2010. okt. 24.

25-en 25 alatt

A Moviefone összeállított egy listát "25-en 25 alatt" névvel, amiben 25 hollywoodi csillagot sorolnak fel, akik 25 éves kor alatt sikeresek voltak ezen esztendőben és jövőre is az elsők között lesznek. Ilyen tehetség például Ellen Page, Amanda Seyfried, Shia LaBeouf, Emma Watson, Elle Fanning, vagy például Alex Pettyfer és Emily Browning, de a felsoroltak között szerepel a mi kettősünk is, Zac Efron és Vanessa Hudgens.

Zac Efron
Kor: 22

Mit csinált eddig: Zac Efron minden bizonnyal felnőtt, mióta először megjelent a Disney 'High School Musical' filmjeiben. Kilépett a gyereksztár árnyékból a 'Me and Orson Welles,' a 'Hajlakk' (jó, egy másik musical) a lebecsült 'Megint 17' és az ez évi 'Charlie St. Cloud' című filmjeivel.

Mi következik: következő kísérlete, hogy egy érett karaktert játsszon el, Nicholas Sparks 'The Lucky One' című filmadaptációjában lesz tengerészgyalogosként.

Tudtad? 2003-ban Efron játszotta a Lifetime saját tévéfilmjében, a 'Miracle Run'-ban az egyik autista ikert.

Vanessa Hudgens
Kor: 21

Mit csinált eddig: Vanessa Hudgensnek a startot a Disney 'High School Musical' című filmjeiben a matek zseni Gabriella eljátszása jelentette. Rengeteg tévésorozatban vendégszerepelt, mielőtt megjött volna az áttörés. Két albumot is megjelentetett és elismerő kritikákat zsebelt be a 2009-es 'Bandslam' című filmben való szerepéért.

Mi következik: következő projektjei a 'Szépség és a Szörnyeteg' felfrissített változata, a 'Beastly' Alex Pettyferrel és a 'Sucker Punch', egy női szereplőgárdájú akciófilm Zack Snydertől.

Tudtad? Ő játszotta Mimit az idei Hollywood Blow-i 'Rent' feldolgozásban, amelyet Neil Patrick Harris rendezett.

Ha erre a linkre kattintotok, akkor a 25 színészpalánta közül 5-re szavazhattok is, hogy kik kerüljenek be a 2011-es People Choice Awards nomináltjai közé a "Kedvenc filmsztár 25 év alatt" kategóriában, amelyet természetesen a Moviefone szponzorál. Szavazni minden nap lehetőségünk van, úgyhogy csak rajta, voksoljunk - kettő választás már biztos, de ki legyen a maradék három? :) És végül az az egy...? :)

1 megjegyzés:

(f.é.) írta...

Na tessék az"úr" már mosolyog is a bajsza alatt.Talán sejti,hogy a voksot tőlünk bizony megkapják.:)