2010. jún. 6.

Ma este MTV Movie Awards!

Egy újra tornacsukás Zac Efron hagyta el Los Angelesben otthonát június 3-án, csütörtök reggel és a rá váró limuzinhoz tartott csomagjaival együtt. Hogy hova igyekezett Mr. Szívdöglesztő arra csak tippelgetni lehet, de hogy ma este hol lesz, azt mindenki biztosan tudja!

Ma este adják át a híres MTV Movie Awards arany popcorn szobrocskáit a Gibson Amphitheater-ben Universal City-ben, Kaliforniában. Az eseményen Holywood színe-java ott lesz, többek között Mark Wahlberg, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Jessica Alba, Eva Mendes, Paul Rudd, Tom Cruise, Cameron Diaz, ahogy a Legjobb Férfi Alakítás díjára esélyes Zac és kedvese, az idén is díjátadó Vanessa Hudgens is. Az estét, amelynek ceremóniamestere Asis Ansari lesz, Katy Perry és Christina Aguilera élő fellépése fogja színesíteni.

Az gála részeként, exkluzív, eddig sehol nem látott részeket mutatnak majd be a Harry Potter és a halál ereklyéi első részéből, illetve a "Twilight" saga harmadik darabjából, a Napfogyatkozásból, amely a hónap végén érkezik az amerikai mozikba.

És bár Zacért még izgulhatunk, egy nyertes személyét már előre nyilvánosságra hozták: az Oscar-díjas Sandra Bullock, aki a több mint két évtizedes kiemelkedő munkájáért kapja meg a Generation Award díjat, s ezzel ő lesz az első nő, aki ebben a megtiszteltetésben részesülhet.

Neki már most gratulálunk, de reméljük a show után másnak is megtehetjük majd! :)

Képek Zac-ről.
Forrás: Just Jared, MTV.

Nincsenek megjegyzések: