2008. dec. 21.

2oo8 Kedvenc Párja^^

Amikor már az év utolsó hónapját tapossuk(de nem a havat), általában elkészülnek a hírességeket felvonultató különböző besoroló listák különböző kategóriákban. Már itt is találkoztunk pár ilyen cím eredményével, de most máris érkezett egy újabb.


Zanessa mióta együtt van, mindig kap ilyesfajta "kitüntetéseket", akár együtt, akár külön-külön. Most viszont újra együtt értek fel a csúcsra!:)


Ugyanis Zac Efron-t és Kedvesét, Vanessa Hudgens nemrég megszavazták 2008 kedvenc párjának!

A 'High School Musical' duónak - akik idén tértek vissza a Disney sorozat harmadik részébe, a High School Musical 3: Senior Year-be - sikerült a FoxNews.com listáján az első helyet megszerezni.

"2008-ban azt a kicsi TV filmet, a 'High School Musical'-t elvezették a box officeok aranyos helyére és világhírűvé tették. És tökéletes fogaik vannak. De szerelmük nem tarthat a 'High School Musical' utánig, a karriereik szét fogják választani őket, örökre. Szóval most kell értékelniük őket, amíg szerelmük millió kis izzó melegétől ég. Gratulálunk 2008-as kedvenc párunknak!" - írta a weblap egyik szerkesztője.

Hmmm...tudom mire gondoltok...én is elég agresszív lettem, de ez is csak egy vélemény, és mi most tiszteletbe tartunk. Csak azzal foglalkozunk, hogy gratuláljunk a párnak, akik tényleg igazán megérdemlik, hiszen...♥♥♥

Egyébként a FoxNews.com teljes listája a következő:

1. Zac Efron and Vanessa Hugdens

2. Brad Pitt and Angelina Jolie

3. Halle Berry and Gabriel Aubry

4. Gwen Stefani and Gavin Rossdale

5. Liev Schreiber and Naomi Watts

6. Ellen DeGeneres and Portia de Rossi

7. Jake Gyllenhaal and Reese Witherspoon

8. Carla Bruni and Nicolas Sarkozy

9. Beyonce Knowles and Jay-Z

10. Justin Timberlake and Jessica Biel

49 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát igen!érthető hogy Ők az elsők hiszen tündériek,tehetségesek és persze szerelmesek meg még sorolhatnám!

Névtelen írta...

Hellóka!:) Eljutni valahová,akarom mondani feljutni(érni,felérni) külön külön is szép kis "teljesítmény".:)
Hát még ha két összeillő ember ráadásul egyszerre,együtt "fel a csúcsra" nem semmi!:)) És ez nem is először fordult már elő.:)

Dittus,te agresszív?:))) Azt megnéztem volna. Szóval az a szerkesztő kihozta belőled a vérbeli vadmacskát,és ez nekem tetszik!:))

Nagy nevek vannak azon a listán.:)
De kérem az idő bizony nem áll meg.:) (f.é.)

Andi írta...

A "csúcson" együtt...csak is ez az igazi beteljesülés...!!!:)

És most az egyik szemem sír a másik nevet mert én úgy gondolom Zanessa (vagy más párok) szerelme nem holmi reklám, szavazás és versengés tárgya, hogy ki hol helyezkedik el....
Szívünkből Boldogok vagyunk, hogy Ők boldogok együtt,egymásért!:)
...és ezzel nem a bejegyzést minősítem Ditta, eszem ágába sem jutna, hanem azt, hogy egyáltalán a Szerelem ami csakis két ember dolga, szavazás és helyezés tárgya legyen emberek szemében....!:(

Fant írta...

Hello! Az agresszív Dittára én is befizettem volna :)) Az ilyen listákkal különösebben nem foglalkozok, de a szerkesztő első mondata nagyon a helyén van és vitathatatlan: ők ketten juttaták oda a HSM-et ahol jelenleg tart, ezt fontos kiemelni (na jó még Kenny kellett azért :) ).
Ma még egész nap csak ajándékokat vásároltam és még mindíg megyek, kezdem unni kicsit ezt a sok vásárlást :) Nade a karácsony az karácsony :)

ades írta...

GRATUL A ZANESSÁNAK IGZÁN MEG ÉRDEMILK.EZ A CSJSZI NAGYON HASONLIT NESSÁRA NEM?http://www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/kim-kardashian-salon-12208-7.jpg

Fant írta...

Ne törődj vele Andi, tudod manapság divat listákat összeállítani mindenről, de különösebb jelentősége nincs, csak a népszerűséget mutatja. Koncentrálj a jóra a cikkben, arra, hogy végre elismerik, hogy ők ketten tették naggyá a HSM-et :)

Na most mennem kell folytatni az ajándékbeszerző körutat...

Andi írta...

Lassan de biztosan és egyre jobban kezdem megérteni Zanessa álláspontját a kapcsolatuk verbális részét tekintve...minek beszéljenek magukról, úgy is kreál a média....Ők pedig szavak nélkül is teszik a dolgukat,lásd Zanessa-pillanatok:))))

Andi írta...

A HSM-es rész no problem...
A mérleg fejem és szívem csak a jóra koncentrál...alapból...és a szerelem jó...tovább nem ragozom!

Jó vásárlást Neked!:)

Névtelen írta...

Akkor nem csak nekem van meg a véleményem ezekről a listákról...
Engem az ilyenek inkább fárasztanak, mint agresszívvá tesznek...most már legalábbis. Ditta, te agresszív? LOL, kíváncsi vagyok:P Egyébként a szerző szavait Zanessa máris megcáfolta:))

b írta...

Szerintem elsősorban Zac érdeme a hsm sikere. Még a 2. részkor sem volt publikus a kapcsolatuk. Az más kérdés, hogy azóta a figyelem középpontjába kerültek, de nem gondolnám, hogy csak ezért (mármint hogy együtt vannak a való életben is) lett sikeres a 3. rész. Az tény, hogy a többiek eltörpültek mögöttük a végére, de nem gondolnám, hogy ők tehetnek róla. Ja és a sikerhez Kenny jó szeme is kellett :DD

Addig vártam, hogy nem kaptam hsm2-s dance-s dvdt. Elfogyott minden hsm-s cucc. Brü-hü-hü :(((

;o) írta...

Halihó! Részemről mindenki hozzászólásában látok igazságot!
Mégis, talán most (f.é)-nem volt nagy igazsága. Az idő nem áll meg...
A listák pillanatnyi unalomból születnek (nem csodálom, h Ditta is berágott, mint a 8as anya) és már oly sokszor megbeszéltük, hogy bár nem úgy éljük mindennapjainkat, hogy úristen meddig tart...azért a pakliban benne van, bárkiében,de mi akkor is ugyanúgy fogjuk szeretni és elfogadni őket. Mert azt a döntést, akkor, majd ők hozzák meg (ha egyáltalán meg kell hozniuk majd).
Fant, mindent az utolsó percre hagytál? Neeee! Ne is csodálkozz, ha fáradt vagy és lehangolt. Sokkal jobb volt a tegnapi és a tegnap előtti hangulatod. Hajrá!

;o) írta...

(f.é)nek volt.....bocsi


b talán nézd meg a neten a dvd retail oldalakon. 2 nap alatt kiszállítják. Ha ma találsz és megrendeled, talán kijön még kari előtt...

A mai V eckos kép nagyon jó. Ilyen zokni és cipő kéne a láyomnak is....imádná(m).

b írta...

Persze, f.é.-nek van igaza :) Én a listával nem foglalkozom :)) Azt, hogy mit mutat a felszín-mit ír a bulvár, és mi van valójában, azt senki nem tudhatja, csak az érintettek. Én már láttam-hallottam mind2 verióra példát. Mármint hogy elhíresztelték, hogy szakítottak, csak hogy békén hagyják őket, vagy hogy még együtt vannak, közben meg már réges-rég óta nem. Ezt természetesen nem Zanessára értem most. És szerintem ezt a paparazzis dolgot is lehet manipulálni :)) Gondolom ezt abból, hogy ők sincsenek mindenhol ott :)) És ha nincsenek, akkor miért nem? Vagy ha ott vannak, akkor honnan tudják, hogy hova és mikor kell menni?

Fant írta...

Jól van, jó hangulatban vagyok most is :) Csak engem a vásárlás nem feldob, hanem felidegesít, mindegy mikor van :)
B, érdekes kérdéskör ez a kinek köszönhető a siker című... Én nem úgy értettem (de talán a cikk szerkesztője sem), hogy a kapcsolatuk miatt lett siker az egész HSM. Kettőjük miatt és a köztük lévő kémia miatt, amiről mindíg beszélünk, mindegy, hogy együtt vannak, vagy nem, a képernyőn és a vásznon kiválóan működő párost alkotnak, ezért lett ekkora jelenség az egész (részben). Ha bárki mást tettek volna bármelyikük helyére, már nem biztos, hogy így működne a dolog. Nicht war? :))
Nade Kenny-nek köszönhetjük az egészet :)
A többiek pedig valóban eltörpülnek mellettük, mondjuk a mozifilm már teljesen kettőjükre volt kihegyezve.

És figyuzz, b: ITT meg is rendelheted a táncos verziót :)

Fant írta...

Ez az b, kérdéshegyek, ezt már szeretem :)) A kommented elejével kapcsolatban: jó meglátás.
A paparazzik honnan tudják, hová kell menni? Ezzel kapcsolatban csak találgatni tudok: Vagy az van, hogy figyelik az adott hírességet egész nap (úgyis tudják hol lakik), vagy pedig azokat a helyeket figyelik, ahol gyakran felbukkan az illető, vagy ahol potenciálisan felbukkanhat :) Szerintem legalábbis :) De a kérdés nagyon jó volt :)

Andi írta...

Brü-hü-hü! - ez olyan ismerős...mintha valahol már hallottam volna...csak nem egy filmben....?!

Névtelen írta...

Na valójában ezt,és a többi listát is magasról..:) Nem hiszem,hogy ezt,és számos más hasonló dolgot listák készítésével feltudnák mérni,mindazonáltal az éppen érintett emberkék egymáshoz fűződő kapcsolata megváltozhatna ennek irányában. Bizony roppant fontosnak tartom esetünkben a filmekkel kapcsolatban,hogy megfelelő karakterek találkozzanak. És ha ez túlmutat még önmagán is,hát az szerintem az "életbeli" sikert jelenti.:) Bárhogy is végződjön azt már senki sem veheti el.
Hát a fotósok,igen külön "állat"fajta mármint az a réteg(zaklatós) megvannak a forrásaik,és képben kell lenniük.Tehát azért meg kell dolgozniuk a lóvéért nekik is.:)

;o)!:) Igazad van. "Egyszer élünk"!:)) (f.é.)

Andi írta...

Ilyen csak kevesekkel és egyszer történhet meg, hisz "nem lehetsz szerelmes" mindegyik (filmbéli) pertneredbe....hiába élethű a játékuk vagy szeretné a néző egy párként látni Őket az életben a soron következő partnerrel...!

Fant írta...

Bizony ez így van Andi, ezért is kivételesen szerencsés a blogalanyok találkozása - és szerintem ezt ők is pontosan érzik :)
F.é., te határozottan komolyodsz, úgy érzem :) Ez nagyon jó :) És persze: minden soroddal egyetértek :)

Andi írta...

Sóhaj!:)

b írta...

Gyanítom, hogy van több olyan ember, aki szintén felkerülhetne erre a listára, mert tök jó és szép a magánélete,és összeillik a párjával (meg van bennük is a kémia mondjuk) csak a jóképűsége, dögössége, stb miatt a készítőkek eszébe sem jut :)

b írta...

De nagyon kell röhögnöm. 400 emberrel ment a megadöntő :DDD

Andi írta...

B.S. - Boys...Mike Mayers a végén óriási ha-ha!:)

Fant írta...

400? Az komoly :) Kb. ekkora hatalmas érdeklődés övezte az egész műsort :) Gondolj bele: még jó, hogy nem a Sportarénába tették a döntőt :) Hogy mutatott volna ott az a tömeg :))

Névtelen írta...

Csá! Igen b több olyan ember van,de hidd el azoknak az embereknek sincsen szűkségük egy ilyesfajta listára.:) Tudják,és érzik, ez így kerek.
A megasztárról pedig csak annyit,a tehetségek már az elején kiestek. De a döntőt az ígéretesebb srác nyerte meg.
Fant,a lazulós ezek szerint nem annyira jött be,mint komolyabb!?:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Na végre-valahára elkészültem a legújabb mesés forddal, enyhén szólva részletesebb, mint a németeké, kis térközökkel 5 és fél oldal:))
Egyébként Obamával is megvagyok:))
Holnap nem leszek, max este...uncsi egy nap lesz...a ma estét se hiszem...

Névtelen írta...

Helló LL!:) Mennyi? Úr isten!:))
Ez tényleg mesés.:) Jó uncsi napot holnapra.:) (f.é.)

b írta...

Persze hogy nem kell nekik ilyen lista f.é. :)) Egyre gondolunk, csak én nem fejezem ki magam elég részletesen. Bocsi :)

A mega3-nál is jó félig volt az Aréna csak, bárki bármit írt anno :)) A küzdőtéren piknikeztek, táncikáltak az emberek, a gyerekek meg kényelmesen rohangáltak, mert hogy a zsűri mögött szinte nem is voltak nézők :) Vicces volt hallani Tillától ott a helyszínen, hogy teltház van :)) És ott sem volt meglepetés, az elejétől fogva lehetett tudni, hogy RM nyeri.

LL várom a fordodat :))

Fant írta...

De, de f.é., a lazulós is nagyon bejött, ne hidd, hogy nem! :)) Csak értékelem a komolyabbat is :) A lazulós pedig egyszerűen utánozhatatlan :))

Hű LL, ez igen, látom nem unatkoztál különösebben :) Akkor a németek csak nyersfordítást végeztek ezek szerint :) Holnap: én is csak késő délutántól leszek, mindíg csak az a munka ugyebár :))

Andi írta...

Mindannyian várjuk LL fordját....!

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

A helyszínen?:)) Te ott!?:)
Na szóval én az első kettőt néztem,és nagyon tetszett. A többi,csak ritkán esett meg.:)
Ja,és a német sokkal-sokkal jobb volt,ugyanis azt szemmel kísértem,és füllel hallgattam.:) És a végeredmény is tetszett. De hol vagyunk mi ahhoz a projekthez?:(
(f.é.)

b írta...

Igen :)) Munkahelyi kötelességből. Kaptam jegyet rá, nem adtam volna 10 ezret azért a döntőért :))

Andi írta...

Na még egy szösszenetre...

Twilight/hsm paródia...hmmm?
Dolgozik a pihent agy..!:)

Na pá!

Névtelen írta...

Na,és mit mondotok Nessa Ecko Red-es
képeire?:) Én annyit,hogy tiszta csík!:)) Dorkó térdzoknival,és vakító csíkok.:) Jóóó.:)

No és persze Mr látogatása a gyermekkórházban nálam lélekben értékelve van!:) (f.é.)

b írta...

Az elsőt a felétől néztem. Tesóm rákattant, és kíváncsi voltam, hogy mi az ami miatt szombat este 8-tól nem lehet hozzászólni, mert tv-t néz :)) A másodikat az első pillanattól néztem, mivel a neten fent volt az összes jelentkező meghallgatása. Már akkor volt 1-2-3 nagy kedvencem, akiért később drukkolhattam a bekerülésért, majd a döntők alatt is. És szép sikereket értek el, aminek nagyon örülök :DD És tök büszke voltam magamra, hogy milyen jó szemem-fülem volt már a legelején :))

Névtelen írta...

Eljött hát a mese vége,zárul f.é.-nek komoly lénye!:)
Ébren maradt "zsiványok",jó éjszakát kívánok!:) (f.é.)

;o) írta...

Hahóóóó!
Megjöttem a moziból. Bátran állíthatom, hogy a Valamimarika2 még jobb lett, mint az első volt. Zengett a terem, akkorákat röhögtünk. Eszméletlen! Ne hagyjátok ki!!!!!
A Vörösmarty téren bedobtunk egy forralt bort, olyan hideg szél van és bűz a kaja árusoktól, hogy elment a kedvem az egésztől, bár csodaszép a város este. Na igen, nem véletlenül imádtam ott élni életem első 21 évét....
Jó éjt mindenkinek!!!!

Fant írta...

B, mindent összevetve azért az nem egy rossz dolog, ha kapsz egy jegyet egy olyan műsor döntőjére. Biztos érdekes lehetett közelről látni a dolgokat, ez az infod a félházról meg különösen tetszik :) És figylej, végső esetben akkor még lehetnél zsűritag is :)

b írta...

Már miért lehetnék zsűritag??
Azt azért elmondom, hogy ott a helyszínen teljesen másként hallani a hangokat, ahogy énekelnek, és másként jön le a tv-ben. Nem a hangulatra gondolok. Élőben a hamis hangok és az ordítozás 'fájóbb' :) Szóval, ha a tv-ben jó, akkor a helyszínen mégjobb :)) Viszont ennél az ominózus döntőnél volt olyan, hogy ott a helyszínen nem hallottuk az egyik előadót, hangszert, de a tv-ben nem volt ilyen probléma. (felvételről megnéztem) De elég sok műszaki baki volt akkor ott. Pl a reklám szünetekben a kiesettek énekeltek. Szegény Hoffman Móni mikrofonjába nem tudtak lelket lehelni, majd közölték vele, hogy "adás van, gyere le a színpadról!" Csak így. Aztán a végén csak elénekelhette a dalát, de a Kontor Tomi nem, mondván, hogy ő úgy is énekel a látható műsorban. Jó fejek, nem?

b írta...

Még egy kicsit megázok, bocsi érte.
Szóval a duettes döntőre nagyon sok kollégám akart menni, fente a fogát rá, de érdekes módon nem volt jegy. Ami azért fura, mert elég nagy szponzora volt a mega3-nak a cég. Aztán kiderült a nagydöntő előtt 2 nappal, hogy a kapcsolattartó (külsős, inkább a tv-hez tartozott) folyamatosan lenyúlta az össes repi jegyet. Mert hogy kértek a nagydöntőre jegyet, hogy osztogassanak "fontos embereknek", és nem volt. Így kénytelenek voltak venni! Ezek után pepipult a főnök, és elővette a kapcsolattartót, aminek az eredménye lett az a jegy, amit én is kaptam. És a vicces az, hogy szerintem néhány a főnök nyakán maradt végül, mert előző nap du osztogatta, és akkor már senki nem akart elmenni, mondván, hogy más programot szervezett hétvégére, meg hogy a duettesre lettek volna kíváncsi. De nekem azért élménybeszámolnom kellett :))
ui.: én azért ott voltam a duettes döntőn, és állat volt :))

Fant írta...

Nos úgy gondolom azért lehetnél zsűritag, mert akiket kinéztél magadnak versenyzőket a válogatások alatt, ahogy írtad szép sikereket értek el :) Következésképp jó füled, szemed van a tehetségekhez :) Ebbe a negyedik megasztárba is jobban jártak volna veled, mint ezzel a zsűrivel :)
Azért látom, hogy élvezted azt a döntőt akkor ott élőben - érdekes lehet látni azokat a kulisszatitkokat, amikről meséltél.
Mára ennyi voltam, jó éjt Mindenkinek!

b írta...

Ja hogy így értetted :)) Hiába, már fáradok... Akkor tényleg lehetnék. És lehet, hogy a nézők jobban jártak volna vele :D Hogy lehet a hamisan éneklőket bent tartani? Az 1-3-ban senki nem énekelt hamisan. Mindegy.
Érdekes, az tény. De én sem jártam sokat ilyen helyen, a duettes döntő volt az első. Nehéz volt megállni, hogy ne bámuljak meg sok illetőt, akiket már láttam a tv-ben :D De ők is ugyan olyan emberek, mint mi.
Megyek én is, ma még munka van :((

Névtelen írta...

gratula zanesáéknak
hello mindenkinek
láttátok a képeket amin zac elment egy gyermek korhába annyira aranyos rajtuk
puszi mindenkinek laura

xdittax írta...

Szerintem már nagyon sokan láthattátok azokat az emlegetett zaces és Vamis képeket, elnézést, maiért itt még nem számoltam be róluk, de csinosítjuk a házat, és ami még rosszabb, takarításra vagyok ítélve, hiába van egy nagy csomó indokom ellene! Estefelé azért még remélhetőleg kaptok beőlelem!:)))

Addi elleszek valahogy:)
Pusza: Ditta×××

Fant írta...

Hello! EZT kinéztem, ha már szóba került :)
Reméljük is Ditta, hogy kapunk belőled még ma :))
B, na igen az 1-3-ban tényleg nem a hamis hang volt a jellemző... És ha belegondolsz, hogy úgy reklámozták ezt a mostani műsort, hogy "legenda" - hát röhej nem? :)
Munka az van még még holnap is nekem, de nem szomorít el :) Van rá egy csomó indokom, hogy vidám legyek :)))

Andi írta...

Szép jó napot Mindenkinek!

Én éppen most végeztem a HSM 3 élménnyel...rég óta keresem a filmet a YT-on, több kevesebb sikerrel mert nem találtam rajta a teljes filmet úgy igazán elejétől a végéig csak a zenei részeket meg jeleneteket, össze meg vissza....de így most eredeti nyelven....hmmm....:)
Igaza volt LL-nek, hogy nem szabad kihagyni az élményt eredeti nyelven a moziban....bár az élmény engem most nem moziban ért...a fülemre tettem a fejhallgatót és WOW....!!!:)

b írta...

Igen Fant, röhejes. És az a bajom még ezzel a megával a hamis hangokon kívül, hogy nem voltak olyan egyéniségek, akik odaszögeztek volna a képernyő elé. (ha lett volna, akkor még a hamis hangok is megbocsájthatóak lettel volna). A zsűri pedig no comment... És a poént elfelejtettem mondani a duett-döntős történetből :) Elkezdődött az élő adás, rá 2 perccel kaptam egy sms-t, hogy "jók voltatok a tv-ben :)" Mint kiderült, velünk kezdődött az adás, pedig bent ültünk a tömegben :D Szóval volt élmény ezer :)

És megvan a dvd :)))

Fant írta...

Teljesen egyetértek b! Ha vannak egyéniségek, nem is annyira érdekes, hogy mennyire énekel magabiztosan, akkor elnézhető egy-egy hamisabb hang. (mondjuk ennyi akkor sem :) ) Például én az első rész döntőjében Oláh Ibolyának szurkoltam, mert őt éreztem érdekesebb hangnak, szemben a tényleg tökéletesen éneklő Tóth Verával...
Na kiderülnek a dolgok, te már a tv-ben is szerepeltél :)) Mondom én, hogy a következő lépés a zsűritagság :))
Na megvan a dvd? :) Hurrá!:) Neten sikerült, vagy boltban kaptál végül?

Andi, igazad van, teljesen más élmény eredeti nyelven, én is megtaláltam azt a kamerás verziót, nagyon tanulságos, a magyar szinkron szándékosan lebutította a karaktereket, sokkal gyerekesebbé tette őket. De különben láttam valahol német szinkronosat is :) Hát az még rosszabb :)

Névtelen írta...

Mind a 2 csajnak nagyon jó a hangja, de tény, hogy Ibolya érdekesebb. Kár, hogy annyira öntörvényű :) Van 1 száma, amit a mega2 karácsonyi elődöntőjében énekelt (amikor a nézők beválasztották a 2 P.Tamást). Azt nagggyon bírom :) Az 1. lemezén is rajta van (Most a címe), de az nagyon "steril" az élő előadáshoz képest.
Vettem :)