2010. jún. 5.

A várólista

Május 26-án Zac Efron egy különleges vendégként föltűnt a Los Angeles-i The Wait List nevű színésztársulat ez évi utolsó előadásán, ahol rögtönzött, énekelt és mindenkit megnevettetett.

A The Wait List egy kreatív közösség, Los Angeles következő komikusainak nemzedékét megtestesítve. A Kaliforniai Egyetemen(UCLA=University of California, Los Angeles) alapították meg a társaságot, ami egyaránt előadásokat is ad és kisfilmeket is készít fiatal írókkal, színészekkel, filmkészítőkkel és zeneszerzőkkel összedolgozva.

Zac Efron egy meglepetés jelenést tett a The Wait List musical előadásában a UCLA-n tegnap este. És magával vitte a barátnőjét, Vanessa Hudgens-t is. Elég szerencsés voltam ahhoz, hogy az első sorban kapjak helyet a rendezvényen, és szemtanúja lehessek Zanessának teljes ragyogásukban. És hadd mondjam el, hogy ők a leghelyesebb, legédesebb pár, akit valaha láttam! Egész este nem tudták levenni egymásról a szemüket és mindig egymás karjaiban voltak, ha Zac nem a színpadon volt. Teljesen megigézték egymást. - írja a Disney Channel Examiner.

Olyan jó volt látni, hogy Zac és Vanessa csak elmentek együtt szórakozni és részük volt egy kis főiskolai ártatlan mókában. Ami a 'Wait List'-et illeti? Egészen viccesek, de nézzétek meg a videót itt!

És még egy dolog Zanessáról - imádni valóan aprók!



Forrás: Just Jared Jr.

Nincsenek megjegyzések: