2008. dec. 2.

Újabb hódoló...;)


Ugyan a nóta marad, a hír változik és a páros "kicserélődik"...

Brittany Snow-nak volt lehetősége, hogy közelről és személyesen dolgozhasson együtt Hollywood legforróbb fiataljával, Zac Efron-nal a Hajlakk mozi kapcsán, és bizony őt is rabul ejtette férfias sármja.

"Azt kell mondanom, hogy az egyik legszexibb pasi, akivel együtt dolgoztam." - áradozott a fiatal szőke színésznő. "Ő olyan jó ember, és ez sokat jelent."

Forrás: Times Of The Internet; Zac-Efron.Us.

30 megjegyzés:

Névtelen írta...

Naná,hogy olyan jó!:)
(f.é.)

Fant írta...

Ditta micsoda témákat talál így estére :)) De ez a csaj legalább érthetően mondta el a véleményét :))

Névtelen írta...

Ez a kép mikori?

Névtelen írta...

"Lehet szőke,lehet barna,de mindegyik azt akarja" mondani,hogy ez a pali olyan cool!:)) Ne célozgassunk kérem,az észnek nincs köze a hajszínéhez!:) (f.é.)

Fant írta...

Ez igaz :))

ades írta...

lÁTÁTTOK STELLA KÉPEIT IGAZÁN TANULHATNA VALAMIT NŐVÉRE HIBÁJÁBOL.

Névtelen írta...

Nem,nem láttuk(legalábbis én nem) Miről van szó?

xdittax írta...

Szerintem is igaz:)))

Nem, Ades, én nem láttam képeket Stelláról, mostanában. Vagy milyenekre gondolsz?

Névtelen írta...

Hali!
A német...vmi fenonenálisan sikerült....bár még be se kellett adni, és nem a lecke volt a fenomenális, hanem a szitu...szóval mondom. Az a bizonyos antifan, aki a múltkor beszólt (azóta sztem rájött, hogy nem kellett volna:P), megkérdezte német előtt, hogy ugye én se tudtam megírni a 2. párbeszédet (ahol a szobákat kell átrendezni)...nagy vigyorogva mondtam, hogy igen, nekem összejött:)) Egész nap ezen röhögtem:PP És még egyszer köszi a segítséget, és hogy vagytok nekem:)))
Ja, és a mai fordításból egyetlen mondatot nem értek: "Már egy hete itt lakom". Sima jelen időben ezt hogy mondják? Danke addig is.


Ades, csak nem?! Nem, nem láttam, de nem is akarom:((

Brittany sztem jó fej, a Hajlakkban jó volt, és nem hasonlít Amberre egyáltalán:))

Névtelen írta...

El kell, hogy szomorítsalak benneteket, most már az összes külföldi Zanessa oldal 100%-ra megírta, hogy Zac és Vanessa már nincsenek együtt. Én azért titkon még reménykedem abban, hogy nem nekik lesz igazuk. Bár az igaz, hogy mostanában semmi hír, kép nincs róluk, így nem tudhatjuk, hogy együtt vannak-e vagy sem. Állítólag a gyűrű amit a napokban Vanessa viselt, nem is az a híres Kuuipo(lehet, hogy nem jól írom) gyűrű, hanem csak egy snassz másik. Szerintetek is? Valaki esetleg tud valami biztatót mondani Zanessáról?

Névtelen írta...

Tudod mit? Nem tudsz elszomorítani, érdekes, hogy egy ilyen külföldi oldallal sem hozott össze a Sors:PP És mit mondtunk, mennyivel tudnak többet nálunk a külföldiek? Most mennem kell, de ehhez utoljára szólok hozzá...

Fant írta...

De jó LL!!! :) Ennek igazán nagyon örülök! De jó!
Figyelj a mai mondatod nem hangzik nehéznek. Vagy ez lenne a csel? :)

Ich wohne seit eine Woche hier.

Még majd gondolkozok, hogy lehetne bonyolultabban mondani.

Örülök, hogy segíthetek! :)

Fant írta...

Persze: sziasztok! :) Névtelen, csak annyit mondok, hogy olvasd el ;o) véleményét pár nappal ezelőttről ebben a témában. Abban benne van minden.

ades írta...

http://www.oceanup.com/2008/12/stella-hudgens-myspace-pictures-leak.html
vannak benne durvák

Fant írta...

LL, esetleg még a "schon" szót használhatod, úgy hogy: "Schon seit eine Woche wohne ich hier."
De különben én úgy mondanám legszívesebben, ahogy először írtam. De alternatív lehetőségnek ez is jó szerintem.

Azokat a képeket kár lenne túlreagálni, az a véleményem Ades.

ades írta...

jó fant de egy 13éves kislány azért ez durva

Névtelen írta...

Helló!:)
ades,a képek:hmmmmmmm-hmmmmm.
elgondolkodtató egy kicsit,de nem feltétlen rossz. (f.é.)

Névtelen írta...

Sziasztok!!!
1. Sztem Stella képei egyáltalán nem durvák! Nekem egy csomó volt osztálytársam 10-11 éves hugának ezerszer durvább képeit láttam!! Meg am is... egy kicsit kivetkőzött önmagából és jól érezte magát... vagy nem??
2.Ez a ,,Zanessa szakított'' dolog
sztem kacsa!! Azt hiszem mindketten próbálnak a családjukkal több időt tölteni!! Zac is biztos tuti hazautazott!!! Hiszen mostanában rengeteg időt töltöttek együtt, ezért most bepótolják a lemaradést a csaléd felé!!
ENNYI!!
Pussz:Kitti:):):):)

Névtelen írta...

Én is úgy gondolom, hogy a családjukkal vannak, hiszen mostanában sülve-főve együtt voltak és valószínű, hogy lesznek is a közeljövőben. Gondoljunk csak Vanessa szülinapjára stb. Különben is én azt olvastam valahol egyszer, hogy ott ahol ők élnek nagyon fontos a háladás, mint ünnep, és ilyenkor mindenki a családjával tölti ezt az időt, mint ők is. Fontosabb, mint a karácsony.

Andi írta...

Nagyon "rejtéjes" gépetek van, hogy Ti látjátok mind azt amit én nem....vagy fordítva van ez....????

Névtelen írta...

Köszi, beleírtam a mai lenyóba:)) Igazából a seit nem jutott eszembe, meg angolul ez perfekt alakban lenne, szóval azt hittem, Deutschban is.

Stellával kapcsolatban rosszabbra számítottam, sztem kicsit túlbulizták magukat, ennyi az egész:)

Andi, nekem mindent betöltött a gépem. Firefoxszal próbáltad?

xdittax írta...

Én se akadtam bele olyan oldalakba, amik bitostra tudják, vagy egyáltalán azt tippelik, szakítottak...Nem tudhatják, persze mi sem.

Viszont...én nem érzek semmit. Csak a sok-sok türelmetlenséget az emberek részéről. Boldogok. Legyen elég ennyi.

Fant írta...

Andi, nincs semmi gond a gépeddel, csak működik a badarságszűrő, tudod :))

Szívesen LL :) Németben a seit egyszerűbb: semerre nem alakítjuk, csak ebben a formában használjuk :)

Névtelen írta...

A Stellás képekre visszatérve,megoszlanak a vélemények,és bennem is amolyan kettős dolog fogalmazódott meg ezzel kapcsolatban. Mégpedig az első,az a jobbik,hiszen semmi rossz nem jelenik meg ezeken a képeken,sőt bulisnak tartom őket.:) Én is ilyen lökött "gyári" voltam már akkor is,amikor azokban az éveimben voltam,mind most ők.:) Továbbá,csupán az ujjak számát,és vélhetően a leghosszabb ujjunk hosszának bemutatását fedeztem fel 1-2. képen.:)Hát mi tagadás,olykor én is megszoktam mutatni,de nagyon ritkán.:)

A második:Ez igazán a média világa.:( A hasonlatok feltárása,az esélyek latolgatása,a kitalációk tömkelege,és sorolhatnám még ,de nem teszem!:(
Gondolom értitek?:) Ez a show-buiznes,az árny oldala,mert mi mind tudjuk,abból is van bőven!:( De mindenesetre a képek jópofák,nekem nincs velük bajom.:)
(f.é.)

Fant írta...

F.é., nagyon egyetértek. Maguk a képek semmi olyat nem tartalmaznak, amin komolyan hőzöngenünk kellene. Azért lehetett ez egyáltalán érdekes, mert Vanessa húgáról van szó, egyből az ő (jelentősen tútreagált) képeivel akarták párhuzamba hozni. Ez most nem jött be, de sajnos egész biztosan lesznek még hasonló törekvések. Ilyen a média, ahogy te is írtad... Nem a teljesítmény az érdekes, hanem a minél nagyobb szenzáció - lehet negatív is, annál jobb nekik...

Névtelen írta...

Látod,ebben viszont én biztos voltam
Fant.:) (f.é.)

Névtelen írta...

Sziasztok!!!!!
Látom kellő véleményáradat van a kis Hudgens lánnyal kapcsolatban. Kedves ismeretlenem ma elküldte nekem is.
Az én első gondolatom a következő volt: ez a kislány egységes családban él; van apu és anyu aki az irányadó mértéket megmutathatja gyermekének. Ha ők úgy látják, hogy az ő lányuk tudja "éretten" kezelni a dolgait és ezzel magára hagyják, akkor azt el kell fogadni. Az már más tészta, hogy a saját gyermekünket, testvérünket, netán barátnőnket szeretnénk-e ilyen fiatalon ilyen képeken viszontlátni. Az a mi értékrendszerünkön múlik. Szerintem, ha bármelyik hétköznapi tiniről készült volna a kép elmentél volna mellette te is ades! Ma ez már elé hétköznapi (sajnos) - ráadásul Amerika meg egyszerűen csak Amerika. Egy külön kaszt az emberiség elegyében. Bár nem hiszem, hogy ilyen fotókért el kellene hagynunk akárcsak a mi kicsi országunk határát....

Névtelen írta...

No, most pedig arra a szakításos dologra. Bár mi is történik,bárhogyan alakul egy kapcsolat,azt el kell fogadni.
Vannak döntések,és ezek bizony a felnőtt korral magával járnak,amelyek óriási felelősséget hordoznak magukban.Legyen ez karrier,vagy magánélet.Egy életet élünk,ki így,ki úgy. Én még nem hiszem,hogy Zanessa kapcsolatának vége lenne,de ha így is van elfogom fogadni,mert ez az ő döntésük,és a miértek nem a mi közünk. Ezek a srácok fiatalok még,és mi is többen azt a"hitet"valljuk,kell a viszonyítási alap. De én hiszem,hogy ennek itt,és most nincs még vége.:) A képek pedig jönni fognak,csőstül!:)) (f.é.)

xdittax írta...

Ámen.

Stella. Ő is csak éli az életét. Azért, mert van egy ragyogó és ismert nővére, még nem kellene, hogy ilyen fényképeit ennyire felnagysítsa a sajtó. De ezen nem lehet változtani,bízzunk benne, hogy ez még nem viszi el a lánykát.

Bár én sem vagyok partyarc, fényképezőgép láttán tudok poénkodni, (ezzel palástolom, hogy mennyire utálom a katoogást - csak egy kicsit), és valóban, Setllához hasonlóan ttöbb ezer vele egykorú vagy idősebb/fiatalbb fiatal készít ilyen képeket. Ez valóban saját megítéléstől függ, személy szerint simán el tudok tőle tekinteni, attól függetlenül, hogy például én sem 13 évesen, sem 3 évvel később nem csinálom ezt. De mindenki más, nem? És az emberek fellett nem ítélkezhetünk.

Úgyhogy egyetértek előttem szólóakkal. nagyon okosakat mondtak.:)

Andi írta...

Ott vagyok LL a Firefox-on...viszont valamire rájöttem,ha Pl.: a VABN commentjében nyitom meg az adott linket...no propblem...nekem csak az itt magadott linket beírva nem nyitja meg..."semmi sem tökéletes":)

Köszi Fant:), hogy emlékeztetsz arra a "badarságszűrőre":)így sokkal könnyebb elfogadni,hogy számomra nem látható ami mások számára az...:)