2008. dec. 1.

2008 Top 10 pasijai

2008. évünk utolsó havának megkezdésével újabb amolyan "összesített lista" érkezett felénk. Most az ET Online állította fel az idei esztendő 10 legvonzóbb hapsikáját...

Ez minket 'csak' azért érint, mert Mr. Szívdöglesztő ezt a listát is meghódította, igaz, 'csak' a második hely futotta neki. Őt mindössze a-nem-csak-Bella-szívét-megdobogtató felkapott vámpírgyerek, a 22 éves brit színész Robert Pattinson tudta megelőzni. Azonban akit személy szerint hiányolok a listáról, az valamiért Prince Caspian;)

1. Robert Pattinson
2. Zac Efron
3. Tony Romo
4. Reggie Bush
5. Shia LaBeouf
6. Adam Rodriguez
7. Chris Pine
8. James Franco
9. Jay Hernandez
10. Simon Baker



Forrás: ET Online!.

15 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nos, nekem kifejezetten nem tetszik a lista....persze ez magánügy, tudom.
Már hallottam valahol ezen lista kapcsán, hogy Pattinson az új Efron. Nyílván nézőpont kérdése, de szerintem nyomába nem ér Znek ha már a szexepilről beszélünk, de még Simon Bakernek sem, akit viszont ha a vásznon látok....nos....inkább nem is mondom...gondolom Pattinson rajongói klubja nagyobb vagy lelkesebb, talán ezért kerülhetett a lista elejére.
;o)

Névtelen írta...

zac nallam az elso de ott van meg shia LeBeouf is meg a miami helyszinelokbol adam rodrigez is
laura

xdittax írta...

Valószínűleg,egyébként a fiatal színészek körében mindig így lesz. Csak kell egy finom pofi, és a legutóbbi sikerfilmek alapján rakják sorrendbe valamilyen szinten. RP filmje később debütált, mint Zefron-é, de mindkét film hatalmas sikert vont maga után, a sorrendet pedig valahogy elkellett döntenti. Talán nem is a rajongók szerint. Persze én magam mindig moslyogva olvasom az olyan külföldi hozzászólásokat, hogy "Zac sokkal jobb pasi, mint Robert" vagy hogy, "Zac annyira csúnya, Robert a tuti"! Nekem egyikkel sincs nagy bajom...^^

De a saját No.1 mindig megmarad.:) Évről-évre. <3

A többi pedig...most a listán tényleg nem túl hanzgatos és látványos! ;)

Névtelen írta...

Én Z-n kívül senkit nem ismerek :)))

Névtelen írta...

b Simon Bakerrel kapcsolatban ajánlom legutóbbi filmjét: Az ördög Prada-t visel. Breathtaking!

Ausztrál színész, inkább kis minisorozatokban szerepel, ha mégsem, akkor nagy filmben, nagy színészek mellett asszisztál....nem gyengén!

Névtelen írta...

Pasik,és nevek.:) Na nem mondom a szememnek adtam ám a kaját,de ez már nem az enyém.:) (f.é.)

Névtelen írta...

Háááát (f.é) látod, ez az én bajom is!!!!! Ez a vonat már rég elhúzott mellettem!!!! Ráadásul 13 éve diétán vagyok ezen a téren is (a párom szokta volt mondani, hogy ő már totál olyan, mint a Miki egér..... - nem folytatnám, kellene a piros karika, de remélem hallottad már), a szememnek meg lassan inkább a vitamin kellene, hogy 20 év múlva még láthassak valamit ezekből a tuti cuccosokból!
;o)

Névtelen írta...

Ebben a top 10 szexi pasi listás kérdésben a VABN-es csajokkal értek egyet...Zac már tonnányi ilyen listán szerepel, és nekünk nem kell bizonygatni, hogy ő Szívdöglesztő, mert látjuk ugye. És mindigazt csinálják, hogy előkapják a legfelkapottabb sztárokat, benyomják őket egy ilyen listára, aztán elnevezik valahogy...sztem nem oszt, nem szoroz...

Névtelen írta...

LL mekkora igazságod vagyon!!!!
;o)

Névtelen írta...

Nem csak az enyém, mint mondtam:))

Névtelen írta...

Úr isten ;o),diétázol 13-éve?:)
Hát én sem tudom,hogy miként bírjuk ezt mi!:) Amúgy a vitamint ma bevettem. Az egeres most nem rémlik,vagy nekem is a memóriámmal vannak pillanatnyi gondjaim.:) (f.é.)

Névtelen írta...

(f.é) - Disney Mickey egere, 78 éve ugyan arra a lyukra jár....bármelyik filmben nézed!
;o)

Névtelen írta...

Oltári jó,ha-ha-ha!!!!:))) (f.é.)
Talán neki még nem volt más választása.:)

Névtelen írta...

(f,é) nekem sincs más választásom....13 éve...

Névtelen írta...

Ez tudod,mit jelent?:)
Mickey még mindig strapálható,és a lyuk megfelel neki 78.éve.:) Nálam egy kicsit több.:) (f.é.)