2008. dec. 7.

Nyomot hagy maga után

Itt az idő az újabb elérzékenyülésre! Jóval több, mint egy hónapja mindannyiuknak elszorult a torka, talán most is meg fog ismétlődni az érzés, hisz' ez egy valamiféle búcsú, de...de a pozitív szavak, a pozitív dal, ritmus és tánc mind-mind jelen van.

A következő dal akkor is maga a jókedv és vidámság, mely örökre nyomot hagyott bennünk!^^ Szóval, nézzük hogyan készült:)



Ashley: Ó, az nagyon nagy móka volt, a High School Musical, az a szám nagyon közel áll hozzám.
Vanessa: Olyan, mint egy visszautalás a Grease-re. Vidám, pop-szerű, olyan old-school-musical, nagyon jó móka volt, tánc tonnaszámra a diplomázás után. Nagyon cool.
Monique: A High School Musical messze a legjobb számomra, a We’re All in This Together-re emlékeztet. Úgy érezzük, olyat csinálunk, ami hatalmasabb nálunk, ami nyomot fog hagyni.
Ashley: Olyan, mintha összegeznénk az összes előző filmet, mondván, hogy továbbmegyünk, és nem tudjuk, mi fog történni, de a High School Musical mindig az életünk része lesz.

Fordította: LinkLuvor.

94 megjegyzés:

Névtelen írta...

Asszem ez az én fordom:PP:))
Csak beugrottam csekkolni a feltöltőt, az összes kép fent van, remélem, most jó linket adok...
Katt

Névtelen írta...

Az a link is jelszavas, mindjárt megoldom, sorry, csak a képmegosztós dolgot még nem vágom...

Névtelen írta...

Okés, most jó, átállítottam nyilvánosra...megyek, majd este jövök:)

Fant írta...

Sziasztok! Bizony, ezt a nyomot LL hagyta :) Persze imponál a feltételezés, hogy ezt a remek munkát én végeztem volna :)

Csak estére jövök én is.

Andi írta...

Sziasztok!
Ez az út nagy élmény lehetett Neked LL, olyannyira szépek a képek, hogy szinte magamat is odaképzelem....az a hatalmas piros gömb egyszerűen óriási!:)

Az esti légy ott nálam is dettó!

Névtelen írta...

imadom ez ay eggyik kedvenc szamom
laura

ades írta...

http://blog.vanashbrenique.net/2008/12/brenda-vanessa-new-moon/
valamelyikötök le irná a lényeget ja és aképek nagyon szépek

Névtelen írta...

Az a lényege, hogy a Twilight folytatásában, a New Moonban, amit márciusban kezdenek majd forgatni, lesz egy Leah nevű új szereplő, egy vérfarkaslány. Sok pletyka terjeng a neten, hogy kik jelöltek a szerepre, és Vanessa és Brenda Song neve is köztük volt. Tartanak egy belső szavazást, hogy melyiküket látnák szívesebben. V vezet:)

xdittax írta...

Erről már nagyon régóta folyik a szó a neten, ott a lányoknál és ez nagyon izgalmas. Bár hatalmas kíváncsiságomnál fogva amint végeztem a Twiligh-tal, elolvastam a wiki-n a további könyvek rövid tartalmát, nem futottam bele a Leah névbe. De olvasva a commenteket nagyon érdekes karakter lehet, nagyon öszetett, csupa félig jó-félig rossz tulajdonsággal. Ő az egyetlen vérfalkaslány. Összetörték a szívét. Nagyon szarkasztikus. Ez egy igazi kihívás.

Twilight + Vanessa Hudgens = HEAVEN

Névtelen írta...

Asszem megkapom azt a könyvet szülinapomra...ezek szerint a folytatás is kell:)) Egyébként lehet, hogy elég érdekes szerep lenne...mit gondoltok?
És Ditta, a VABN-es fanfic?:)

xdittax írta...

De LL, azt ugye tudod, hogy Magyarországon mindösszesen csak az első kötet jelent meg? A maradék három még sehol...:(((

Persze a neten biztos meglehet valahol találni angolul a következő izgalmas részeket. És még akkor is roppant igalmas, ha tudod miel végződik az egész...:)))

És a VABN-s fanfic. Számomra a kedven Z&V törim. Van még sok szép, rövidebb, hosszabb terjedelmű, de ez...annyira szép és annyira bámulatos.

KATT! <3

Névtelen írta...

Hellóka!:)
Azta,hogy itt milyen infók vannak fű alatt!:) Nem semmi,sőt.:) Kezdem megkedvelni a macskák családjába tartozó négylábú emlősöket.
Na és azt a borzongást is,ami az ilyesfajta filmek velejárója!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Köszi:)
Akkor vissza kell mondanom...:((
És a tényezők sajna megint aktívan működnek ma....úgyhogy majd reggel:)
És MAOW könyv sincs, ugye?

Névtelen írta...

Könyvek?:) De jó!:) Én a múlt nap folyamán találkoztam egy igen komoly, nehéz könyvvel.:)Hogy tartalmilag az volt-e,nem tudom,de hogy kilóra,az tuti!:) De most én is kedvet kaptam,az olvasáshoz.:)
Lehet,hogy jó helyre esett.:)
Amúgy:jó éjt!

Fant írta...

Küldem egy kis hozzájárulást Ditta :)

Hello f.é.! Ezekkel a könyvekkel csak a baj van :))
Vanessa, mint vérfarkas? Bánom is én :) Legyen, bár azt nem tudom, milyen szintű ez az infó, lehet csak alaptalan pletyka... De remélem azért a háttérben ezerrel folynak a tárgyalások egy új filmről :)

LL, jók a képek, látom az osztrákok nem sajnálják a pénzt és az energiát a díszítésre, megadják a módját :) De én annak örülök a legjobban, hogy beszéltél kint németül! :) Jó éjt!

Névtelen írta...

Mit kell LL linkjével csinálni?

Fant írta...

Hello b :) Figyu, nyisd meg, a Bécsben készített képeit fogod látni :) Amúgy miért nem vagy most kék-zöld? :)

b írta...

Hogy miért nem vagyok kék? Mert jövök-megyek az oldalak között, feltöltök, letöltök, és itt rendszerint a hsz beírása után jut eszembe, hogy nem kattintottam a belépésre :)
És bocsi, alaposan elnéztem, mert Ditta linkjével nem tudtam mit kezdeni :) LL-ét már néztem, irigykedtem is rá :))

Névtelen írta...

Sziasztok! LL csodás képeket csináltál! Köszönöm, hogy megosztottad velünk! Végre éreztem egy kis karácsonyi hangulatot!:)

Képzeljétek: hozott nekem a "Mikulás" egy 3D-s HSM-es díszpárnát!:D Nagyon meglepődtem, hogy ennyi idősen ilyet vettek Nekem, azok után, amit szoktak nekem mondani, de persze elmondhatatlanul örültem neki!:DD

Zanessa-s szép álmokat Mindenkinek
(LL képeivel a háttérben XD)!

b írta...

Apropó hsm. Láttam nemrég könyvesboltban HSM3 könyvet. Naná, hogy belelapoztam, a végébe. És olyan volt benne, ami a filmben nincs is :)
Azon pedig, hogy mennyi hülyeséget forgalmaznak hsm kapcsán, már szörnyűlködök. Azon viszont kicsit elgondolkodtam, hogy vajon miért a hsm2 képei vannak mindenen? :S Szerintetek? Első körben azt gondolom, hogy ehhez már Z nem adta a nevét, arcát, azt hiszem jogosan)

Névtelen írta...

B milyen könyvesboltba láttál HSM3-as könyvet? Egyébként a legtöbb terméken tényleg nem HSM3-as kép(ek) van(nak), de láttam már olyat is amin igen!

Fant írta...

Nos b, ahogy elnézem az a link csemege haladó angolosoknak :) Fanfic. Szóval alapvetően semmit nem kell vele csinálni :) Látom mostmár kék vagy - oké :)

Nóri, használd egészséggel! :)

Fant írta...

A termékekkel kapcsolatban kétféle verzió létezik szerintem: azok a termékek, amiket te láttál, b, még korábban gyártott, de Mo.-ra csak most bekerülő dolgok, általánosságban megfigyelhető, hogy most kapták fel idehaza így ezt a dolgot, a mozifilm kapcsán. Szóval ezek még pótlólagos dolgok. A másik dolog pedig: Nórihoz hasonlóan én is talákkoztam már HSM 3-as termékekkel, bögre, kulcstartó, ceruza, mittudoménmi... rengeteg minden... A múltkor egy papírboltban egy egész állvány volt megrakva HSM 3-as cuccokkal... Pár dolog eszembe jutott még: tolltartó, tornazsák...
De alapvetően egyetértek veled b, őrület mennyi termék van... Különben rengeteg gyerek vásárolja ezeket a dolgokat, szóval létjogosultsága nagyon van...
Szóval nagyon is vannak HSM 3-as cuccok, max elkerülte a figyelmedet eddig.

Andi írta...

Szegény b, hisz csapódik ide-oda az oldalak közt...hát csoda, hogy időnként a színét veszti....!:)

b írta...

És ezekhez még a gép is elszáll rendszeresen-rendszertelenül :)

Konkrétan Alexandra könyvesboltban, és az elején a szokásos hsm3-senior year ugrós kép van. És elméletileg arról is szól.
Ezek szerint a főnököm nem halad a korral :DDD Ott eddig csak hsm2-s cuccokat láttam (nem tavalyról maradt vissza, most érkeztek). És ilyenek vannak benne, hogy music-mixer, mindenféle babák, csillag alakú párna. Legalább is ezek jöttek szembe velem a folyosón, de holnap jobban körbe nézek :)

Fant írta...

B, ha már ott vagy lesd meg a faliújságot is - köszi! :))
Különben nem csak a főnököd, az ország sem halad a korral, HSM szempontból, idehaza még mindíg nagy dolog, a HSM 2-es cucc, de hogy a főnököd a munkahelyére ilyet visz magával :)))

Hello Andi! Na igen, b is "tisztára összeverve" csapong az oldalak közt :)

Andi írta...

Nekem pl. HSM-es adventi naptáram van....anyu vette nekem...hát nem őrület...örök gyerek maradok az tuti...persze a csokit a fia eszi ki belőle, pedig ő is kapott egy
Ben 10-eset!:))

b írta...

Fant ez azért ciki, mert ez egy nagyker, ő hozza be külföldről :))
A faliújságot minden nap lesem!

Andi írta...

mármint az én fiam csak lemaradt a
m bötű!

Fant írta...

Na ez tényleg ciki :) De azért így már másképp néz ki a HSM-es babákkal rohangáló főnök :)) Különben sajna Mo-n még újnak számítanak ezek a dolgok.

Andi, én értettem m nélkül is :) Akkor nálatok az egész család rá van állva a HSM-mániára úgy látom :) Persze úgy sejtem te vagy a főkolompos :) Figyelj különben az adventi naptárra van egy ötletem: te pedig edd ki a Ben10-es naptárból a csokit, na? :)))

Andi írta...

Ez jó ötlet Fant!:))

Andi írta...

Az túlzás, hogy az egész család, anyu kezd beletörődni....még a HSM3-at is megnézte velünk a moziban....a fiam is szereti,de lassan kezd átállni...no nem a sötét oldalra...csak a Rocktáborra....de a "főkolompos" tényleg én vagyok!:)

Andi írta...

Azt hiszem kezdek pilledni!

Jó éjt Mindenkinek!:))

Fant írta...

Tudod Andi, a végén csak egy maradhat :)) Te kitartassz a HSM mellett a végsőkig :)

Jó éjt Mindenkinek!

Névtelen írta...

Csá!:) Ez a HSM-es láz,bizony maradandó nyomokat hagy maga után!:)
Sürgök,forgok,közben szól a zene,amit bevallom,igencsak szoknom kell még.:) De egyik lábam a másik után,vagy között,már nem is tudom,de
akkorát rúgtam az ágy lábába,hogy 1o percig nem tudtam felkelni a földről.:() Még jó,hogy nem szakadt le az emelet alattam,basszus.:)
Hát csak ennyit a nyomokról. Szép napot nektek,és táncolni nem ágy közelében,ha tehetitek!:) (f.é.)

xdittax írta...

Utcán, Drága? Ahhoz mit szólsz?:)

Bár én mindenhol tudok, táncra perdülni, dalra fakadni, s bizony ebből én is szereztem már nyomokat, de nem maradandóak. Vigyázz Te is magadra, ez legyen az egyik, amit sosem hagysz abba!:)

Szép napot!

Névtelen írta...

Hello Mindenkinek:)
Akkor mondom a bécsi képmagyarázatot/élményeket:)
Reggel 6-kor elindultunk, és Győrig nem álltunk meg. A benzinkút, ahol megálltunk, tele volt buszokkal, és a wc előtti sornál csak az Eiffel-torony előtt láttam hosszabbat. Nagyon durva volt, az autópálya-felhajtó mellett volt egy árok, ahol tömegével pisiltek az emberek...:D
Ezt akkor fényképeztem, mikor átmentünk a határon, csak kipróbáltam, hogy jó-e a gépem:)) Aztán 2 óra múlva elértünk Bécsbe, ahol a buszból láttam egy Intercontinental Hotelt, olyanban szálltak meg Zanessáék egyszer. Utána mentünk az Alberina nevű múzeumhoz, ahol Van Gogh kiállítás van. Egy órát kellett várni, úgyhogy unalmunkban fényképeztünk:)) Katt, katt, katt.
A múzeumban hatalmas tömeg volt, úgyhogy gyorsan leléptünk. Mindenfelé shoppingoltunk, de drága volt minden...egy bevásárlóközpontban láttam egy hatalmas adag HSM3 soundtracket:))
Ha láttam vmit, lefényképeztem, a díszekért katt ide, ide, ide, ide, ide és ide. Meg még amelyik képnek decoration a címe:)
Karácsonyfából is találtunk egy csomót, de azokat nem linkelem már be, elég hosszadalmas. A többi random kép, a bwines reklám csak a focimániás tesóm számára érdekes, a piros villamos meg a miskolciak számára.
Ami vicces volt, hogy a Donauig elmentünk, mikor a vásárt (Christkindlmarkt) kerestük, aztán kiderült, hogy a Rathaus mellett van...képekért katt, katt.
Úgy összességében jól éreztem magam, de hatalmas tömeg volt mindenhol, a hangulatot hiányoltam, hiába volt ott az a sok szép dísz, zene nem volt (úgyhogy a V-féle karácsonyi számokat hallgattam a végén:)). Szóval ha vmelyikőtök mostanában arrafelé megy, ezzel számoljon, viszont maga a város szépsége elképesztő, összességében nagyon megéri. Jah és visszafelé egy osztrák benzinkútnál láttam HSM3-as csokit díszdobozban:P

Névtelen írta...

Szia Kicsim!:) Utcán,nem rossz,majd megejtem,ha kitudok botorkálni,ugyanis még mindig sántikálok.:) Azt,hogy te olyan sok mindenre vagy "képes"azt gondoltam!:))

Kedves LL!:)
Jók a fotók!:) A hely csodás,már amennyire ezt a képek vissza tudják adni,de hozzágondolom.:)
Köszi,hogy megosztottad ezeket a privát dolgokat!:))
(f.é.)

Névtelen írta...

LL FANTasztikus volt az élménybeszámoló, a győri benzinkút helyzeted el tudom képzelni, síelésre menet, már ki sem próbáljuk. Agyrém....
Azt mondod tömeg? Hol van itt a válság?
És mesélj csak így ezer szem közt: vásároltál is meglepetéseket vagy csak nézelődtél?
A HSM 3 csokin már meg sem lepődöm... Nálam a Troy fejes kislány fehérnemű kiverte a biztosítékot, így innentől kezdve bármit el tudok kézelni a promó keretein belül.
Le vagyok épülve agyilag, úgyhogy nem fárasztalak titeket tovább....
Szép napot!
;o)

Névtelen írta...

Vásároltam, persze, és németül:)
Szívesen, asszem, túlrészleteztem a dolgot...én is nagyon fáradt vagyok most...a suli gondolatától is rosszul leszek...

Névtelen írta...

LL ilyenkor mindig gondolj arra, hogy aki nem juthat el oda bármilyen oknál fogva, az a te fényképpel gazdagított élménybeszámolódon keresztül közelebb kerülhet valamivel az eseményhez. Én élveztem. Ennek ellenére biztos, hogy egyszer megnézem élőben....
Olvastam már tegnap este is, hogy sprechelted a németet és nagyon jól tetted! Ezt is várta tőled mindenki....sőt szerintem titkon te magad is!
A suli miatt meg kitartás! Egyrész mégcsak hétfő van, tehát előtted az egész hét, másrészt a téli szünet is várat magára! Szóval még kicsit szedjétek össze magatokat, sajnos muszály....de aztán jön a szünet és lehet pihizni ezerrel! Dehogy leszel rosszul - ezt is végig csinálod emelt fővel, mint minden mást is! Te is a női nemnek abból a fajtájából való vagy, aki inkább zsezseg, mint siránkozik naphosszat. Kicsit, de csak nagyon kicsit leereszthetünk, aztán újult erővel lehet a fát vágni a hátunkon! Akkor is megcsináljuk!
Ugye? Na ugye!
;o)

Névtelen írta...

Áhh csak amúgy is nagyon fáradt vagyok...és sztem beteg is:PP Annyira nem is a suli aggaszt, hanem az edzés...fáj a fejem...megpróbálom kialkudni, hogy ellóghassam:))

Névtelen írta...

És nem tudja vki, hogy van-e Mo-n MAOW könyv? Sürgősen meg kell vetetnem:))

Névtelen írta...

LL én is kutattam már utána, láttam már, hogy rákérdeztél máskor is. Sajnos én még nem találtam ilyet.
Nem korai ez még???? Úgy érem, a filmnek még a promótálása sem kezdődött el. Ezek a könyvek a film vetítése után szoktak az áruházak polcaira kerülni. Vagy te hallottál már valamit?

xdittax írta...

A könvy létezik már, mivel a film a könyvön alapul, amit Robert Kaplow vetett papírra.

De ki kell egészítenem magam: a könyv létezik, csak nem biztos hogy Magyarországon. Ahogy eddig nézelődtem, nem találtam semmi erre utaló jelet, de mjad még igyekszek kutatni utána. :)

Fant írta...

Sziasztok! LL, öröm volt olvasni az élménybeszámolódat! Köszönöm én is, hogy megosztottad velünk mindezt! A német vásárlás miatt pedig külön büszke vagyok rád! :)
Az edzéssel kapcsolatban pedig... nos ugyebár: a sport jó :) De azért, ha nem vagy jól, nem kell erőletetni sem...

F.é., vigyázz magadra, még a végén lesántulsz a táncolásba :) Szóval csak óvatosan. :)

Névtelen írta...

Én is google-n kerestem, de semmi nyom nem utalt rá, pedig szülinapomra jó lenne...:)
Az edzéshez egyszerűen nem volt hangulatom....bár most sokkal jobban vagyok:)) És megkapom a HSM2: Dance Edition-t is nagynehezen, úgyhogy az ilyenkor kiváltja a sportot:)

Névtelen írta...

Velem együtt"fiatal" barátom,kösz a
megfontolásra utaló szavakat.:)
De a tánc olyan jóó,hali-hali hóóó!:) (f.é.)

xdittax írta...

×)

Névtelen írta...

Semmi hír Zanessáékról? Semmi készülődés a szülinapra, semmi mikulásnapi kép vagy hír egyszóval semmi. Hogy lehet ez, hogy ennyire nem tudunk semmit róluk? Sem együtt, sem külön-külön nem adnak jelet magukról. Valaki tud valamit róluk, esetleg hallott valami olyan hírt, hogy hamarosan láthatjuk őket képeken, vagy valamilyen eseményen. Valaki mondjon már valami biztatót. Nem akarom elhinni, hogy a paparazzik sehol sem érik utol őket.

Névtelen írta...

ÉN NEM TUDOK SEMMI HÍRT RÓLLUK! SAJNA:(

bea

Andi írta...

Sziasztok!

Szuper az élménybeszámolód LL, klassz, hogy megosztottad velünk és az a rengeteg kép...kattogtatni is meg feltenni ide....én csak ámulok és bámulok...!:)

Naja Fant...a végsőkig!:))

Szerintem Zanessa most triplán óvatosabb,hisz az utóbbi időben durván érdeklődtek kapcsolatukról a paparazzik pl. a Lax reptéren egyszer hallottam egy olyasmi kérdést, hogy összeházasodtok?
Mit lehet erre reagálni?....csak némán beülni az autóba és mihamarabb elhúzni a csíkot....Zac maga a megtestesült nyugalom és csodálom/csodáljuk ezét!!!
És, hogy nincs kép róluk?....ha emlékeztek egy interjúban Zac nyilatkozta, hogy van néhány trükkje kicselezni a paparazzikat...ez most igen csak sikerül Neki/Nekik!:)
Persze azért csodás volna látni Őket....türelem...Rózsát terem....imádom a rózsát...főleg a vöröset...!:))))

Névtelen írta...

Olvastam vagy 4 fejezetet abból a fanficből, nagyon király...most már el tudjuk képzelni, mit művelhetnek, mikor nem hallunk róluk:P De Zac miért mondja állandóan, hogy "Make sure to eat and sleep"? Lehet, hogy ez tipikus amcsi mondás, majd csekkolom, mindenesetre vicces, hogy emlékezteti V-t az olyan alapvető szükségletekre, mint evés és alvás...
Egyébként nem is tudtam, hogy vannak igazi emberekről szóló fanficek...a legtöbb oldal tiltja őket...
De eddig amit olvastam, nagyon kiri volt, köszi a linket, Ditta:)
És nem tudok én se semmit Zanessáékról, viszont ez nem jelent semmit:)) Számukra nem biztató, ha a paparazzik megtalálják őket...

b írta...

Megmondta, hogy a magánélet az magánélet. Ő nem ezzel akar a figyelem középpontjába kerülni. Jól teszi :)

Névtelen írta...

Szia b!:) Ezer éve!:) Habár,amilyen gyorsan jössz,ugyanolyan gyorsasággal távozol is!:) Egyetértek,ki az "udvarra" tereget,ki
a szobába az összecsukható állványára!:)) Még jó,hogy hidegebb napok jönnek,és én nem tudok az udvaromra teregetni,habár sokkal több ruha fér oda,és előbb is szárad!:)) (f.é.)

xdittax írta...

LL, én is ezen valahogy nem kezdtem el agyalni...;) Szimplán annak a szeretetnek tudtam be, amit Zachary táplál V irányába. Aggódik. Szerintem ez nagyon érthető.:)

A másik, akik szoktak nézelődni külföldi lapokon, vagy legalább a VABN-en...olvashattak egy-két biztató dolgot.

LL már írta, hogy állítólag Zacet látták Vaniék házánál, most pedig írta egy lány, hogy az egyik legjobb barátnője látta Zanessát egyik délután. Kéz a kézben és nagy-nagy szeretben. Elvileg még azt is elmondta kb. miben voltak és hol látta őket.

De igen a türelem nagy erény.:)

Pusza, majd jövök!:)

Névtelen írta...

Meséljetek nekem erről a fanficről légyszi. Mi ez, kik írják, stb.

Névtelen írta...

Ó b,látom van még mit küzdened a tanulás terén(neked is)!!:)
(f.é.)

Névtelen írta...

Ditta igaz vagy sem, látták-e vagy sem, ez mindegy. Jól csinálják a gondolat- és figyelem elterelést az biztos!

Én minden esetre türelmesen várok. időm, mint a tenger.....
;o)

Névtelen írta...

Mivel nem tudok angolul, fogalmam sincs a dologról :)

Névtelen írta...

Hát akkor:kérek egy türelemjátékot de MINT A VILLÁM!!!:) Szasztok,jó éjszakát!:) (f.é.)

Andi írta...

Te b, megint mi történt a színeddel?....elvesztetted! Megint le-fel mászkálsz az oldalak közt?...vigyázz el ne szédülj!:)

xdittax írta...

b, a fanficről.

A világhálón megszámlálhatatlan mennyiségő olyan oldal található, ahol az ember fia olyan írásokat, történeteket kreálhat, aminek szereplőit könyvekből, filmekből vagy akár a valóéletből "kölcsönöztek". Számtalan könyv és film, így például a Harry Potter vagy akár a HSM ihletett meg embereket. Bármilyen más szituációba beleilleszthetik persze a karakterek szigorúan nem saját tulajdonok.:)

Amikor élő személyről írsz...már más tészta. Persze nem hiszem, hogy illegáils lenne. Miért lenne büntetendő, amikor két olyan ember, mint Zac és Vanessa írásra késztet valakit a világon. Szóval a VABN-s lányok létrehoztak egy csak HSM-s és Zanessás, vagy bármilyen ezek köré épülő rajongói írásokat felsorakoztató és publikáó oldalt. Megannyi mű született, és még fog is, és ezekből Ditta kiemelte saját kis kedvencét, aminek címe "Always There For You".

<3

Fant írta...

Andi, ezt a rózsás dolgot bármibe le mertem volna fogadni veled kapcsolatban :))

F.é., ezek a hasonlatok nagyon jók már megint :)) Jó éjt!

Függetlenül attól, hogy ezek a beszámolók Vanessa-val és Zac-el kapcsolatban igazak-e vagy nem, szerintem elvannak szépen nyugodtan kényelmesen, semmi kirívó nem történik velük, élik az életüket, mint minden normális ember - ez a hír- meg képhiány szerintem csak ezt jelenti.

b írta...

Valami olyasmi Andi :) És filmet is nézek közben :) De most, hogy szólsz, eszembe jutott kattintani :))

Ditta Köszönöm szépen! Most már tudom hova tenni.

Fant írta...

B, te halmozod az élvezeteket :)

b írta...

Én? Igen :)

b írta...

Most viszont elmegyek aludni, a mérgelődésben elfáradtam :)
Jó éjt!

Andi írta...

Oké b, így már jobban festesz:)

Halmozott élvezetek? Úgy szép az, ha zajlik:)

Andi írta...

Miért mérgelődsz b?
A pohár félig tele van!:)

Andi írta...

Mondaná Fant!:)

Fant írta...

Naná! :)

Andi írta...

Nos, ha elfáradtál b, jó éjt Neked!:)

Névtelen írta...

Jó reggelt :)
Csupa por-sitt minden, mert szétvertek 1-2 dolgot a házban, amiről nem volt szó :S

Andi írta...

Jó estét:)
Jaj b ez kellemetlen lehetett...szana meg széjjel vagytok még?

Fant írta...

Kitartás b, majdcsak rendeződik a káosz! A poharakat nem verték szét ugye? Csak mert Andi iránymutatása tökéletes volt az este - én sem mondhattam volna jobban :)) Hello Andi! :)

Andi írta...

Igyekeztem Fant:)Szia:)

Névtelen írta...

Hétvégéig tuti a káosz, és ma már a konyhában is romboltak, nem csak a wc-ben. Szóval a por mindenhol garantált :))
És megint elfelejtettem kattintani :))

Andi írta...

Látom b, a por eltakarta a színedet is:)Kattincs egyet:)
Sebaj gondolj arra, hogy ettől már csak szebb és jobb lesz, ha egyszer vége lesz!:)...akkor totális felújítás lehet nálatok!:)

b írta...

Á, csak a tetőtérben a fűtést, vizet csinálják. de arról nem volt szó, hogy szétfúrják a konyhát és a wc-t is a földszinten :S Váratlanul ért, és rosszul esett. Kis családom ma már lelkileg készítgetett egész nap, hogy készüljek a legrosszabbra :) És valóban! A fél konyha a fürdőkádban figyelt :)

Andi írta...

Látod b, legalább szabad út áll előtted és pillanatok alatt a konyhából a kádba találod magad...nincsenek olyan apró akadályok előtted mint pl. fal vagy ajtó....:)

Fant írta...

Andi! :) Micsoda pozitív hozzáállás kérem szépen, ez már igen! :)
Látod b, csak a pozitívumokra szabad koncentrálni :) Csak tartsd szárazon a billentyűzetet :)

b írta...

Azt hiszem nem úgy gondoltam, mint ahogy ti értettétek :))) A mindenféle konyfelszerelés van a kádban csak :)) Végül is így egyszerre többet lehet mosogatni... :S

És Fant nagyon rátapintottál a lényegre! Már ugyan is 4 billentyűzetet tettem tönkre mindenféle lé által :DDD

Fant írta...

Tényleg? :)) Így beletrafáltam? :))) Ez igen, b :) Szóval akkor csak vigyázva azokkal a levekkel :)

b írta...

Nem ígérek semmit :))
A legjobb eset az volt, amikor száradás után minden billentyű működött, csak 1 nem, az 'y'. Na ezzel a betűvel kezdődött a bejelentkezési jelszó :DD

Andi írta...

Oké b, akkor a kádban mosogatsz és ömlesztve....csak így kicsit fárasztóbb lesz mert nagyobbat kell hajolnod....remélem nem túl mély az a kád mert könyékig leszel a vízben, hogy a felszínre hozd ami az alján landolt!:)
Szegény,szegény b!:)

b írta...

Neaggódj ellestem már a technikát :) 1x Németo-ban láttam egy hapit, aki tejesládába pakolta az eszcájgot, tányért, és magasnyomású mosóval végigment rajta. Elég hapsis megoldás, csak bámultam 8)

Andi írta...

Az se rossz:)

b írta...

Lustaság, fél egészség... És ilyen téren határtalan a fantáziájuk a hapiknak :))

Andi írta...

És időnként érdekesen leegyszerűsítik a dolgokat, mi pedig csak pislogunk...!:)

Fant írta...

Most mekkora ötletet adtál b! :) Bár ez nekem kivitelezhetetlen, de jó tipp :) Ezek a németek.... :)

b írta...

Miért? Nincs tejesládád?

Fant írta...

Azt még csak kerítenék b :) De panelban kicsit körülményesebbek ezek a dolgok :) Jó éjt!

Névtelen írta...

Ez igaz. A hapi egy udvaron a földön mosogatott.
Én is megyek, holnap hosszú napom lesz, megyek du Csaf felvételre :)) Tapasztalatom szerint éjfél előtt nem fogok hazaérni :S
Jó éjt.