2008. dec. 5.

Efron és Hudgens lediplomázott

A 19 éves Vanessa Hudgens, aki High School Musical-beli szerepének köszönhetően a tinik királynője lett, idegesen magához ragadt egy párnát, ahogy elmagyarázta, hogy mikor legutoljára voltak Sydney-ben, miként lett megtámadva - egy kenguru személyében.

"Zac [Efron, High School Musical-beli kollagéja] egy kenguru mellett ült, és a kenguru odahajolt hozzá és adott neki egy csókot, és én azt gondoltam 'Oh, Istenem! Ez annyira édes!'" - mesélte Hudgens. "Eldöntöttem, hogy meg fogom simogatni...erre ő hátsó lábaira támaszkodott, felvette a bokszkesztyűit és elkezdett ütni engem!"

Hudgens nyelve villámgyors pörgött, amikor a kengurubokszról beszélt, (ami szerencsére nem sebezeték meg őt) így azon töprengtünk vajon menedzserei nem itattak-e csillagukkal valamilyen extra-erős kávét. Valójában, ezek a menedzserek elővigyázatosságból az egész interjú alatt jelen voltak, ügyelve arra, hogy ne kérdezzünk semmit Hudgens Efron-nal való kapcsolatáról, vagy mezetelen képeiről, amik tavaly jelentek meg az interneten róla.

Tiniket megcélzó Disney filmként, a harmadik és egyben utolsó High School Musical egyáltalán nem foglalkozik olyan kérdésekkel, mint a terhesség vagy a meztelenség. Helyette a szereplők diplomáznak, miközben kapcsolataikért harcolnak és megpróbálnak rájönni, mit is kezdjenek életeikkel - hatlmas táncszámok között.

Hudgens Hollywood-i belépője a Tizenhárom(2003) volt, de csak akkor vált híressé, mikor föltűnt a High School Musical-ben(2006). Mikor megkérdeztük, álmodott-e valaha is hírnévről, Vanessa elárulta: "Nem, természetesen nem! Három éves voltam ültem a házamban és táncokat koreografáltam az Everybody Dance Now-ra és ez mindig jó szórakozás volt számomra - soha, soha nem gondoltam, hogy valami ilyen hatalmas dolognak a részese lehetek!"
Efron, egy menedzser jelenléte ellenére is, némileg magányosnak tűnt, ahogy egy üres szállodai szobában a dugóhúzóval játszadozott.

21 éves srácként, aki számtalan tizenéves leányzó szobájának falán jeleneik meg poszteralakban, Efron rendkívül komoly. Mindazonáltal erős hahotában tört ki, amikor megerősítést kértünk tőle Hudgens kengurus incidensére.

"Ez igaz!" - jelentette ki. "Egy nagyon vicces kifejezés volt az arcán. [Vanessáén]."

A múltban, Efron jó krititkákat kapott a Hajlakk-beli szerepéért, és ezzel eldőlt, hogy ő játssza Kevin Bacon szerepét a Footloose feldolgozásában - aminek jócskán van értelme, ha észrveszed mennyire fizikai az előadása a High School Musical 3-ben. Az első jelenetben például, egy kosárlabdameccsen izzad, mielőtt belekezdene egy dalba.

"Mókás volt, ahogy összeolvadt a zene és a sport." - mondta Efron. "Egy musical számot tervezni a kosármeccs köré számomra lenyűgöző volt."

Efron elmondása szerint, számára először furcsának tűnt, a dialógusokat összemixelni a zenével.

"Visszatérni a beszédből az éneklés és a tánc állapotába néhány nappal ezelőtt még nagyon erdeteinek hatott...aztán mind vissza jött hozzám. Olyan volt ez, mint a biciklizés."

Eredeti cikk: The Sydney Morning Harold.

66 megjegyzés:

Andi írta...

Mit lehet egy dugóhúzóval annyit játszadozni...?...mondjuk, hogy nem jön ki..Oké...de mind ezt a menedzser jelenlétében...?
Nem értem....?

Fant írta...

Azért az milyen már, hogy azzal, hogy mennyire fizikai az előadása arra céloztak, hogy izzad??! :) Hát szóval érdekes cikkírók nem csak itthon vannak :)
Nekem a nagyon fizikai előadásról a Scream jutott az eszembe - na az fizikai volt. Pláne, ha megnézzük ezt a videót, ha már a Footlose-ról van szó:
NÉZD

A kosármeccs pedig nagyon ötletesen és egyedülállóan lett megoldva a New or never-el....

Fant írta...

Teljesen jogosak a kérdéseid Andi :) Figyelj két dolog jöhet szóba: vagy Zac elég sokat bénázott azzal a dugóval, vagy egyszerűen csak forgatta a kezében, mert valamivel le kellett foglalnia magát annyira untatták az újságíró kérdései :) Na, melyik a szimpatikusabb verzió? :)
Apropó, működik neked a linkem? Te vagy a fokmérő: ha a te géped engedi megnyitni, akkor működőképes :))

Andi írta...

Fant:) Oké a linked...műkszik..még nekem is:)
Gratula!!!:)))

Andi írta...

Igen én is felfedeztem némi hasonlóságot a Scream és a Footlose között...és bármennyire is szerénykedik Zefron a tánctudásával...tutira megoldja...mert nagyon jó benne!:)

Névtelen írta...

Nekem időnként az volt az érzésem, hogy direkte bekenték olajjal vagy valamivel, hogy olyannak látszódjon.

b írta...

Hahó :))

Andi írta...

Gratula b a nevedhez!:)

Névtelen írta...

Biztos, hogy ezt CB táncikázta?? Nekem olyan Flashdance érzésem volt :))

b írta...

És máris sikerült mellényomnom :)

Andi írta...

Imádnivaló a Now or never és tökéletes megoldás a kosármeccsre, ahogy mondod Fant!:)
Izzadás?.....cool az eleje...és gyorsan szárad....de imádom ezt is!:)

Fant írta...

De jó, Andi! :) Ennek igazán örülök :) Ezek szerint szimpatizál velem a géped :)) Ezentúl mindíg így linkelek és akkor nem lesz gond a badarságszűrővel sem - kicseleztük :)
Amit belinkeltem szerintem (a tornaelemeket nem számítva) teljesen azafajta tánc és mozgás, ami Zac-nek a legjobban megy és szerintem, ha tényleg összejön ez a projekt és Kenny lesz a koreográfus, akkor csupa ilyet láthatunk majd benne - legalábbis remélem.

Nocsak b! :)) Elkékültél te is :))
Olaj? Ja, az izzadtságra célzol! Az biztos, persze, egyértelmű, hogy használtak valami segédeszközt...
Persze, ez Kevin Bacon a videón a film meg a Footlose... Amit meg kell néznem azt hiszem valamikor.

b írta...

Igen :)) bár nekem zöld az a kék.
És köszi a Footlose-t, végre láthattam belőle valamit. Már kerestem neten, de (természetesen) nem találtam semmit.

xdittax írta...

Valahogy úgy érzem, az én agyam máshogy van egy kicsit beállítva, mint a Tietek. Persze csak egy-két dolog esetében. De az is lehet, hogy már este van. És igazából, valószínűleg én már tényleg benne vagyok. A többiek buliznak, ahogy Ti is jól elvagygtok, de én akkor is most a második legjobb dolgot választom. Az első Ti lennétek, de nanyira szükségesm van egy kiadósra. De előtte még "beveszem az altatómat". :)

Névtelen írta...

DITTA, LÉGYSZI IRJ, PUSZI KITTI! oDA IRJ AHOVA SZOKTUNK:)

Andi írta...

Köszönöm a "cselt" Fant, a "badarságszűrőm" nevében is....hálás vagyok érte...örülök, hogy "szimpatizál Veled a gépem":)

Én már valamikor régen láttam a Footlose-t a Tv-ben...beugrik néhány koceka...főleg az , hogy jó ritmusú, táncos film....de nem olyan élénken és már a történet sem dereng!
Azt hiszem én is frissítek ez ügyben:)

Névtelen írta...

b!!!!!
Neked van oldalad???
Megadnád a címét ha van???
KÖszi

Andi írta...

Az a helyzet Fant, hogy sehogy sem tudom a dugóhúzót és az újságírót közös nevezőre hozni!
Ugyan is nekem a dugóhúzó =
bor,vacsi,romantika,Zanessa!:)...az újságíró pedig jöjjön máskor...a menedzserről nem is beszélve...!:)

b írta...

Nincs oldalam, miből gondoltad?

Névtelen írta...

hááát csak ugy megkérdeztem! miért baj??

Névtelen írta...

nem tom h már ki de valaki írta h a halmarkon vagy valemlyk csatornán lessz egy vanessás film vagy valami ilyesmi! és valaki nem tudja h mi lessz és mikor és melyk csatornán?????ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!

b írta...

Nem baj, dehogy :)

Fant írta...

Aha, értelek Andi! :) Nagyon jó a párhuzamod a dugóhúzó és a vacsi közt, nagyon tetszik! :) Figyelj, akkor így van egy újabb verzióm: Zac azért himbálta a dugóhúzót az interjú alatt, mert így akarta tudomására hozni az újságírónak, hogy jó lenne, ha lassan de határozottan eltűnne, mert valami egész más van betervezve interjú helyett - vacsora :)) Ahogy az újságíró lekopott, a menedzserrel szerintem már nem kellett így udvariaskodni, tudta a dolgát :) Na? :)

Látod b, egész megzavar néhány látogatót ez a nagy színparádéd :))

Nosza Ditta, mivel kapcsolatban jár máshogy az agyad, mint a miénk? :) Különben néha nem baj, ha valamiben nem értünk egyet, látod ;o)-al is a múltkor hogy megörültünk egymásnak, hogy véletlen valamiben más állásponton voltunk :))

b írta...

igen, pedig csak regisztrálni kell azzal a google-fiókkal vagy mivel. és nem kell gmail hozzá.

Névtelen írta...

Ha-ha,ez jó!:)
Vacsi,gyertyafény,romantika,és egy pár,de hoppá!:)
Dugóhúzó?:)) Na vajon milyen ízű lehetett az a gyerekpezsgő,amit kidurrantott vele a drága?:)
Vagy éppen egy Ausztrál hajó vízre bocsájtásának az aktuális vendége volt,majd az aszt követő ceremóniáról hozott szuvenír az.:)
Mindenesetre nem rossz.:)

Dittus,pihend ki magad! HÓ-hó-hó!!:)) (f.é.)

Andi írta...

:)...ez a verzió őrült jó Fant...álmaim netovábbja...tényleg:)

A YT-on megnéztem a címadó dalt és Kevin helyett odaképzeltem Zac-et...OMG...nem semmi lenne!:)
És még Valakit odaképzeltem mellé, de csak...(mert olyan helyesek lennének Together!:))
Aztán ahogy haladtam tovább és tovább....OMG...egyszerűen belebotlottam a BET ON IT-ba!:)...és Ott kész voltam mint a "házifeladat....!

Névtelen írta...

Igazad van Andi,most mondjam azt,hogy az én "tanítványom" a lelkem!:)) Lazulós fajta,és a képzelete?:)) (f.é.)

Andi írta...

A pezsgőhöz nem kell dugóhúzó...kilő az magától...!:)
I'm so Sorry!:)

Névtelen írta...

Fejet hajtok,de kitaláltak már sok-sok csodát!:) (f.é.)

Andi írta...

"A Te tanítványod" a lelked! Oké!
Lazulós fajta Te általad és a képzelete...Mester és Tanítványa!

Fant írta...

Látod Andi, beérett a tanítás :)) F.é. kiképzett kezdő lazulóból, haladóbb lazulóvá :))
Különben ki tudja miféle flancos pezsgőt isznak, lehet, hogy olyat amihez dugóhúzó is kell - külön nekik palackozták :))

b írta...

Mindeniken a saját bejegyzésénél lát egy kukát?

Névtelen írta...

Na Fant,most húztál ki a szarból!:)
Emelem kalapom,talán eljött az ideje annak,hogy kirepülj a szárnyaim alól,de legyél néha tekintettel rám,és ne emelkedj mindig fölém!:)
Köszi.:)) (f.é.)

Andi írta...

Én ilyenről nem tudok mert mindkettő nyitásában nagy szakértő vagyok...de Oké,oké...vettem a lapot és értem az összhangot...!

Fant írta...

Igen b, bármikor törölheted általa a bejegyzésedet :) De ne próbáld ki :)

F.é. :) Eljött volna az idő? :) Még nem állok készen úgy érzem :)) Mindíg tekintettel leszek rád :))

És Andi, belebotlottál a Bet on it-ba? :)) Teljesen véletlenül igaz? :) Különben ez is csak azt erősíti meg, amiről beszéltünk, a két koreográfia jellege közti hasonlóságot :)

Andi írta...

Igen b, kuka utca jelen!:)

b írta...

Kell gyakorolni :)
még a linkbeszúrást is ki kell próbálnom. Múltkor találtam 3 képet, amit csak 1 helyen láttam eddig, gondoltam belinkelem, de már nincs meg az oldalon, cak a zaangelsen "ömleszte" :(

Fant írta...

Tudod Andi, ez egy egyedi, speciálisan csak Z-nek és V-nek gyártott palack, máshol nem láthattunk még ilyet. Tudod: Amerika a lehetőségek földje :))

b írta...

Basszus elszállt az összes letöltésem, kezdhetem előlről :((

Andi írta...

Én valahogy nem csípem az alá-fölé rendeltséget,sajnos átéltem:(
...főleg,ha ezt ki is hangsúlyozzák...légy önmagad...de egy férfi igen is legyen felül,..(néha alul...gyengeség?...igen,néha ez kell...!)...aki fölém emelkedik, akire felnézek..még is egyenrangúak vagyunk....Van ilyen?...csak a mesében!

Fant írta...

Hé, Andi, nehogy elkezdj itt búsulni a nap végére!! :) Úgy örültem, hogy egész héten jókedved volt - itt a hétvége, lehet kikapcsolódni, ez pozitív :)
Ha pedig ezek a negatív dolgok arról jutottak eszedbe, hogy f.é. kienged a szárnyai alól; hát vedd úgy, hogy ott vagyok ahol te szeretnéd, alul vagy fölül, ahogy tetszik! :)
És tudod: minden mesének van valami valóságalapja.
És a pohár, kedves Andi, a pohár félig tele, nem ám félig üres!

Andi írta...

Tetszik, tetszik...ez is, az is...de félre a tréfával...Ott vagy Fant, ahol érzed, hogy lenned kell...!:)

Fant írta...

Oké Andi. :)

Andi írta...

Ez hízelgő Fant, hogy "ahol én szeretném", de miért én....?

Fant írta...

Csak, hogy jókedved legyen :) Ez nálad kardinális kérdés :) Jó éjt!

Andi írta...

Köszi a jókedvet:)

Jó éjt!:)

Névtelen írta...

no comm---

b írta...

A 4. bekezdés első 2 sora hogy jutott eszébe ennek a valakinek??

Fant írta...

Hát b, ezt én is szeretném tudni...

b írta...

Az ilyenekből szoktak a jó kis zaftos bulvárförmedvények lenni...

Névtelen írta...

b én azt hiszem valamit kapizsgálok....

Az amerikai tini filmekben (itt nem a Disneyre gondolok természetesen) előszeretettel használják ezeket a dolgokat a történet bonyolítására. A Disney (gondolom én) egészséges és "normális" háttérrel rendelkező, a lehető legtöbb pozitív emberi tulajdonságokkal ruházza fel szereplőit, hogy azok méltó példái legyenek a ma és a mindenkor gyerekeinek. Tehát megmutatja, hogy az érték abban rejlik, ha tanulsz, sportolsz, egészséges és teljes életet próbálsz meg élni és nem az ha kábítószerhez nyúlsz vagy felelőtlen módon élsz nemi életet stb..stb..stb
Szerintem a cikk írójának is ez lehetett a mozgató rugója!
;o)

Fant, igazán sajnálom az esőt. Itt eszméletlenül süt a nap s egy szál pulcsiba rohangásznak a gyerekek az udvaron....

(f.é), Ditta és a többiek...mizu? Mi van a Mikulással? Nálatok koppant már?

Névtelen írta...

pulcsiban...természetesen.
Lassan mindenki indul a koripályára....csak én maradok itthon egyedül :o(

Névtelen írta...

És b tudod mi jutott még eszembe?
Az, hogy nagyon jó a Disney koncepció. Nézd meg a számokat. Hány olyan film készült már amelyik Amerika tinijeinek sötét oldalát mutatja meg és boncolgatja? Hány ilyen film maradt meg az emlékezetben? Hány olyan film készült az elmúlt években amelyek ugyan felvetik ezeket a témákat, de végülis utat mutatnak a jó felé. És mindennek a megoldása a ZENE és a TÁNC.
Láttad már a Step up 1 és 2.? Nem ugyanaz, mint a HSM, de hasonló a kaptafa. És van még egy, amiben Antonio Banderas egy tánctanárt játszk, nem is tudom mi a címe. Az a "fekete" gyerekek útkereséséről sól. Egyszerűen fantasztikus. Érdemes ezeket a filmeket megnézni, egy jó kis délutáni limi..
;o)

b írta...

Ilyen szemszörgől teljesen igazad van, és jó a koncepció. Nem tudnék hirtelen "nem rossz" filmet mondani. Rocktábor esetleg? Rosszra bőven tudnék :) A hsz-d olvasásakor az Amerikai pite ugrott be :)
Az említett filmekből csak a Step up 2-t nem láttam még (már jó ideje tervben van) és kedvenceim :)) A Step up zenéje is jó :)
Take the lead az eredeti címe, én Vezet a ritmusként láttam.

b írta...

És a Step up-ban srác ahogy táncol... élmény nézni :)))

Névtelen írta...

b az Amerikai pite? Áhhhh, az egy másik tészta szerintem. Ráadásul sztem nem is Disney. Mellesleg megjegyzem megkaptam az össze részét, mert egyszerűen imádtam! Annyira banális, annyira hülye, annyira mai, és annyit, de annyit lehet rajta nevetni, hogy eszméletlen!
Én anyuka vagyok (ha van aki még ezt nem tudja) és szeretném megmutatni a fiamnak is. Talán már itt is az ideje....a mai világban ki tudja pontosan, mikor lehet (egyáltalán kell-e?)elkezdeni a gyerekeket felvilágosítani. Szerintem sok szülő mire odaér, hogy na talán most...addigra a gyermek körberöhögi. Na én ezt megelőztem, de a pite film...nos kicsit zavar az a tudat, hogy amit csinálnak benne, az nem igazán jó. tehát egy tini talán nem jó végéről fogja meg a mondanivalóját és akkor még akár rossz irányba is mehet a dolog.
De a Camp Rock nagyon is jó ötlet volt (ők ugyebár fiatalabbak is mint a pitések)bár az erősen Disney ugyebár és a Footlose is nagyon jó példa lehet a maga nemében. A step up szerintem a mai Amerika és általában a világ gyerekeinek nagyon jó irányadó lehet. Ha valaki élvezi ezt a stílust, zenét annak jó szórakozásul szolálhat 1 csendes délutánban vagy estében. A lányomnál például a HSM szünetben ez volt a csúcs. Mozgalmas, lendületes, tánc, zene, érzelem és némi vad érzelem. Mi kell még?
(nekem -10 év!!!!!)

b írta...

Bevallom az Amerikai pite nekem nem jött be. Igaz csak 1 részét láttam, de pont ezért. A főszereplő srác más filmjét láttam, azok sem voltak rosszak.
Igazából nagyjából a téma miatt ugrott be :)

Névtelen írta...

b a témához kapcsolódhat ez egyértelmű!

Nem tudom mennyi idős vagy. Mennyi lehet a korkülönbség köztünk? Időnként korelnöknek érzem magam, máskor meg úgy, mitha a kindergardenből jönnék. Elég zavaros ez így, mi?
:D

Ha van kedved mond el mi nem tetszett? Érdekel, hogy ugyanaz a film milyen hatással van másra, milyen gondolatai származnak belőle.
Egyébként a 4. rész volt a legszárazabb, vontatott, a huszadik bőrt nyúzom le rólad rész, de még abban is voltak (durva) poénok és az volt az egész sorozat pozitív lezárása. Kicsit megnyugodhattunk, hogy a mi gyerekeink számára is (ha ilyen elmebeteg próbálkozásokra is adják a fejüket) van kiút - egyszer mindenknek benő a feje lágya.

b írta...

Memondom őszíntén, hogy csak villanások vannak a filmből, így nem tudnék értelmeset írni. Lehet, hogy rászánom magam legalább az első rész megnézésére :)
Kindergarten = ovi?

Névtelen írta...

Igen b csak megint rosszul írtam, t-vel kellett volna, t-vel, mint, mint Troy! Kindergarten - óvoda

Névtelen írta...

Már nem tudok több időt maradni veletek. remélem holnap estére márlesznek újabb hírek, jó sok párbeszéd és mindenki kellemesen tölti a hétvégét.
A gyengélkedőknek jobbulást, a bulizóknak jó szórakozást, és általában mindenkinek jó pihenést kívánok!
Üdv Mindnki-net!

Névtelen írta...

b, miattam nem kell végig kínlódnod a filmet. Biztos találsz ettől felemelőbb hétvégi elfoglaltságot is! Üdv!

b írta...

Azt nem mondtam, hogy most :)

Névtelen írta...

Sziasztok!:)
Andi,belecsaptál ám a lecsóba!:)
Alul,felül?:)
Talán kicsit elkalandoztál,nem??:)
Fant,már repülhet oda,ahová csak akar!:) De ez eddig is így volt!
Kitudja,sokan szeretünk egy azon mesét,talán nektek is van közös.:)
Itta vége,fuss el véle!:)
(f.é.)

b írta...

Megtaláltam mind a 6 részt datán, lesz mit nézni :))

Andi írta...

Sziasztok!
"Elkalandoztam"?:)(f.é.),
az bizony meglehet-meglehet!:)