2008. dec. 5.

Újabb színfalak mögötti videó

Gondolom, most mindent akartok, a tegnapi kihagyás miatt, amiért őszinte elnézést kérek, főként, hogy esetleg emiatt nem volt szép az álmotok az éjjel. De mondok egy jó hírt, bár még csak december 5. napja jött el, így is ország-világszerte Mikulásokba ütközni...:)))

De most térjünk vissza egy másik varázslatos világhoz...

Így készült az I Want It All:


Ashley: Az I Want It All-t forgatjuk, nagyon izgatott vagyok, ez a leglátványosabb szerepem, minden szereplő benne lesz, Vanessa, Zac, nagyszerű, nagyon élvezem, remélem, mindegyikőtöknek tetszeni fog.
Az I Want It All nagyon jó móka volt, szerintem az összes film közül az egyik kedvenc számom, mert nagyon Fergie-Gwen Stefani-szerű találkozás Sharpay Evans-szel. Szóval nagyon cool, imádom.

Fordította: LinkLuvor.

36 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egy ír Vanessás ford postázva:))

Névtelen írta...

És egyébként üdv itthon...az az alatató fontos lenne...rövid lesz az éjszakám, legalább azalatt aludjak jól:)))ahogy Mindenki, aki olvassa:))

Névtelen írta...

LL az ír fordnak nagyon örülök. Én megnéztem a videót.....mostmár kíváncsian várom, hogy a fordítás hogy alakult a TE szemszögedből....
A Z féle is meglesz? Az elég érdekes interjú volt. Azthiszem Znek minden az arcára volt írva, ezúttal sokkal jobban, mint máskor.
;o)

Névtelen írta...

Ez azír akcentus nagyon hadarós volt...a hapi akadozott és hadart egyszerre, de remélem, jól értettem...Zachynek is volt?...ok...már nézem, akkor olyan is lesz:)

Névtelen írta...

Az I want it al már egészen biztossá tett abban, hogy Lucasnak a musical iparban a helye. Remélem sikerülni fog neki...talán ő lesz az új Gene Kelly vagy Fred Astair - mennyi jó filmmusical kerülhet majd a vászonra! Hmmm..
Annak is örülök, hogy Ashley ilyen pozitívan látja munkáját ebben a műben; nekem meggyőzőbb volt azért ez esetben Lucas. De mindettől eltekintve szerintem is frenetikusra sikeredett!
;o)

U.i.: remélem a csizmákat estére kipuceváljátok! Itt őrületes meló folyik ezen a téren...de hogy mi a csuda kerül a csizmákba???????? lehet, hogy a palacsinta amit éppen most sütögetünk....
Remélem a télapu nem felejti el a listámat beszerezni ;o)

Mindenkinek kellemes és izgalmas estét kívánok. Ennyi jó embert nem hagy ki a Mikulás!

Névtelen írta...

LL bizony, hgy volt. Sajnos én még fele annyira sem tudok in English, mint Te, de az egyértelmű volt, hogy forogtak Zac szemei, mint a szemafor, mikor V szóba került és a végén is nagyon-nagyon komolyan és határozottan (így még nem is láttam)utasította el, hogy a magánéletéről beszéljen. Szerintem ez a pasi az életben többet nem fog interjút készíteni vele.
;o)

Névtelen írta...

Jó munkát! Látjátok? Senkit nem hagy ki a Mikulás! Nekem ez lesz az ajándékom. Titkon nagyon vártam! Köszönöm LL! ;o)

Névtelen írta...

Nem arról volt szó, ezt félrehallottad. Nem a magánéletéről kérdezte, hanem arról, hogy milyen érzés ezzel együtt élni, hogy a kapcsolatukra ennyire kíváncsi a média. És erre Zachy adott egy elég komoly választ. To be continued...

Csizma...lol, az van, méghozzá akkora, hogy egy kiló csoki is belefér...viszont ez most nagy probléma lesz, reggel 5.45-kor már a sulimnál kell lennem, indulunk Bécsbe....

Névtelen írta...

Ez az! *belebokszolalevegőbe* Nem megyek ma edzésre, elintéztem! Csak nehogy elolvassa ezt egy tényező...bár ennek nulla az esélye, tettem rólaxP
Szóval akkor csinálok még egy interjút nektek:)

ades írta...

KIVÁNCSI VAGYOK ARRA A VIDEORA HA VALAKI BELINKELNÉ AZT MEG KÖSZÖNÉM

Névtelen írta...

Zac
Vanessa
itt van mindkettő:))

ades írta...

KÖSZÖNÖM SZÉPEN

Névtelen írta...

LL lehet, hogy úgy van ahogy mondod, de a végét erősen megvágták és Z is csak belemorgott, így elképzelhető, hogy nem értettem. Mondtam hogy nem vagyok a top-on.
;o)

Névtelen írta...

Az is kész van, a végét is értettem...csak az a hapi idegesít az akcentusával:P

Névtelen írta...

Sziasztok, végre hazaértem. Teljesen le vagyok engedve, mint egy kilyukadt lufi. Azt hiszem az este folyamán csak ülök, és nézek ki a fejemből. És keresek valami agykikapcsoló néznivalót :))

Névtelen írta...

Sziasztok!:)
Hazaestem,de én is rohanok tovább.
Mikulás discó-ba megyek:)
De igyekszem tiplizni haza,és jövök.

Fant! Semmi? Mert jártam nálad,de nem vagyok biztos benne,hogy el is jutottam.Mert valami szerverhiba jött közbe. Ha jelzel,akkor arra majd visszatérünk ma,ha neked is megfelel!:)) (f.é.)

Fant írta...

Hello F.é.! Semmi, nem jutott el a leveled hozzám, szokott ilyen lenni, félúton elkeveredik valahol... Próbáld meg újra - megfelel ma :))
Mikulás-disco? :) Jó mulatást! :)

xdittax írta...

Ó, igen. LL-nek korai alvást, b-nek élvezetes filmnézést, ;o)-nak gyógyulást és jó gyerkőcözést, F.É.-nek jó tánci-táncit. Fant, és Ti többiek, mit csináltok?:)

Andi írta...

Sziasztok!
Én Titeket olvaslak:)

Fant írta...

Én éppen aktív semmittevésben vagyok Ditta :) Ürül az agyam :)
Meg tanulgatom, hogy kell úgy belinkelni valamit, ahogy LL magyarázta az előző hírnél :) Kinéztem egy hosszabb interjút a kino.de-ről, megpróbálom majd belinkelni melyikről van szó :)

Hello Andi! :)

Névtelen írta...

Fant neked is megváltozott a neved, biztos csak ilyen állapotban lehet limkelni. Ezt hogy csináltad?
Egyébként csak zenét hallgatok, nem tudtam filmet választani.

Andi írta...

Fant:) a Te agyad NEM "ürülhet"....
hol tart a "poharad"...félig tele kell, hogy legyen...!!!:)

Névtelen írta...

Hogyhogy megváltozott a nevünk? Ezt most nem vágom...remélem, sikerült rendesen elmagyaráznom a linkes cuccot, ha gáz van, segítek:))
Én épp a Die Fanshowt akarom nézni:)

Fant írta...

Félig tele van Andi :) Néha kell üríteni, hogy legyen elég hely a pozitív gondolatoknak. De, aranyos vagy, köszi! :)

B, már egy ideje ilyen identitáson futok :)) Megpróbálom elmagyarázni, hogy kell ezt csinálni: az identitás választásánál a Google/Blogger-t választod, így ha van gmail-es email címed, akkor az ott beállított neveddel fogsz megjelenni itt, úgy mint én (vagy Andi és LL pl). Ha nincs gamil-ed a blog felkínálja, hogy segít létrehozni egyet. Különben én a gmail-t favorizálom minden tárhely közül, nagy, egyszerű és nem fagy.

De a linkelésre rájöttem különben, nézd csak meg a legújabb hír kommentjei közt :)

Akkor próba újra: Szóval Ditta, EZT néztem ki. Ez ugye nem volt még?

Névtelen írta...

"linkesen" látom, és egy B betű van előtte. Az enyém nem ilyen.

Névtelen írta...

Köszi Fant. Volt gmail címem, de 1x csak nem engedett be rossz .

Fant írta...

LL, azt hiszem én megértettem ezt a linkelős dolgot, nagyon köszi, hogy elmagyaráztad, fogalmam nem volt eddig, hogyan is kéne hozzáfogni, így már egyszerűbb az élet! :)
Fanshow? :) Készülsz a holnapi útra, edzésnek jó, nemde? :)
Már én is többször szemeztem vele, gondolkoztam is rajta, hogy valami magyarítást kellene belőle készíteni, csak hosszú nagyon. Úgyhogy egyelőre nem tudom milyen formában csináljam meg... azért nem semmi promóció volt ez a németeknél... Talán sehol máshol nem volt ekkora műsor, csak ott.

És b, nem tudtál filmet vélasztani? A bőség zavara, igaz? :)) A gmail is képes ilyen cselekre, amit írtál, pláne, ha elfelejted a jelszavadat ;))

Névtelen írta...

Genau, Übungnak akartam...megnéztem az első két részét, és nagy meglelpetésre értettem, hogy mi történik:))) És ha fordot akarsz belőle gyártani, csináld sztem részletekben, ahogy én is még V egy RD-s szereplését...bár ez kétszer annyi...
Örülök, hogy összejött a linkelős dolog:))
Sajna a tényezők megint kezdik akadályozó tevékenységüket:SS
Filmek tekintetében nekem is egy rakat vár nézésre...és még egyszer meg akarom nézni a Hajlakkot is...
Nahjó, mennem kell, tényezők...

b írta...

Ez az, hogy nem felejtettem el! Bosszúból nem használom :)

Fant írta...

A Hajlakk projektre rá vagyok állva én is, folyamatban is van a beszerzése. :) Emberek, a filmekkel kapcsolatban - ha beterveztétek a TDK-t de még nem jutottatok el odáig hogy megnézzétek, egy tanács: A szinkronos verziót messze kerüljétek el!!
A Fanshow-al az a legnagyobb gondom, hogy lusta vagyok tulajdonképpen :) De azt hiszem hamarosan belevágok majd...
Bosszú b? :) Cseles, ravasz :))

Névtelen írta...

Hey! Lecertem a családot Catanban!
Ma én vagyok a csúcs...igazi atommaki!
Huanita banana...uh.uh..uh!
Tényleg nem emlékszik senki a Footlosera? Nézzétek meg! garantáálom, hogy felemelő lesz! Én imádom!
Night!
;o)

Névtelen írta...

...levertem....

Névtelen írta...

Megjöttem,kitánciztam magam!:)
Hú ezek a linkelős dumák,nah ebbe én nem szólok bele.:)
Amúgy is kicsi vagyok,így a nagyok dolgába pláne nem kotyogok bele.

Andi,ha a pohár üres,bizony a fej is az szokott lenni!:)
A kérdés csak az,mekkora is az a pohár?:)

LL,neked jó utat holnapra,érezd magad jól!:)

Fant,talán most sikerült,de nem tudom(azon voltam).:)

;o): te pedig mindig csúcs vagy,pláne most!:)

Jaj b! Ne bosszúskodj!:))

Dittus,köszike megvolt!:)

(f.é.)

Fant írta...

Sikerült, f.é. :) Reagálni is fogok.

;o) - :) Gratula! :)

És persze csatlakozom én is: jó utat LL, aztán csak bátran azzal a némettel! :)

Névtelen írta...

Húúú LL még felkeltem, mert eszembe jutott, hogy elfelejtettem jó utat kívánni! Ha teheted nézd meg helyettem (is) a bécsi karácsonyi vásárt - biztos gyönyörű!!! (csak egyszer eljuthatnék oda...)
És emlékszel? Fel a fejjel, be a hassal, csípődet magad alá és mutatsd meg nekik!!!!!!
Élménybeszámolót is kérnék!!!!!!!
;o)

Névtelen írta...

Ez a pasi...nagyon durván beszél...és hihetetlen gyorsan...szinte egy büdös szót nem értettem abból, amit mondott...csak Zacy válaszait értettem...Nagyon tetszett az arckifejezése, amikor a csávó kimondta Vanessa nevét. Olyan volt, mint aki kűzd az ellen, hogy nekimenjen...:D:D

U.I.:Remélem nektek is jó sok mindent hozott a Mikulás!:)