2008. dec. 2.

A film egyik leggyönyörűbb része

Minden igazi Zanessa rajongónak!;)


Vanessa: A Can I Have This Dance az egyik kedvenc számom. Nem látsz gyakran keringőzni embereket, és a tény, hogy ezt vissza kellett hoznunk, és nagyon édes módon csinálunk, varázslatos volt.
Zac: Mikor a többieket néztük keringőzés közben...segített, mert rájöttem, hogy nem csak én vagyok az, aki ügyetlen ebben. Elmondhatatlan, hogy milyen vicces volt Chris Warren – Zeke, mikor keringőzni próbált. A legviccesebb dolog, amit valaha láttam.
Ashley: Zeke most már sokkal jobb, fejlődik.
Chris: Ne is figyelj rá.
Chris: A keringő a legnehezebben megtanulható tánc, de most ha bármikor bálba kell mennem, és keringőzni kell ott, én kész vagyok rá.
Bonnie Story (koreográfus): Zac és Vanessa keringője a film egyik leggyönyörűbb része, elképesztő látvány.
Monique: A High School Musical történetében először táncolhattam Zac Efronnal. Keringőztünk, énekelt nekem, szó szerint úgy érzetem, mindjárt elájulok. Aztán azt mondtam neki, hogy ez az a pillanat, amiről minden lány álmodik.

És egy kis bónusz: :)))

Fordította: LinkLuvor.

51 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hey Mindenki! Olyan jó napom volt! :)) Remélem Nektek is! Egyet értek Bonnie-val...tényleg ez az egyik legszebb jelenet.

xdittax írta...

Semmi extra, de voltak azért nagy mosolyok...és még lesznek is, úgy érzem. De örülök a Tiédnek, és remélem másoknak is jutott jóból, a sok mókából, kacagásból.:)

És tán a romantikából is. :)

Pusszi!

Névtelen írta...

Egész tűrhető volt, de a holnapi nem lesz az...:)
De a tegnap késő esti csevelyeteken mosolyognom kell, úgyhogy most tök jó kedvem van, köszi:)) Szükségem is lesz rá...nade csekkolni kéne a cikket...

Névtelen írta...

Valami olyasmi volt, hogy van vmi program, aminek segítségével növelni fogják a Bandslam ismertségét...de gondolom, a cikk előző részeiben azt magyarázzák...viszont ahhoz most megint nincs türelmem:SS

Névtelen írta...

Ditta mostanában minden napom jobb, mint az előtte való nap. Nem tudom meddig lehetne ezt überelni?! A romantika? Arra még várnom kell pár órát, míg haza érkezik romantikus tévelygéseim tárgya...addig is ez a vidi és a bónusz kép..szóval kellemes mosolyt csalt a szívembe és az arcomra is! ;o)

Névtelen írta...

Mi (kis családom) hsm lázban ég. Most jöttünk a moziból :)) Tetszett nekik! Kár, hogy mögöttünk 3 suttyó tapló enyhén színes bőrű barom ült. Dumáltak, röhigcséltek, tették az agyukat a másiknak, hogy "őt nem érdekli a film", de amikor olyan rész volt (Sream, 2. keringő, musicales rész), akkor néma csendben figyeltek :))
Ja és megint megvilágosodtam néhány mozzanatban :))

Andi írta...

Legyen ez a dal a ma este dala amit köszönök Nektek Ditta és LL és még aki esetleg ezt sugalta...!:)

Erről többet nem írok mert ezt már valóban megbeszéltük néhány
bejegyzéssel arrébb....!!!!!

Fant írta...

Hello Andi! Figyelj arról beszélünk amiről csak akarsz :) Különben is látod: gyári hibás vagyok, rövid távon többször kell beszélnünk dolgokról, mert hamar elfelejtem őket :)) Pedig figyelek ám :) Úgyhogy ne tarts vissza semmit :)

És hello b! Látom egy-két kérdés tisztázódott akkor megint :) Jó neked, hogy még nézheted, nálunk sajna már nem vetítik...
Azt különben sosem értettem meg, hogy ha nem érdekel valakit egy film, akkor miért ül be rá... ?! Nade látod a pohár (akárcsak Andinál ugyebár ;) ) nálad is félig tele van: a nagyjeleneteken elhallgattak a kellemetlenkedők is :)

Névtelen írta...

Ja, elhallgattak :))
Egyébként csak az tűnt fel, hogy Gabriella a szóló számában elmondja, hogy elmegy és nem jön vissza, mert nem tud búcsúzni többet. Persze aki érti, annak ez nem új :) És eddig nem figyeltem a szöveget :))

Névtelen írta...

Sziasztok!! Már megint az a pohár.:)
Hát nálam kifogyott,és még az üvegből is,jaj,a delírium elérte az én gyári hibás fejszerkezetemet is,de sebaj,egyszer élünk!:)) Talán egy futószalagon is utaztunk Fant,de én kicsit előrébbre kerültem,mint te.:)Nyugodtan beszéljetek Andi,bármit,én úgy sem értem ezeket a "bonyolult" dolgokat. Ja,szóval sok hülye megy moziba. Velem is rosszul járnak sokan,ugyanis a dumát film közben ki nem állom,tehát film-kuss!:) Bocsi,de ezt máshogy nem tudtam most körbeírni.:)


Élet,puszillak,és örök hála neked!:)))) <3 (f.é.)

Névtelen írta...

Fant, ezek szerint a lelkedbe másztam. Sajnálom, nem volt szándékos. Azt hittem már fogod a stílust....

Andi te pedig tényleg ne tartsd vissza a mondandódat. Én csak egyszer láttam a filmet, rajtatok keresztül próbálom újra és újra felidézni minden percét.

Amit b említettél....na ez volt az egyik pillanat amit nagyon át tudtam érezni - könnyes egy momentum volt.
;o)

Névtelen írta...

(f.é) az én pohamaram most teli van...méghozzá finom gyümölcsborral. gyengusz, de pont arra jó, hogy a pillanatnyi hangulatomat javítsa.
A Mamma-Mia alatt sajnos mi sem viselketünk kultúr emberek módjára a barátnőimmel. Hangos nevetés, kis tánc ülve, stíröltük a pasikat a vásznon...szóval elég hangulatos lett.... Az ABBA számok nem is tudnak mást művelni az emberrel, minthogy feltüzeljék.
;o)

Fant írta...

Nem ;o), dehogy másztál a lelkembe, fogom a stílust :)) Nincs gond, viccesen írtam :))

Névtelen írta...

Örülök ;o):) De én,ilyen csinálni,hogy Olasz italt ráadásul 1.egész üveggel?:) A kutyafáját,jól esett.:) A Mamma-Mia tökéletes a zene pedig húúúú!:) (f.é.)

Fant írta...

Hello f.é.! :) Igen a pohár :) Látom már ez is rajtam marad, mint a lufi meg a tánc :) Táncoló medve lufival és pohárral a kezében :))
Különben te írtad a múltkor: néha én nem értem a te nyelvedet, néha te az enyémet :)) De alapvetően bírjuk egymást :)
És ;o), tudod, hogy van: néha kell a lazulás! :) Jól mondom f.é.? :)

Névtelen írta...

;o) neked könnyű, te értetted elsőre is, én pedig eddig a képre figyeltem :))

Andi írta...

Sorry....én nem mindíg vagyok olyan könnyen a szavak embere mint Ti...
és Fant...Danke!:)

Igazán "bonyolult" dolgok....?(f.é.)

Névtelen írta...

Azt olvastam több külföldi oldalon is, hogy Zac otthon(SLO) van a szüleinél, mert ott nagyon fontos dolog az, hogy a család együtt legyen hálaadáskor. Vanessa is ezért van együtt mindig a családjával. Ugyanígy volt ez tavaly is. Majd ezután újra együtt lesz a mi Zanessánk, főleg mert közeledik Vanessa szülinapja. Olvastátok a VABN-on, hogy elég sok díjra jelöltek a vadmacskák, úgyhogy a közeljövőben, talán már decemberben is elég sokat láthatjuk, remélhetőleg újra őket mindenfajta rendezvényeken.

Névtelen írta...

És rájuk is fér a pihenés szerintem.
Egyébként a filmben nagyon sok helyen vettem észre, hogy ok nélkül mosolyognak, egymásra is. Jól el lehettek a felvételek alatt :)

Névtelen írta...

b ne is mondj semmit!
Egy kedves ismerősöm éppen ma gázolt a lelkembe egy másik film kritikájának megbeszélése kapcsán. Hidd el semi nem számít. Csak az tiéd, amit te magad találsz meg illetve szerzel meg magadnak. Az összes többi információóóóóóó!

Fant írta...

Nem vagy könnyen a szavak embere, Andi? - ugyan, hol a gond, írd ami jön :) Legfeljebb majd megfejtjük ;)

Én úgy értelmezem Névtelen, hogy azok a jelölések nem valósak, csak eljátszanak a aszerkesztők a gondolattal... De az angolul tudók majd megerősítenek vagy cáfolnak.

Névtelen írta...

Na látjátok ezért várom úgy a Karácsonyt. Akkor itthon vagyuk együtt, csendben, meghitten és nem fotózgat egyetlen trafipax sem az utakon, hogy utána viszont láthassam magamat mindenféle adatbázisban...
;o)

Névtelen írta...

Mi van most Fant?:) Az alapvetően szót te használtad először,nekem címezve! Hogy bírdzozuk egymást,hát ja,de igen sok időmbe teltél ám,ami a lazulásodat illeti!:) Amúgy sok poharad van otthon?:) Kell persze ezért vagyunk itt,vagy nem?:) Andi kedves a "bonyolult" mint szó,most nem kap jelentőséget a lényeg,hogy aranyosak vagytok,ha konzultáltok Fant-tal.:) (f.é.)

Névtelen írta...

Atya ég! Micsoda zűr és zavar lesz itt perceken belül. Már értem LL mire utalt a múltkor...
;o)

Névtelen írta...

Névtelen kifejted a rossz kritikát?

Kérnék 1 kis segytséget. hsm3 filmes bakikat keresek. Csak 1 látott napvilágot?

Névtelen írta...

b nem vagyok névtelen csak szertelen... ;o)
Egy teljesen más stílusú film kapcsán osztottuk meg saját kritikánkat. Nagyon-nagyon jó akartam lenni de rájöttem, hogy sehol nem vagyok a partneremhez képest. Most úgy érzem, hogy be kell pótolnom azt a sok mindent amit kihagytam, gyakorlatilag újra és újra meg kell néznem, hogy valóban megértsem és átérezzem amiről olyan nagyon lelkesen beszél.
;o)

Névtelen írta...

Aha. Azt gondoltam, hogy nem ezzel a filmmel kapcsolatban :)
És nem érdekel ki mit monnd, ha nekem tetszik valami.
Egyébként kiderült, hogy apám is lelkes hsm néző, mert amikor van a Jetixen, akkor mindig nézi :)

Névtelen írta...

b neked teljesen igazad van. Az én esetemben nem erről van szó. Mindkettőnknek nagyon tetszett az adott film. Nagyon jó, hogy van akivel meg tudom beszélni azokat a mélységeket is egy filmmel kapcsolatban, ami másokat esetleg nem érdekel annyira - engem viszont anál inkább. És itt volt egy kis csuszi. Érted már?
;o)

Névtelen írta...

Húúú....na most megyek már tényleg!!!! Nem látok és nem hallok.

azt akartam írni, hogy annál. Bocsánat. Mindenkitől!

Névtelen írta...

;o),ez :)))) (f.é.)

Névtelen írta...

Na jól nézünk ki. ;o) itt hagytál,s
a félreérthető dolgok félreérthetővé váltak?:) (f.é.)

Névtelen írta...

:DDD Asszem én is megyek, mert nekem meg fel sem tűnt...
Értem, és ez tényleg bosszantó :S

Andi írta...

Jó éjt Mindenkinek!:)

Névtelen írta...

Jó éjt nektek!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Szóval,visszatérve erre a jelenetre,volt nagy sürgés-forgás.:
Tényleg ámulatba ejtő dolgok történtek az egész film kapcsán.:)
Zanessa tánca tündér tánc,ilyen csak a mesében történhet meg csupán,és persze a vásznon.:) Jó volt újralátni,és ismét dereng a film nálam.:) (f.é.)

Fant írta...

Mindenki megy, én most jöttem csak ismét, lelket kellett öntsek valakibe, egyben eloszlatni egy tévképzetet.

F.é., akkor az "alapvető" szót kihagyhatjuk :)) Sok időbe, ugye, nem volt egyszerű művelet :)) Poharam van mindenféle :))

xdittax írta...

<3

Jó éjt Néktek;)
Gondoltam, ennyire csak beugrok!;)

Pusza: Ditta×××

Fant írta...

Jó éjt Ditta! :)

Névtelen írta...

Még vagyok, Grace klinikát nézek. És emlékezek a filmre :) Jó volt megint látni élesben :))

Fant kérdeznék valamit, de nem tudom, hogy itt tegyem-e :)) Rólam lenne szó.

Névtelen írta...

F.é. igen, térjünk vissza a jelenetre :))

Fant írta...

Te döntöd el mennyire privát a dolog. Ha nagyon magánügy, akkor megadom a mail címemet. De várom a kérdésed mindenképp.

Névtelen írta...

Puszi Dittus,jó éjt!:)
Fant,majd máskor megbeszéljük,most másnak lenne rád szüksége.:) Én nem vagyok türelmetlen,ha eddig tudtam várni a soromra,hát talán most is sikerül!:) (f.é.)

Névtelen írta...

Hááát, nem tudom :) Az egyik kérdés kapcsán merült fel bennem megintaz egyik bejegyzésnél, és pont ma gondoltam hasonlóra :) Először lehet privi? Szégyenlős vagyok :)

Fant írta...

F.é. :) Bár nem biztos, hogy értem a várakozást :) Mostanra vonatkozik, vagy arra amit tegnap este írtál? :)

Fant írta...

B: rendben.

fantom2583@gmail.com

Várom a kérdésed :)

Névtelen írta...

Ok, megy, de 1-2 perc türelmet kérek :)

Névtelen írta...

Is-is,de nem fontos,talán amolyan "gyári" részemről.:) Egyszer,valamikor........ (f.é.)

Névtelen írta...

Itt vagyok megint.

Névtelen írta...

Csáb!:) Térjünk vissza.:) Na? Kérdés?:) (f.é.)

Névtelen írta...

Hát,ha nincs kérdés,csumi!:)
Szép éjszakát nektek,és persze magamnak is:)) (f.é.)

Fant írta...

Jó éjt Mindenkinek!