenyűgöző test, ami előtt nem tudunk, nem szalutálni.


És mi mást is tudnánk csinálni - nyálcsorgatás nélkül, csajok!? :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

gratula zac megérdemelten kapta meg
tegnap olvastam a port.hu-n hogy a charlie st.cloud ithon szeptember 2.án fogják bemutatni
én nagyon örülök mert már nem kell olyan sokat várni
laura