2008. dec. 1.

Párizsi NRJ interjú

Az interjú videóját IDE kattintva nézhetitek meg!
A továbbiakban pedig csak olvasnotok kell! :) Enjoy!


Egy rajongótok látta a koncerteteket DVD-n, és azt szeretné tudni, hogy jöttök-e Franciaországba hamarosan.
Vanessa:
Ha lehetőséget kapunk, biztosan eljövünk.

Volt olyan jelenet a filmben, amit nehéz volt leforgatni, Kenny?
Corbin:
A kosármeccs.
Zac: Igen, az elég nehéz volt.
Kenny: Rosszul éreztem magam Vanessa miatt, mert késő este kinn kellett lennie a hidegben egy nagyon kicsi ruhában, de nagyon bátor és ösztönző volt, úgy csináltunk, mintha tavasszal játszódna a film, de igazából tél volt, a lányoknak hideg volt.

Vanessa, az esős jelenetet nehéz volt leforgatni?
Vanessa:
Nem volt annyira nehéz, jó móka volt, ami nehézzé tette, az a csúszós padló, figyelni kellett végig, hogy nehogy elcsússzunk.


Van egy táncos videójáték, ami a filmen alapszik, és hamarosan megjelenik. Milyen érzés, hogy 3D-ben vagytok egy videójátékban?
Zac:
Jó játék volt?
Igen.
Zac:
Szerintem nagyon jó, mindig is videójátékban akartam szerepelni.
Van egy másik karaokes játék, ahol a film dalait lehet énekelni. Ezt is most tesztelik.
Bebizonyítom, hogy nem is olyan nehéz…



/Every Day karaoke/

Ashley, ez egy kérdés hozzád: olyan gonosz vagy a való életben, mint Shrapay?
Ashley:
Remélem, nem (nevet).
Zac: Csak néha.
Ashley: Köszi.
Kenny: Pont az ellentéte.
Melyiket könnyebb eljátszani: gonosz vagy kedves karaktert?
Ashley:
Kedves embert mindig egyszerűbb játszani, mert mindig bele tudom tenni magam a karakterbe, szóval az kihívás, ha gonoszt kell játszanod, mert mindig meg kell bizonyosodnod róla, hogy elég gonosz voltál-e, szóval mindig kihívás.

Lesz HSM4?
Kenny:
Akarjátok?
/a tömeg egybehangzóan helyesel/
Kenny: Tőletek függ.
De mi mind azt akarjuk tudni, hogy Ti lesztek-e benne.
Kenny: Szerintem először mindenki nézze meg a 3.-at!


Fordította: LinkLuvor.

43 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sziasztoook!:D
A német azthiszem jól sikerült, csaka biosz tanár szivatott nagyon de ez most nem lényeg...

Gratulálok Zac nagyon nagyon előkelő helyezéséhez!:D

Bevallom, Kenny kérdésére én nem tudnék válaszolni... Örülnék neki, de szerintem (most lehet megfogtok haragudni) az eredeti szereplők már icipicit kiöregedtek a HSM-ből... Vagy nem is tudom... Nélkülük meg nem lenne az igazi az biztos! Egy másik filmben viszont szívesen megnézném újra ezt a szereposztást így együtt!:)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Egyet értek veled Nóri! Imádom a HSM-et, de egy 4. rész?!...lehet, h elrontana mindent. A HSM nem HSM a menő kosaras, Troy nélkül, a bájos, elbűvölő, szeretni való Gabi nélkül és természetesen a fő gonosz, Sharpay nélkül. Annak meg nem sok értelmét látom, hogy a cím megmarad csak éppen más szereplők játszanának a filmben. Akkor az már egy teljesen más történet lenne. Tudom, hogy iszonyatosan nagy film lenne a 4. rész, hiszen amibe Kenny belevág..., de találjanak ki inkább egy másik musical történetet. Szerintem.
Bocsesz,ha egy kicsit hosszú voltam, de mindenhol azt olvasni, hogy 4...4...4...Én őszintén szólva nem igazán szeretném, mert nélkülük nem lenne már értelme.
Szerintetek nem lesz ismét egy koncert turné?! Én tuti szerveznék egyet a Disney helyébe. Persze Mo-t is érintve, mert mi mindig kimaradunk mindenből!!!:S

xoxo Smile

Névtelen írta...

Sziasztok. :D Hát itt csak 1-2 dologo rlszhez szólnék hozzá mégpedig először a Vanessa-s dologra mégpedig, hogy azért én sajánlom remélem nem fázott meg az esőben és tényleg bátor volt. Aztán Zac nagyon "édes" volt mikor Ashley-re mondja, hogy csak néha gonosz.. :D:D Azt bírtam.. : ) A harmadik meg, hogy Kenny nagyon ügyesen titkolgatta a HSM4 apró részeit is terelte a szavakat elég rendesen. A közönség nem tudom melyik része volt ott, de érdekes, hogy annyira akarták a nélkűl, hogy ott lennének a drágaságaink <3
Csak ennyit akartam hírtelenjében :D Am. Ditta úgy döntöttem, hogy Corbin-os oldim mégsem szerkesztem sajnos nincs rá időm és ezért nem írtam neked e-mailt. Remélem nem vártad túl sokáig feleslegesen.. O.o ( : Hát akkor egyenlőre sziasztok.

Névtelen írta...

Ja igen és még annyi Vanessa-hoz, hogy grat neki, hogy bekerűlt a top 99-be :D Nem tudom hallotátok már e a hírt, ha még nem akkor remélem tudtam újat mondani :D Érdekes ember lett az első.. : ) Ditta ha gondolod nálam megnézheted és a többiek is csak nem hírdetni jöttem :D

Fant írta...

Beszéltünk már korábban is a negyedik rész lehetőségéről, emlékszek én is felhoztam, de csak negatívság lett belőle... Alapvetően ez a dolog így kerek: két óriási sikerű tv-film után egy mozifilmmel tisztelni meg azokat, akik idáig jutatták ezeket a filmeket és a színészeket. Nameg persze üzletileg is ez volt a legracionálisabb döntés, nem csak a mi két szép szemünkért csinálták. Lehetne negyedik rész, ha ezek a színészek elvállalnák siker is lenne, de én örülök neki, hogy van bennük annyi büszkeség, hogy elengedik már a HSM-et...
A koncert szerintem kizárt. Nem azért mert lenne jó húzás, hanem mert mostmár lehetetlen lenne hónapokon keresztül együtt tartani a bandát, megszaporodtak a teendőik kissé - Zac-nek pláne. És nem is vállalnák már úgy gondolom....

Viszont egy új film: én is gondoltam már rá, hogy egy ilyen bejáratott csapatot esetleg lehetne együtt alkalmazni más filmekben is...

Névtelen írta...

Hali!:) Én is osztom,no nem az észt,hanem a HSM 4. kapcsolatos feltevéseteket.:) Szóval Smile dettó!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Corbinnak van egy új filme, valami ugrálóköteles :S

Névtelen írta...

Csá b!:) Ez a faliújságon volt baby?:) Remélem nem amolyan "ép testben, ép lélek" valami.:) Fitness
Corbinnal,nem is olyan rossz!:)
(f.é.)

Fant írta...

B, Corbinnak tényleg lesz egy filmje, de nem ugrálóköteles :) Az a klppje volt ha jól emlékszem. :) A film a freestyl motorozással kapcsolatos... vagy valami hasonló rémlik... Még az is rémlik, mintha én fordítottam volna anno egy interjút, amiben nyilatkozik erről, ő volt a producer is talán, közösen az apjával...

F.é. :))) Formában vagy ma is :)))

Névtelen írta...

Ki kell ábrándítsalak titeket, mert valóban van egy ilyen ugrálóköteles filmje, méghozzá 2008-as. A saját szememmel láttam, a saját kezemben fogtam az Elektro Worldben :) Ja és a történet az, hogy boxoló, és meccsre készül, de valami csaj ugrókötél versenyre menne, de hiányzik 1 tag a csapatból. És beáll a kemény boxoló (saját vélemény) a csapatba.

Névtelen írta...

Ja,ja már emlékszem én is,ezt az apjával közösen csinálták,vagy mi a szösz. Motor ralley-val kapcs dok film.:) Hát akkor ez inkább "filmezz Cordin-nal":) (f.é.)

Névtelen írta...

Hú b,még nem zárt be?:) Szóval saját kézből való infó,ez jó!:))
És légyszí ne ábrándíts ki,legalábbis engem ne!:) No,akkor nem is voltam messze a dologtól.:)
(f.é.)

Fant írta...

Hát nézd b, megvan erre is a magyarázat: a boxolók sokat edzenek ugrálókötéllel, ezért kellemeset a haszossal összekötve segített a lánynak :)

Amúgy láttam azt a HSM 3-as számítógépes játékot a hétvégén a Media Marktban én is, amit említettél a múltkor :) Még mindíg nem tudom mi a lényege, hogy lehetne táncolni a billentyűzettel, nade mindegy :)

Corbin csak sportról készít filmet? :) Ez lehet amúgy, hogy ilyen javító-nevelő jelleggel van: sportolj Corbinnal, a sport jó :)

Andi írta...

A kedvenc részem mikor felcsendül az EVERYDAY!:)

Névtelen írta...

Fant hajrá,a sport jó!:)
Én ezt már nem nagyon bírnám.:)
De szellemes lettél!:) Én most erre 5,azaz öt pontot adnék,mert jól kifőzted!:) (f.é.)

Fant írta...

Hello Andi!! Rád vártam fél délután :) Na mehet a találgatás? Tudod még jövök neked egy kedvenc jeleneted kitalálásával :) Két tippem van egyébként, ezt elöljáróban elmondanám :)

Köszönöm f.é. :) Öt pont, az nagyon jó, tőled pláne jó :)

Névtelen írta...

Bocs,ha beleszólok a találgatós izétekbe,de mi az,hogy "tőled pláne jó"? Öntsünk abba a pohárba,ha fér még bele!:() (f.é.)

Andi írta...

Sziasztok!
Nem felejtettem el Fant:)
Részemről mehet...kettő?...ez izgalmas:)

Fant írta...

Jajj f.é., semmi rosszra nem gondoltam! Csak úgy értettem: ha te dícsérsz, akkor azt úgy is gondolod, nem csak azért mondod, hogy örüljek :) - egyrészt. Másrészt meg: mindíg örülök, ha valami olyat sikerül mondanom, amire te is azt mondod, hogy vicces, hiszen mint mondtam: te vagy a mesterem a lazulásban!! :)
én mint lelkes amatőr kezdő lazuló nagyon jó néven veszem ezt egy profi lazulótól!! :) Mint tanítvány a mesterétől! :) Szóval semmi negatívra nem gondoltam, dehogy is! Sajnálom, ha félreérthető volt, nem annak szántam!

Fant írta...

Andi: szóval igen, kettő :) A sokat amiről úgy gondolom, hogy kedvenced lehet, leredukáltam kettőre :) Szóval: az egyik a Can I Have This Dance második verziója, Gabriella egyeteménél, ugyebár már csak a jelenet végkifejlettje miatt is; a másik pedig a végén a bizonyítványosztásnál, Troy választása :) Na, nagyon mellémentem? :) De egyelőre nem tudom melyik lehet a top neked :) Bár van egy tippem... :)

Fant írta...

F.é., remélem nincs harag....

Andi írta...

A tipped helyes lehet....mint mondottam, mindegyik romantikus jelenet Nagy jelenet, de a legromantikusabb csak EGY lehet és ez AZ a jelenet!:)

WOW Fant, beletrafáltál rendesen méghozzá elsőre tetted ezt!:) Tetszett ahogy az első tippedet körülírtad és ezt külön köszönöm Neked!:)

Névtelen írta...

Haragos csak a tenger lehet,midőn vihar dúl felette!:) Csupán cinkeskedésre gondoltam részedről,és tiszta vizet szerettem volna inni.:)
Sör helyett.:) Van még,lesz még miről dumálnunk azt hiszem!:)
Puszi.:)) (f.é.)

Fant írta...

Jól van, megnyugodtam akkor f.é. :)

Fant írta...

Hát Andi, megmondom őszintén még mindíg csak sejtésem van melyik lehet a "leg" számodra :)) De örülök, hogy így beletrafáltam :) Nézzük csak megpróbálom kitalálni: a Can I Have This Dance egyetemi verziója teljesen kézenfekvő lenne elsőre a nagyjelenet miatt... és talán hajlok afelé, hogy ez is lenne a kedvenced... HA... nem lenne a bizonyítványosztásos jelenet, Troy-al a színpad közepén, mikor bejelenti a választását és a választása Gabriellara esik... Nos :) Most hogy ezt így végiggondoltam, azt hiszem ez a választásos jelenet lehet a legromantikusabb számodra :) No, tévedek? :)

Névtelen írta...

Ne felejtsd el,ezzel kapcsolatban jó volna beszélgetnünk egyszer,valahol,valamikor!!:)) Jó nyugvást az éjszakához.:) (f.é.)

Andi írta...

Az első tipped Fant, jobban tetszett....mert az olyan meghitt....csak ketten...(no meg a kamerák)nekem az a "leg"szebb!!!:)

Fant írta...

Akkor mindíg az első gondolat a jó! :) Kár volt kombibálni :)
Az eredeti ötletem az volt, komolyan :)
Nade: mivel a pohár félig tele, a top 2-t azért csak eltaláltam ugye :))

Andi írta...

Igen Fant a pohár félig tele van és a top 2 pedig OTT...ahova tetted...:)

Nem kár a kombinálásér és általában az első gondolat a jó:)...megéreztem az eredeti ötleted "komolyságát"!:)

Andi írta...

Jó éjt:)

Névtelen írta...

Ugyan már, ez nem ér!!!! Andi kedvenc jelenetét már megbeszéltük a filmes blogban (talán) még frissiben, amikor megnéztük a filmet! Azért jó volt újra olvasva feleleveníteni....

Zsákomban (azaz a télapóéban) a HSM3 Dance along (jó így?) PSre. Mi lesz itt kérem megfizetve!!!!!

Fant írta...

Oké, lehet, hogy megbeszéltük, de én arra már nem emlékeszem, becsszó, rövid a memóriám :) Szóval nem csaltam :)

Fant írta...

És látod a bizonyíték: el sem találtam elsőre. :) Vagyis első leírt tippre.

Névtelen írta...

Fant, azért az már nem generációs probléma, hanem genetikai (azaz (f.é) szavajárásával: gyári), hogy a pasik 8-70 éves kor között állandóan a rövidtávú memóriájukkal takaróznak :D
...az elején még elnézhető....aztán csak egy jó vicc...utána már hietőbb, de van egy jó hírem: fejleszthető!!!!! :o)

Fant írta...

Jogos :))

Névtelen írta...

Hali!:) ;o), szívemből szóltál!!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

(f.é), na ennek ennek igazán örülök!!!!
Annak már kevésbé, hogyha ezzel szembesítjük őket, valamilyen oknál fogva mindig morcosak lesznek....
;o)

Névtelen írta...

Ó ;o),sebaj,hiszen azt legalább tudjuk,melyik végénél kapjuk el őket engesztelés szempontjából!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Ja ja! Szuper jó vagy ma megint!
Ismered a viccet aminek az a vége, hogy a szerelem addig jó amíg plátói - utána már jó is!
;o)

Jesszusom....bocsi.

Fant írta...

Én nem lettem morcos! :) Fogtam a stílust! :) Mondtam: jogos :)

Névtelen írta...

I'm so glad!!!!
;o)

Névtelen írta...

Na,ezt megúsztad 2oo-on Fant!:))
Igen ismerem ;o). Tudod most az jutott eszembe,hogy olvasgatom irományainkat:két bolond egy pár.:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Nahiszen! Nem lehetek mindig komoly, mint egy vakbélgyulladás.
És még a viccet is elrontottam, mert igazából úgy van, hogy addig SZÉP a szerelem amíg plátói, utána már JÓ is...
És akkor ezzel Night!;o)