2008. dec. 17.

1ooo. Köszönök ezt-azt!

Ha azt gondoltam, könnyebb úgy "értelmes" bejegyzést idebiggyesztenem ezredszerre, hogy a téma Zanessa - hát tévedtem, de legalább, amit kívántam, teljesült.:)


Kívántam, hogy megfelelő, már-már tökéletes hírrel tudjak szolgálni az ezredik alkalommal, ha már úgy számon van tartva. De végülis miért ne lenne, hiszen meg kell köszönnöm Nektek, és a blog két fantasztikus alanyának, hogy ennél a nagy, kerek, bűvös számnál tarthatok.

Zanessának, én nem feltétlen csak azért, mert adtak eleget, hogy az 1ooo-hez eljussak, hanem mert azok, akik. Ha nem így lenne, Dittuska talán nem folytatná tovább és tovább a blog szerkesztését. Továbbra is Zanessa a legszeretreméltóbb pár(aki nem hiszi, tekerjen lejjebb!), akiket mérhetetlenül tisztelek ezért-azért - valószínűleg nem véletlenül.

Szóval, köszönöm Nekik az ezredikemet!

Nektek is, mert tudom, hogy vagytok páran akik érdemesnek tartják a blogomat arra, hogy esetleg innen tájékozódjanak Zanessa-frontról. Ha Ti nem lennétek - ugyanaz vonatkozik ide is - Dittuska talán nem folytatná tovább és tovább a blog szerkesztését. Továbbra is Ti vagytok a legszeretetreméltóbb olvasók(aki nem hiszi, olvasgasson a commentek között!), akiket mérhetetlenül tisztelek ezért-azért - valószínűleg nem véletlenül.

Szóval, köszönöm Nektek is az ezredikemet!


Utoljára pedig: köszönöm a Istennek, hogy jutott nekem egy ilyen pár és egy ilyen fantasztikus társaság. És azért csak köszönöm a legújabb képeket is, amik ugyan arra késztetnek, hogy ne találjak további értelmes szavakat, és hogy ne kapjak normálisan levegőt - de legalább az egész napomat bearanyozzák! Wow!^^


Ahogy eddig azt minden Lakers kosármeccs tette...najó, alapvetően persze Zanessa az, aki bármikor képes mosolyt csalni az arcomra, de lassan-lassan a Los Angeles hírhedt csapata garancia arra, hogy Zanessáról a legjobb képek jelenjenek meg.

Az már csak hab a tortán, hogy a Lakers nyert is a New York Knicks ellen 116-114-re, és hogy Zac-nek még sikerült bemutatnia barátnőjét egyik barátjának...tehát így esett meg az, hogy Vanessa kapott egy nagy ölelést az álatala is imádnivalónak titulált David Beckham-től!


Oh-so-cute-Zanessa - a javából! ;)))



Képek erről a supercute párról: ITT!

114 megjegyzés:

Névtelen írta...

gratulálok ditta!:)

zanessa roppant aranyos. (L)

katie.

Fant írta...

Hello! Hát Ditta, megvan! Jubileumhoz értél, elérted a bűvös ezret, ennyi idő alatt ezer színvonalasabbnál színvonalasabb bejegyzés, néha dacosan is de mindvégig töretlen hittel és tisztelettel a bolgalanyok irányába, ezer hír, tele tartalommal, információval, pletyka nélkül, csakis a lényeg és az igazság, hatalmas teljesítmény - teljes szívemből gratulálok Neked! És az ezer hír alatt, kirajzolódik ám a hírközlő személyisége és világlátása is - és ez az, amiben ez a blog-formula verhetetlen és ez az amiért én (és itt nyilván mindannyian) mérhetetlenül tisztellek és becsüllek Téged!
Noés ezer hír alatt összehoztál egy hihetetlen csapatot, amiért ismét csak hálás köszönet illet Téged.
És még annyit, hogy ez a blog itt nem csupán a tájékozódásról szól, jóval túlmutat önmagán és a blogalanyokon, közösséget építettél a különböző emberekből: komolykodunk, lazulunk, ha kell vígasztaljuk egymást, segítünk a háziban, megválaszoljuk a kérdéseket... :)
Az ezer egy olyan szám, amit méltán tartunk számon, legyél csak büszke magadra, én - mi büszkék vagyunk Rád! :)

KÖSZÖNJÜK az ezret Ditta, további sok-sok ezret kívánok! :)

És, hogy ez az ezredik éppen ilyen lett, nos: ezt a meccset ezzel a közönséggel külön a Te tiszteletedre játszották azt hiszem :)

Névtelen írta...

Gratulálok teljes szívemből, Ditta!:)))
Mikor megláttam a meccses hírt, rögtön azt gondoltam, hogy ezt tényleg a Te tiszteletedre játszották:) És pótolták a szülinapi meglepit ezzel:D
Nem tudom, talán a 200. bejegyzés óta vagyok itt, de ezalatt a fél év alatt egyre jobban szeretek itt lenni Veletek, Zanessáról beszélgetni, és élni a lehetőséggel, hogy hozzátehetek valamit ehhez a bloghoz, vagy inkább a mi világunkhoz:)) Felőlem mondhatják, hogy ez függőség, nem tudják, mit hagynak ki:P
És ahogy Fant említette, itt más blogokkal ellentétben kialakult ez a társaság, ami még amcsiknál se mindennapi...:)
Szóval köszönjük, hogy adtál egy ilyen lehetőséget:)))))

Névtelen írta...

Sziasztok!
Gratulálok az 1ooo-hez!!!!:)
Köszönöm Kicsim a mindent. Klassz a
blog,és remek embereket fújt erre a
kósza szél.:)

"Ma van az a nap,amikor élünk,és nem
aggódunk,amikor megünnepeljük az örömöt,amikor időt találunk álmainkra,és arra,hogy higgyünk a csodákban."

Nessa Óóó.David Beckham ölelése milyen? jó!?:)) (f.é.)

Névtelen írta...

yeah!az ezredik és hogy pont ilyen képekkel!Nagyon jó! Köszi Ditta!

Névtelen írta...

Idő- és géphiány miatt csak ennyit: GRATUlÁLOK!

xxx

Andi írta...

Hello Mindenkinek!

Gratula Ditta az 1000.-hez és Millió köszönet azért a lehetőségért amit ITT létrehoztál Velünk!:)
Csatlakozom az előttem szólókhoz:)....nálam most igen nagy a fulladásveszély....!:)és a továbbiakban egyenlőre szóhoz sem jutok, de majd igyekszem összeszedni magam....!:)

Netty írta...

Gratulálok Ditta! :) Remélem még sok-sok ezret élünk meg együtt!
Zanessa most feldobta a hangulatom, ugyanis most estem haza és az egész napom olyan volt, hogy meg tudtam volna folytani valakit(főleg az ofőt, aki miatt ilyen voltam), nah de mind1. Most szépen kilépek a valóságból és Zanessa kosaras képeket nézegetek. :)
Még utoljára: Köszönöm, hogy vagytok nekem Ti és ez a blog...már csak attól, hogy itt vagyok, kicsit jobban érzem magam. :)

Fant írta...

Andi, ha elmondok egy nagyon rövid mesét szóhoz jutsz? :) Nos? :) Érdekes lesz ígérem :)

Netty, bizony ez itt a nyugalmat adó blog :) És, ahogy LL szokta mondani, rendkívül találóan: We're all in this together :)

LL, ha már nálad tartok: én szeretném neked is megköszönni így a jubilálás alkalmából a sok nívós fordítást, amivel gazdagítod ezt a hihetetlen blogot! :)

Névtelen írta...

Kivételesen én is várom már a mesét!:) Vajon meg kell előlegeznem vagy sem. Majd meglátom.:) (f.é.)

Fant írta...

Hello f.é.! :) Melyik mesét várod most, a szokott hosszú álmosítót vagy ezt a kis szösszenetet, amit ajánlgattam az előbb - aminek a jelek szerint már az említése is kifárasztotta Andit? :)))

Névtelen írta...

Nem vagyok válogatós!:)) Jöhet,de ne várj vele sokat,mert nincs kedvem
tehetetlenül itt ülni egyedül.:)
(f.é.)

Fant írta...

Na jó f.é., tartsuk a frontot :) Na szóval a rövid kis látókörbővítő mese számokkal:
Azt nagyon jól leírta Ditta, hogy a Lakers 116-114 arányban győzött; nade: a félidőben még 15 pontos hátrányban voltak és csak az utolsó negyedben tudtak egyenlíteni és a maguk javára fordítani a mérkőzést :)
Ez nem emlékeztet egy bizonyos filmre? :)) Még a szereplők is stimmelnek - Vanessa ugyanúgy a nézőtéren volt :) Csak most nem azt énekelhette, hogy: Troy! , hanem például azt, hogy: Kobe! :))

Névtelen írta...

Ó Fant, hol van a mi van???:))
Ember,ma egy kissé türelmetlenebb vagyok a kelleténél. Nyald rá azt a bélyeget,azt had mennyen!:)
A végén a forgószékből megyek sütögetni holnap kora reggel!:) (f.é.)

Fant írta...

ööö f.é. :) Ennyi volt a mai mese, amit az előző kommentemben írtam :)
Ezek szerint ez egy harmatgyenge mese volt most :))

Névtelen írta...

Na jó,az idő most neked dolgozott!:)
A hosszabb számos(álmos)verziód holnap jön? Hát ok,akkor nem előlegezek meg még semmit,majd holnap.:) Tudom,egy kukkot sem értesz belőle.:) (f.é.)

Névtelen írta...

http://oh-vanessa.for-fan.net/

többek között van itt egy cikk arról, h V az utolsó pillanatban lemondta a buliját éshogy van egy új filmszerep a láthatáron(bár ezt a hírt még nem olvastam el)

Névtelen írta...

most látom, h az "új film"es cikknél a Bandslam-ról írnak :S sry

Névtelen írta...

Hát te is odáig vagy a kosárárért,vagy csak utánanéztél a dolgok állásának?:)Nem volt harmatgyenge,csak megjelenítési késleltetések léptek fel,így bocs a
sürgetésért!:)) Amúgy,hogy vagy?
Kikeveredtél a kórból? Mesélj már valamit!:)) (f.é.)

Andi írta...

Itt vagyok!:)

Fant írta...

Hát f.é. meg kell hagyni ebből majdnem semmit nem értek :) Na nem baj, van ez így néha :) A hosszú álmos verzió talán holnap jön, ha csak rajtam múlna már készen lenne, gondolhatod - részinfok vannak a nagy forrásomon, nade majd holnap alkotok valami fárasztót mindenképp, időszerű lesz :)

Névtelen írta...

Fant,tudom,hogy nem értesz semmit,de
majd holnap ígérem megvilágosodsz.:)
Különben is holnap lesz csak igazán aktuális a dolog,ugyanis nem csak te tartasz "számon" fontos dolgokat!:)) (f.é.)

Andi írta...

És nem fáraszt ki Fant:) még az említése sem...a mesédnek...ismerős volt...:)...köszi...:)

Fant írta...

Hát tudod én és a sport távolról tiszteljük egymást :) Én nézői szinten vagyok csak jóban a sporttal, úgy viszont nagyjából képben vagyok sokmindennel. Az NBA-ban jószerével csak az eredményeket figyelem, főként ugye az időeltolódás miatt, most ennek a meccsnek külön direkt utánaolvastam és hát mit hoz a sors, teljesen véletlenül van benne egy-két jó kis összefüggés, amiket írtam :) De ha hétvégente van egy kis időm és elkapok egy meccset azt megnézem. A Lakers-t mondhatjuk kedvenc csapatomnak tulajdonképp, bár e mögött nem állnak nagy érvek, de azért nem Vanessa-ék miatt - bár hátha lesz ismétlése a sportcsatornán ennek a meccsnek :)

Különben meggyógyultam, köszönöm kérdésed, tegnappal a táppénznek is vége, szóval mostmár minden a szokott kerékvágásban megy. Valahogy még az étvágyam nem a régi - bár ez az én esetemben kb. az átlagos kategória még így is :)

xdittax írta...

Várj, várj, várj, F.Ém, mi lesz holnap?*kíváncsitekintet*

Most ultrakíváncsivá lettem, és nagyon lelkes. Legalább annyira lelked, mint Vani a tegnapi meccsen, egyszerűen hihetetlen és bámulatos amit azok ketten "produkáltak". Szóval, csak annyira eszméletlenül aranyosak.

Ahogy Ti is annyira hihetetlenül jó fejek vagytok...nem tudom, lehet bármi megfelelőt is mondani? Sosem tudtam olyan jól ilyen helyzetekben a szavakkal jól bánni...egyszerűen csak annyira szívesen megölelnélek benneteket. Annyira megérdemelnének. Bámulatosak vagytok, és őszintén köszönök mindent.

Tudom, hogy komolyan gondoltak mindent egyes szót, amit leírtatok, és mostmár meg sem próbálok mindent visszahárítani(habár...), csak ki akarom fejezni Nektek, hogy ti sem vagytok ám kutyák!;)

Ti vagytok a legjobbak! ^^

És ezért a legmélyebben hálás vagyok...Értetek:

Ölel Benneteket: Ditta×××

xdittax írta...

Ui.: Hé, Fant, ha lesz ismétlés, ugye szólsz nekünk?:)

Fant írta...

Hű, f.é. el nem tudom képzelni mire gondolsz... :) Most holnap délutánig- estig ezen fogok agyalni :))

Andi, örülök, végre egy mesém, amin nem alszotok el :)) És még merje mondani valaki, hogy a HSM sztorija bugyuta, meg a valóságtól elrugaszkodott :))

Névtelen írta...

Ne szoríts úgy Kicsim,fáj minden porcikám!:))) Én a magam részéről mindig is komoly voltam:))) Tudod.:)
Mi lesz holnap? Holnap Fant-unk postázza a mesét,és te(annak rendje,s módja)szerint leközlöd nekünk!:) Én pedig írok valami oltári hülyeséget kommentként(ahogy ez tőlem megszokott)!:)) Vagy esetleg összebeszélhetnénk ketten most,ha van időd?:)) Puszi: (f.é.)

Fant írta...

Ditta eszembe jutott a kedvenc angol szavam, ami a legmegfelelőbb a blogra:
priceless :)

Az ismétlésnek mindjárt megpróbálok utánanézni - hátha ;)

Névtelen írta...

Jaj,jaj Fant-om!:) Férfiember étvágy
nélkül?:))Ígérem neked,ha egyszer valahol-valamikor én készítek neked egy kis étvágyhozó "falatot" !:)
Hús-hússal köretnek?:)) (f.é.)

xdittax írta...

Tudom-tudom. Én igyekszek jó időpontokban és nem túl ritkán erre-arra tévedni. Holnap talán menni fog...remélhetőleg még késő délután és este. Annyi mesélnivalóm lenne.

No és persze jólesne egy kis lazulás is Veletek, persze még mielőtt mindenki bealudna. :)

Köszönöm Fant, bár arcomról levakarhatatlan a mosoly, amit Ti és zanessa varázsaltatok fel, most elhiheted mennyire vigyorogtam.:)))

Hmm...mostmár az jön, hogy szép álmokat? :)

Névtelen írta...

Nekem lassan igen.:) Lepörgök,mint poszterfiú a falról,pedig ma a "lazulás" napja volt.:) Puszi: (f.é.)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Bár napok óta nincs időm semmire, ma addig nem fekhetek le, míg be nem állok a sorba és el nem mondom...
GRATULÁLOK!
Dittának a kitartásért és a munkájáért, LLnek, hogy jelenlétével és fordításaival emeli a blog egyébként is magas színvonalát, FANTnak, hogy egyedüli pasiként (állja a sarat), lelkes számgyárosként hozza a statisztikákat és a fordításokat a színvonal erősítésért és nekem is meg kell köszönnöm a jó sorsomnak, hogy ha időm engedi itt lehetek veletek, tanulhatok, okulhatok, szórakozhatok, barátkozhatok és utoljára (de nem utolsó sorban!!!!!) köszönöm még a jó sorsnak, hogy sikerült egy új és kedves lelkitársat/igaz barátot találnom!
Drága Ditta, ha valaha az életben bárkinek tudsz ennyi figyelmességet nyújtani az már fél siker.
Én azt kívánom így az ezredik bejegyzésnél, hogy történjék bármi a jövőben Zac és V életében, neked legyen kitartásod még nagyon sokáig, alkoss még nagyon sok ezer bejegyzést, szülessenek még tartalmas barátságok és nagyon jó egészséget, szeretetet, derűt és humorérzéket eme blog minden tagjának - hiszen mindenki hozzátesz valamit, amitől ez a blog több és jobb és családi!
;o)

xdittax írta...

Ámen.

Dettó.

Köszönöm.

Ditta×××

<333

Andi írta...

Hú ;o)...ez igazán megható és tökéletesre sikeredett kis monológ volt...a hideg futkosott rajtam miközben olvastam....és még most is....!

Névtelen írta...

Áldás,Békesség!!
;o) ez szép volt,és betöltötted az űrt,amit napok óta itt hagytál!:)
Jóccakát Mindenkinek!
(f.é.)

Fant írta...

Jó estét ;o)! Azt hiszem ez az a pont, mikor nekem is elfogynak a szavak, meg a sorok...
A jó sorsnak... bizony én is jövök egyel :)

Holnap pedig a számaimmal jövök, abból merítek ami van :)

F.é., nem rossz a köret :) Különben inkább édesszájú vagyok, szóval egy finom péksütemény is jöhet majd, ha egyszer valahol-valamikor :))
Aki aludni készül lassan, annak jó éjt!

Névtelen írta...

szia ditta linkluvor és persze mindenki. ditta én is sok sok gratula neked .zanessáék pedig annyira aranyosak föleg azokon a képeken amin zac olyan édesen és aranyosan bujik vanessához hozzáteszem zac mindig édesen bujik és néz vanessára
lenne egy kérdésem mikor volt a viván a hsm hétvége akkor én mind a 2 - szer megnéztem és nem láttam vanessa és keny interjuját ti is igy vagytok vele? elöre is köszönöm ha tudtok segiteni puszi mindenkinek laura

Andi írta...

Ismételten nagyot alkotott Zanessa....lejöttek az érzéki képek rendesen....nade, ahol Z megérinti V haját és ahogy V Z-re tekint...az a tekintet nagyon ott van...persze a többi Zanessa-pillanatok mellett...!:)

Fant írta...

Andi, látom te maximálisan a képek hatása alá kerültél ismét :) EZ a kép tetszik neked olyan különösen nagyon? :) Vanessa szurkolása borzasztóan tetszik nekem, rendkívül együtt él a meccsel - még jó, hogy nyertek :)

Fant írta...

EZ a cikk érdekesnek tűnik... majd segítetek megérteni? :) Amennyit ki tudok belőle sirabizálni az az, hogy a HSM 3 dalok szóba kerültek a díjra való jelöléskor???

Andi írta...

Igen Fant EZ...és oda bizony...elég rendesen...nagyon helyesek...és hát akár csak Zac...együtt nagyon tudnak szurkolni az tuti...:)
Gratula a csapatuknak is!:)

Jó éjt és Mindenkinek!

Andi írta...

Köszi:)

Jó éjt!

Fant írta...

Jó éjt Andi, jó éjt Mindenkinek!

Fant írta...

Jó reggelt emberek! Hogy ez a nap is jól induljon:
NÉZZÉTEK
:)

Különben mostanra minden adat adott az esti meséhez, szóval délután/este igyekszek vele, hogy aztán kiderülhessen f.é. mit tartogat :)

Szép napot Mindenkinek!

Névtelen írta...

Jó reggelt! Fant, olvastam az Oscarral kapcsolatos cikkhez fűződő kérdésedet. Ha nem is a teljes fordítás, de a lényeg itt van:
A Variety közzé tette azt a listát, melyen 49 dal (köztük 11 (!) HSM3) található, ezekre lehet szavazni.
Az Akadémia zenei ágának tagjai fognak szavazni a végső listára, egy január 6.-i szűrő alkalmával. orogonal songokról (tehát eredeti, a filmhez szorosan kapcsolódó) dalokról van szó, de egy új szabály szerint, egy filmből csak 2 dal szereplhet a végén a jelöltek listáján.
A cikk elmondja, hogy a HSM mindeddig a legmagasabban osztályzott új filmk egyike lett és elmondja mennyi díjat kapott 2006 január 20 óta, amióta először a képernyőre került. A 2 Emmyre nem is emlékeztem, az viszont nem lepett meg, hogy a Guinnes Rekordok Könyvé-be is belekerült, merthogy az első olyan TV film volt, amelyből 9(!) dal egyszerre volt jelen a Bilboard 100as listáján.
Aztán megemlíti a számokat, mármint, hogy 17,2 millió nézőt ültetett a TV elé a HSM2 az első adás estéjén, ezzel elérve szintén egy rekorot, miszerint a legnézettebb műsor, amelyet valaha vetítettek a csatornákon.

Nos, nem tudom mennyire megbízható ez a cikk, mindenesetre kicsit furcsa, hogy a GoldenGlobnak (amit ugye köztudott, hogy az Oscar előszobájának tekintenek) a közelébe sem jutott, vagy legalábbis eddig nem tudtunk róla. Vagy csak már megint én nem tudtam?
A GG hátterét valamelyik nap már kitárgyaltam (túl nagyra eddig sem nőt a szememben, ezek után sem fog), de most utána nézek az Oscar hátterének is, hátha kicsit szakmaibb és reálisabb.
S
Bár szakad az eső és nagyon sötét van, azért remélem mindenkinek szép napja és jókedve lesz ma!
;o)

Névtelen írta...

pici pontosítás:
Az egyik, hogy természetesen original song-ról beszéltem, gondolom ez azt jelenti, hogy nem egy populáris zene amit "tölteléknek" raktak be a filmbe, hanem olyan dalokról van szó amit kimondottan az adott film részére készítettek.

A másik, hogy a legvégső jelölő listán csak 2 dal szerepelhet egy filmből.
;o)

Névtelen írta...

Sziasztok!
A tegnap délután készült képekből ítélve nem csak nálunk esik, hanem LA-ben is, ami azért szokatlan...de Vanessa hangulatán kicsit se látszik...
A menedzserével volt, remélem, hamarosan megtalálja azt az érdekes filmet...
Fantnak köszönöm a sok fordot, és a meséket, meg mikor dömping volt és nem bírtam egyedül, Rád mindig számíthattam, so vielen Dank:))
Úgy tűnik, leszek este, de tudjátok, hogy ez nálam megbízhatatlan, úgyhogy nem szabad kézpénznek venni, csak most az átlagnál nagyobb esély van rá...

Fant írta...

Sziasztok! ;o), köszi a gyors tájékoztatást. Nos: most csak rövid leszek, aztán majd jövök hosszabban is: engem már az is meglep, hogy ilyen jelölés közelébe juthat mind a 11 dal!

LL, szívesen mindent, de látom ám, hogy Dittától eltanultad a hárítás és a diplomácia művészetét :)) Lehet rám számítani a jövőben is :) Például rögtön ma este is :) Igyekszek elkészíteni a mesét, aztán jövök :))

Névtelen írta...

hello! vki megtudná mondani, hogy ezt a ruhát mikor és hol viselte Vanessa?
http://www.flare.com/celebrity/article.jsp?content=20081208_145426_1456

Névtelen írta...

már megvan köszi

Névtelen írta...

Sziasztok!:)
Na Fant,tűkön ülsz már??:)) Remélem böki a. Sej- haj,de
meg kell várni a mesét!:) Remélem
Dittus még időben letudja közölni,mert az az igazság,hogy eléggé lestrapált vagyok.:) De talán sikerül magam formába hozni.:)
Amúgy semmi eget rengetőre nem gondoltam,csak a szokásos fárasztó (poénjaim)-at veszem elő ismét!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Ezekhez a dolgokhoz sosem volt érzékem, de örülök, hogy fejlődöm benne, Tőletek sok mindent lehet tanulni:)) A mesét várom, Obamával igyekeznem kéne, 1 oldalnál vagyok...
Csak hogy magamat igazoljam: az esélyek máris csökkentek, de részleteket nem közlök:PP

Laura, a Viva hivatalos honlapján fent vannak a videók, Vanessával biztos, hogy volt interjú, Kennyvel nem hiszem...bénák! Nahjó, hagyjuk:P
KATT

vivcsi93 írta...

Hát momentán nem jutnak eszembe nagy szavak, de Ditta és is NAGYON gratulálok a 1000.-hez, már jó egy éve ez a kedvenc Zanessás oldalam, és Neked köszönhetem, hogy ennyire "jól" megismertem Zanessát, köszönet érte, és így tovább! (L)

Fant írta...

Nos, mese elküldve a kiadóba! :) Jól el is álmosodtam miközben írtam - komolyan :)

F.é., hello! Már nagyon kíváncsi vagyok mi lehet az a dolog :) A poénjaid nem szoktak fársztóak lenni - azok a meséim, amiknek viszont ez a céljuk :)

LL, csak nyugodtan :) Kenny-vel pedig ugyan minek is interjú, mit is kérdezhetnének tőle a magyar vivások? :) Ötletük sem volt, úgyhogy inkább hagyták is :) Jelzem: szerintem így jártunk a legjobban.

Andi írta...

Hello Mindenkinek!

Mese - Mese Mátka,Pillangós Madárka,
Ingó - Bingó Rózsa, Te Vagy a...ki mesét mondasz mára!:)

Névtelen írta...

Csá Andi!:)Hogy vagy?:))

Fant! Olvastam a múltkor,hogy mivel azok a xy nem közölték le a kritikádat a HSM-ről,az érdeklődőknek szívesen olvasásra bocsájtanád!?:)) Hát,ha lehet,szabad,
szeretném,ha átlőnéd hozzám!:) Köszi.
(f.é.)

Fant írta...

Hello Andi! :) Látom jókedved van ma :) Helyes!! :) Még a reggeli képekhez annyit, hogy ha Vanessa a menedzsere társaságában sétált, akkor ez talán azt jelenti, hogy azért a háttérben ezerrel folyanak az egyeztetések... És, hogy vidám volt a kisasszony, az jót is jelenthet - akár :) Reméljük hamarosan rátalál arra a bizonyos filmre...

Bár most elég álmos vagyok azért kérdezek egyet úgy mindenkitől, ha már szóba került az esetleges Oscar-jelölés a filmzene kapcsán ha rajtatok múlna, melyik két dal kerülne a listára? :)

Persze f.é., karácsonyi ajándéknak jó lesz? :) Többiekkel így egyeztünk, de pesze rugalmas vagyok - akkor rajta vagy a listámon :))

Névtelen írta...

Sziasztok! Látom pezseg az élet....anyukák felvértezve a rímes estére!
Izgulok már, mint egy gyerek a fenyőfa láttán, hogy mi lesz a ma esti utolsó gondolatom....gyere Ditta, lökd a témát, mert már nagyon a nap vége felé vagyok!

(f.é)valami van a levegőben - a lestrapált szó nekem nem elég jó kifejezés. Lehet, hogy ez nem téli hanem már a karácsonyi fáradtság? Vagy talán már a jövő tavaszi????????

Fant pedig úgy tűnik szórakozott kissé vagy irigy és ezért nem küldi a kritikát vagy egyszerűen élelmes és jogdíjat kér még az olvasáshoz is ;o) - nekem sem küldte el...pedig én is kértem....szépen....amikor még csak a fejében volt...

;o)

Fant írta...

A jó öreg Fant szétszórt kissé :)) ;o), Karácsonyra elküldöm, ha már úgyis a nyakunkon van, hadd legyen ez az én szerény ajándékom, meglepetés Neked és persze minden érdeklődőnek :) Nos? :) Persze, mint mondtam, ha hamarabb szeretnétek, hamarabb elküldöm :)

Névtelen írta...

Óh Fant tudom a válaszod nem nekem szólt, de hidd el én imádom az előzetes ajándékokat. Kimondottan kedvemre valók!!!! ne fogd vissza magad, hidd el a friss küldés nélkül is eszembe jutsz majd a fenyőfa mellett üldögélve karácsony este...

Oscar? Melyik dal?
Mivel a végletekig elfogult vagyok Zac irányába így első blikkre a Screamet mondanám és kissé líraibb részről pedig természetesen a Can I have this dance-t.
Bár ebben SEM vagyok szakértő tehát lehet, hogy szakmailag lát majd a zsűri nagyobb kihívást valamely más dalban....
;o)

Névtelen írta...

Hahó ;o)!:)) Na végre itt vagy te is.:) Nos igazad van,ez a strapáltság tényleg rossz szó!:)
Beteg vagyok,fáradt vagyok,és kivagyok!:)) A mosott sz.. hozzám képest hímes tojás.:(
Ó! Tényleg ilyen lenne Fant-unk?:(
Akkor inkább hagyjuk!:()
Ha irigy,és nem akkor tartsa meg magának!:) Jogdíj? Én szegény vagyok,
mindenemet elvitte a válság!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

De tudjátok mit? Beszéljük meg közösen és boritékoljunk 2 dalt. A többit meg majd meglátjuk. (Kihívást kedvelők fogadhatnak majd a bwin-en ;o) )

Névtelen írta...

Na az én szavazatom: Scream,és a tesók dala a csillogásról. Nem tudom a címét!:) (f.é.)

Névtelen írta...

(f.é) valóban az I want it all nagyon meg van csinálva, esélyes abszolút, de hozzám nem áll annyira közel - nyílván nem az én véleményem érdekli az Akadémiát :D

Kórság ellen forró zuhany, bebugyolál, lábakat felpakol, forralt bor a begrébe....pár perc és mennyeien érzed magad! Ha mind e mellé még egy kis masszírt is ki tudnál bulizni....na az a csúcs!

Neeem, Fant nem olyan, csak mint minden pasi, ő is szereti húzni a mézesmadzagot....jó sokáig....

Névtelen írta...

Válság? Én is abban vagyok ;o)

;o) írta...

Nézzétek csak!

Névtelen írta...

Sziasztok ismét, eddig jól mennek itt a dolgaim...
És van egy nagy újságom...megjöttek az írásbeli eredmények...és épphogy átmentem, két pont, és nekem annyi. Szóval őszintén szólva többre számítottam, és úgy tűnik, mások is...szóval nem örülök annyira, mint a szóbelinél, de meg vagyok könnyebbülve, hogy letudtam:)

Névtelen írta...

És úgy tűnik, beszélni se tudok rendesen, két "szóval" egy mondatban, ez nem én voltam, sorry:P
Hogy melyik két dal lehetne Oscar-jelölt...részemről Can I Have This Dance és Scream...
Egyiket sem kell magyarázni...:)

;o) írta...

Nos, LL ma már elhangzott egyszer általam, de mégiscsak jól éreztem, hogy a mai ocsmány idő ellenére kell, hogy szép és jó dolgok történjenek és tessék!
Gondolom kapsz majd egy oklevelet, ami tanudítja, hogy te már felsőfokon speakeled az Englisht. A kutya nem fogja látni a jegyedet feltételezem és ha valakinek (akár neked) kétségei lennének a biztos és MAGAbiztos angol tudásod felől, akkor megnyugtathatod szerintem magad és a vállveregetés is kijár. MEGCSINÁLTAD! A tiéd és senki nem veheti már el! GRATULÁLOK!

Névtelen írta...

Akkor ez is megvan LL!:) De ne hagyd annyiban a dolgokat,hiszen neked megy ez jobban is,de azért gratula!:))
Ne már ;o) hogy csináljátok??:)
(f.é.)

;o) írta...

a helyesírási és stilisztikai hibák is mérlegre kerülnek itt?

;o) írta...

Hmmm, (f.é) melyik részre gondolsz?

;o) írta...

Jaaaaaa! na várj mindjárt bepötyögöm a mi nyelvünkön és akkor te is eléred...

Névtelen írta...

"Nézzétek csak" !:)

Névtelen írta...

(f.é) svédgom sincs, hogy történt. Már más a felállás...
A jobb felső sarokban ráklikkeltem a belépés menüre kínomban és onnan jutottam el a regisztrációig. Aztán pedig már csak be kll jelentkeznem az általam megadott mail címmel és jelszóval és csiribííííí-csiribáááá.

Névtelen írta...

Tudom, hogy senkit nem érdekel innentől kezdve, hány %, csak az oklevél számít...de azért mégis kiráz a hideg, ha belegondolok, mi lett volna, ha...de az ilyenekbe nem szabad belegondolni:)
Okés, felsőfokú írásbeli feladat gyakorlásnak...az Obama fordok megfelelnek, nemde?;)
Az esélyeim romlásnak indultak, de megpróbálom elintézni:))

Névtelen írta...

Na jó,kösz a semmit ;o)!:)
Akkor inkább beírogatom azt a két roppant fontos betűt(számomra)!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

LL ne küzdj hiába az elemekkel!

Izgalmadat megértem, de kis idő elteltével már nem fogsz rá emlékezni.
Az oklevélen egyébként ilyenkor összevont jegyként jelentkezik az eredmény vagy sehogy? Én még nem kaptam ugyanis ilyet soha :o( így nem is tudom.
;o)

Névtelen írta...

Segíthetek vmiben?

Fant írta...

LL! Gratulálok! Szükségtelen elégetlennek lenned magaddal, sikerült, megvan, ez már a tiéd!! A részletek tökéletesen másodlagosak! Sikerült és kész! Felsőfok!!

F.é., nem vagyok én olyan, nézd meg a postaládádat és meglátod! :) ;o), neked is ment az elő-karácsonyi ajándékom :) Ennyit a szépen kigondolt karácsonyi meglepetés akciómról :))

Névtelen írta...

f.é ne! gyere megcsináljuk, már éppen pötyögöm be a lépéseket! Gyere-gyere megoldjuk!

Fant majd rájössz kedves, hogy a nők....a nőkkkk, itt nem lehet csak úgy tervezni!

Névtelen írta...

Ha jól emlékszem, összevonják, de csak szöveges értékelés van...legalábbis a Trinitynél...
Nem küzdök hiába, most nagy a befolyásom...és ki is használtam:P

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

1; jobb felső sarok: bejelentkezés menüre klikkelj

2; hozz létre blogot 3 egyszerű lépésben felirat alatt narancsszínű nyíl: létrehozás - klikkelj
3; én csak a legszükségesebbeket töltöttem ki: mail cím és hozzá jelszó, aztán el is fogadta
Naaa???

Névtelen írta...

Naaaaaaaa,inkább hagyjuk a fenébe most!:( Legalábbis. Én ehhez őszintén hülye vagyok,ezt el kell ismernem magamról! Ez nem az én asztalom,ehhez nincs sütnivalóm,de köszi ;o) rendes csaj vagy!!:)
(f.é.)

Fant írta...

Jól feldobtam a dal-témát, anélkül, hogy én leírtam volna a favoritjaimat, úgyhogy mostmár nem fogjátok elhinni, hogy én is a Can I Have This Dance-re gondoltam egyiknek. Ez nekem nagyon egyértelmű valahogy...közel áll a klasszikus musicalek nagy pillanataihoz, különleges a stílusa is...a legjobb duett a filmben szerintem.
Scream: igen nekem ez az egyik kedvenc dalom benne, favorizálnám mindenképp egy ilyen díjra...
Az I Want It All is érdekes, azt látvánnyal együtt ha neveznék valamilyen kategóriában, mondjuk "legjobb látvány musicalfilmben", az tuti befutó lenne.

Fant írta...

F.é.! Most én mondom neked, hogy ne legyél kishitű! Most már sok az idő, majd próbáld meg egyszer, ha nem leszel fáradt, nem bonyolult, menni fog :)

Tervezés: na igen :) Hiába tervezek én, meg gondolok ki dolgokat, jöttök ti nők és felborítotok mindent :))

Névtelen írta...

Fant, bocsi, de valahogy átugrottam a kommented, nincs mentségem:P
Örülök, hogy így gondolod, per pillanat, vannak, akik nem, de akkor próbálom ezt nem figyelembe venni:))
A csajok most jól megmondták, nem csavarhatod őket az ujjad köré, ha már így is veünk vagy körülvéve:P De én tartom magam a cserés megoldáshoz, most 2 oldalnál járok:))

Névtelen írta...

Hát lassan mese nélkül fogok elaluszkálni,ugyanis már nem sokáig bírom!:) Pedig annyira,de annyira vágytam rá,ugyanis ilyen csak egyszer van,volt!:) De semmi gond,hiszen Dittusnak ezernél is több dolga akad ilyentájt,megértem!:)) És TUDOM!:)))
(f.é.)

Névtelen írta...

Fant, viszont velünk nőkkel kerek a világ!!!!!
Andi jól eltűnt és (f.é) is fáradt, Ditta a közelünkbe sem szagol és LL is nagy csendben van.
Talán itt az ideje, hogy én is menjek dobni egy szunyát! ;o)

köszönöm a kritikát, ígérem, hogy nem árulok el egyetélen részletet sem, kivárom amíg a többieknek is megjön a Jézuska....

Névtelen írta...

Nem voltam csendben távolról se...csak nem a kezemmel beszéltem...
Viszont nem tudok tovább küzdeni, de azért nem volt reménytelen, azt érzitek...
A mese marad akkor holnapra:((
Gute Nacht:)

Névtelen írta...

Fant! Légyszi egy kétsoros mesével gyorsan segíts ki,mert már nem bírom,és ezt az éjszakát csak így lehet becsületben lezárni!:) Köszönöm.:) (f.é.)

Fant írta...

LL, figyu, bárki bármit mond, legyen az akár támogató tényező is, csak olyantól fogadd el a nyelvvizsgával kapcsolatos kritikát, akinek szintén van egy felsőfokúja - ilyen egyszerű, ugyanis, csak olyan tud érdemben hozzászólni. Mi többiek csak gratulálhatunk :) Tudod: a pohár (vagy legújabban az üveg :) ) félig tele van: sikerült és csak ez számít! Ha pedig te nem vagy tökéletesen elégedett, mindíg van idő csiszolgatni a dolgokat - Obamás ford pl kitűnő alkalom tényleg, és oké, csere, örülök, hogy veled tudom tartani magam a tervhez :)

F.é., nem mondod komolyan ugye, hogy képes volnál itthagyni engem csupa kétségek közt hm :)) A te kedvedért holnap úgy tekintjük majd , hogy ma van, mint szólsz, milyen ajánlat? :)

;o), hogy veletek kerek a világ, az totálisan egyértelmű, csak azért nem írtam le, mert ez alapvetés nekem :) Mire is mennék nélkületek? :)

;o) írta...

Mese ide vagy oda, már én is elköszönök.
Jó éjszakát!

Fant írta...

Most így hirtelen mesét? Nem jön az ihlet! :) Vagy idézzek a nagy meséből?

Névtelen írta...

Igen,várom nagyon (gyorsan)!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Még hogy a nők!!:( Nem igent kell mondanod Fant,csak azt,hogy HOL VOLT,HOL NEM VOLT.......
:)) (f.é.)

Andi írta...

Itt vagyok...épp Titeket olvaslak!:)
"Rossz pénz nem tűnik el csak átalakul"!:)

Fant írta...

Valami ami a nagy meséből kimaradat:
Továbbra is kiválóan tartja magát a HSM 3 filmzene album a Billboard litán. A The Billboard 200 elnevezésű rangsorban a 9. pozícióban találjuk a zenei albumot nyolc hét szereplés után. Legjobb helyezését a Top Internet Albums kategóriában érte el, ahol az előző heti 5. után a két hónapos jubileumra egy 4. helyel lepte meg magát és a rajongókat a lemez.

Megfeleleő? :))

Andi írta...

Gratula LL!

Fant írta...

Andi, majd adsz egy e-mail címet? Szeretnélek téged is meglepni karácsonyra a kis le nem közölt véleménnyilvánításommal :) Persze csak, ha érdekel :)

xdittax írta...

Mindent sajnálok!

A sokat, túl sokat is késő Ditta×××

Andi írta...

Igen persze, hogy érdekel Fant és előre is köszönöm!:)
a.cseszlai@freemail.hu

Fant írta...

Ditta semmi baj nincs! Jobb későn, mint soha! Legfeljebb holnap újrajátszuk a mai napot f.é. kedvéért! Minden lehetséges :)

Okés Andi, jegyeztem :)

Névtelen írta...

Megfelel!:)
Szóval ez a mese a mi mesénk!:)
Pontosabban a mi Ezeregyéjszaka(i)
legszebb meséi(nk). Tehát Fant,ma estére te voltál nekem Aladdin!:))
Igaz nem csodalámpával,de csodaszámokkal biztosan! Jó éjszakát kívánok nektek,és nem ám csak 1oo1-et!:) (f.é.)

xdittax írta...

Akkor is, Fant. Ez most nagyon nem esik jól nekem...miattatok. :(

Megmagyarázhatatlanul elszomoradtam most ezmiatt, ráadásul a mese, ami mostmár megvan, de lehet hiába, még csak nem is 1oo1-ik, hanem 1oo2-ik lett...

Fant írta...

:) Köszönöm f.é.! :) Ez jó volt :) Megérte várni rá, megleptél vele :) Wow, én voltam/vagyok ma Aladdin - tökjó, mesehős vagyok :))
Jó éjt f.é.! :)

Ditta 1001 éjszaka: ez az az éjszaka, amikor az 1001. bejegyzésed is megszületett, és az 1001. bejegyzés megszületésének éjszakáján megszületett az 1002. bejegyzésed is - így mégiscsak ez az 1001 éjszaka meséje :)

Ne szomorkodj, én ma nagyon boldog vagyok, mert nagy elismerés ért a munkahelyemen! És ha már vidám vagyok nem szeretnék bánatos embereket magam körül látni :) Nincs miért szomorúnak lenned - igazán! :)

;o) írta...

Jaj! Agytubit kapok! Ditta kedves, na nehogy már...!
Koncert volt...dolog volt...itt meg mindenki az eső és az este na meg Fant meséjének áldozata. És történik jó és történik rossz és jön egyik nap...és majd jön a másik!
Te tündér 1 percet se bántson semmi, holnap is lesz nap, nem maradt le semmi olyan, amit ne pótolhatnál holnap!
De nézd kék az ég azaz a blogger nevem és LL okleveles (diplomás) Enlish speaker lett és kierőszakoltaam Fant írását és Andi is benéz néha és egyébként is! Fel a fejjel kislány! Inkább meséld el, milyen volt a zenélés?

Andi írta...

Tényleg ne szomorkodj Ditta, nincs miért:)

Fant:)Gratula a munkahelyi elismerésedhez...ez nagyon jó érzés lehet!:)

Fant írta...

Köszönöm Andi, tényleg jó érzés, nagy dolog nekem, hogy fiatalon is elismernek, kellenek a visszajelzések. Az ilyenek erőt adnak a rosszabb napokra - folyamatosan félig töltve tartják a poharat/üveget :)

Andi írta...

:))

xdittax írta...

Mármint Fant, tovább töltik azt az üveget, oké?:)

Nekem most épp hol így van, hol úgy, de igyekszem legalább egyensúlyban tartani, és Veletek ez megy.

Addig is ment tegnap, amíg zenéltünk, sőt a zene és a társaság hatására tovább emelkedett, már majdnem színültig volt, mivel szeretetből csináltuk:) De aztán ideértem, beestem, és láttam, hogy kellettem volna. Szóval bárki bármit mond, én sajnálom. De köszönöm!

És nem feledkeztem meg mám, visszaolvasgattam, úgyhogy pótolom legalább abbéli lemaradsomat, hogy LL-nek és Fant-nak gratuláljak! Mindketten megérdemlitek, a javából szóval veletek örül a szívem.:)

Most lassan indulnom kell újból, újból zene következik, a városi kórházban lépünk fel, karácsonyi ünnepséget mi csináljuk, és ez most nagyon fontos. Remélem ideérek még este, délután és minden hepi lehet.

Már várom: Ditta×××

Fant írta...

Persze Ditta, csak nem akarom tovább tölteni a poharat, nehogy beteljen, érted :)
És ne sajnálkozz: ha jól érezted magad zenélés közben és után, akkor annak mi is örülünk :) Jöttél, itt voltál, elkészültél a mesekönyvvel (szép színes is lett), még az 1001. éjszakán, úgyhogy minden rendben van :)
Érezd jól magad ma is, aztán estére várunk :)